Πάρ' το σκύλο σου από 'δω!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Χθες στη βραδυνή βόλτα είχαμε και πάλι "φασαρίες". Βολτάρουμε στο πεζοδρόμιο, το οποίο διακόπτεται από ένα κυπαρισοειδές δέντρο που κλείνει όλο το πεζοδρόμιο. Βγαίνει κυράτσα στο μπαλκόνι και αρχίζει να ορύεται "πάρε το σκύλο σου από 'δω που μας κατουράει τα δέντρα κλπ.".
Αρχίζω κι εγώ τα "δικό σου είναι το δέντρο του πεζοδρομίου? κλπ.", αυτή συνεχίζει, εγώ απαντώ κάτι του τύπου "άντε ν' ανοίξεις κανα φύλλο" κλπ. - πλην όμως δεν βρίζω.

Οπότε εξαπολύει την απειλή "Φύγε από εδώ που βγάζεις και γλώσσα γιατί θα κατέβω και θα σε κουρέψω και σένα και το σκύλο σου". Εγώ: "Τι είπες ότι θα κάνεις?". Αυτή: "Θα κατέβουμε κάτω και θα σε ταχτοποιήσουμε και οι δύο!".

Απαντώ ότι θα μιλήσει με το δικηγόρο μου με τη μήνυση που θα φάει για απειλή σωματικής βλάβης κλπ. Πάω το σκύλο σπίτι και - φορτωμένη και με την πίεση 800 :evil: - πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα για καταγραφή του γεονότος για να τις κάνουν συστάσεις.

Στο Α.Τ. μου είπαν τα εξής: Να πάω στην Ευελπίδων και να πάρω μια εισαγγελική παραγγελία (εντός μηνός), να την πάω στο αστυνομικό τμήμα και αυτοί θα την καλέσουν για συστάσεις. Αυτή είναι όντως η διαδικασία? (ή μου το ΄παν για να με ξεφορτωθούν βραδιάτικα?)

Δεν γνωρίζω το όνομά της, δεν την είδα στο σκοτάδι, ξέρω μόνο αριθμό και διαμέρισμα (ήταν ισόγειο).

Επίσης: Tα κωλοκυπαρισοειδή που έχει φυτέψει και κόβουν τελείως το πεζοδρόμιο (αναγκάζεσαι να κατέβεις στο δρόμο) είναι νόμιμα?

Τα φώτα σας!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν εχω φωτα- αλλα κατι τετιοες κατινες ακουνε απο μενα μονο :
Ρεεεε- δεν πας να βγαλεις καναν καρκινο και να ψοφισεις!!

Και φευγω!

Δεν εχει νοημα να ασχοληθει κανεις με αυτες της βλαμμενες.

Εμενα []ηγε να μου την πει της προαλλες μια γρια, οταν με ειδε, οτι μαζεψα τα κακα της Εσμεραλντας και πηγα να τα πεταξω στον καδο της.
Να μην τα πεταξω εκει και λεροσω των καδο!

Της τα αφησα τοτε με το σακκουλακι στα σκαλακια μπροστα στην πορτα της και εφυγα!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Aυτη που σου ειπαν ειναι δυστυχως η νομιμη διαδικασια! :?

Αλλα τσαμπα (νομιζω) θα ταλαιπωρηθεις! Κατι τετοιοι δεν χαμπαριαζουν

απο συστασεις!

Εκανα κι εγω αυτη τη διαδικασια οταν δαγκωσε τον Νελσον ενα ημιαιμο

ροτ , το οποιο η αφεντικινα του το βγαζει βολτα με flexy :shock: (χαλασμενο)!!!

Αποτελεσμα Ο !!!

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
FrenchieFan said:
Δεν εχω φωτα- αλλα κατι τετιοες κατινες ακουνε απο μενα μονο :
Ρεεεε- δεν πας να βγαλεις καναν καρκινο και να ψοφισεις!!

Και φευγω!

Δεν εχει νοημα να ασχοληθει κανεις με αυτες της βλαμμενες.

Εμενα []ηγε να μου την πει της προαλλες μια γρια, οταν με ειδε, οτι μαζεψα τα κακα της Εσμεραλντας και πηγα να τα πεταξω στον καδο της.
Να μην τα πεταξω εκει και λεροσω των καδο!

Της τα αφησα τοτε με το σακκουλακι στα σκαλακια μπροστα στην πορτα της και εφυγα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλοοοοοο!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
Gogo said:
Aυτη που σου ειπαν ειναι δυστυχως η νομιμη διαδικασια! :?

Αλλα τσαμπα (νομιζω) θα ταλαιπωρηθεις! Κατι τετοιοι δεν χαμπαριαζουν

απο συστασεις!

Εκανα κι εγω αυτη τη διαδικασια οταν δαγκωσε τον Νελσον ενα ημιαιμο

ροτ , το οποιο η αφεντικινα του το βγαζει βολτα με flexy :shock: (χαλασμενο)!!!

Αποτελεσμα Ο !!!

διαφωνω.πρεπει να γινει η διαδικασια και οι συσταστεις ασχετα με το αποτελεσμα.εκει πατανε ολοι και κανεις στο τελος δεν κανει τιποτα,ακομη και σε ''κτηνη''που ριχνουν φολες... :x

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Εάν τις γίνουν συστάσεις όμως θα το σκεφτεί πολύ να ξανανοίξει το στόμα της. Αρκεί να μπορούν να γίνουν συστάσεις με βάση του πως έχουν τα πράγματα.

Επίσης θα γούσταρα πολύ να είναι παράνομα τα δέντρα που κόβουν όλο το πεζοδρόμιο και να πάει π.χ. ο Δήμος να τα κόψει.

Επειδή μου ανέβασε την πίεση βραδιάτικα θέλω, αφενός να τη συγχύσω την καριόλα και αφετέρου να μαζευτούν λίγο όλοι οι Μ@$@# αυτής της κατηγορίας, που σε βρίζουν εν ψυχρώ και χωρίς λόγο, μετά το ρίχνουν και στις φόλες κλπ.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
vrmode said:
Εάν τις γίνουν συστάσεις όμως θα το σκεφτεί πολύ να ξανανοίξει το στόμα της. Αρκεί να μπορούν να γίνουν συστάσεις με βάση του πως έχουν τα πράγματα.

Επίσης θα γούσταρα πολύ να είναι παράνομα τα δέντρα που κόβουν όλο το πεζοδρόμιο και να πάει π.χ. ο Δήμος να τα κόψει.

Επειδή μου ανέβασε την πίεση βραδιάτικα θέλω, αφενός να τη συγχύσω την καριόλα και αφετέρου να μαζευτούν λίγο όλοι οι Μ@$@# αυτής της κατηγορίας, που σε βρίζουν εν ψυχρώ και χωρίς λόγο, μετά το ρίχνουν και στις φόλες κλπ.
το πιο πιθανο ειναι τα δεντρα να ειναι παρανομα,αλλα ασε τα καιμενα τα δεντρακια,δεν φταινε...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πραγματικά οι κυράτσες και οι κωλόγεροι αποτελούν μια απ' τις αντιπαθέστερες κατηγορίες ανθρώπων. Ακόμη κι αν δε γίνει τίποτα κίνησε τις διαδικασίες. Δεν έχει συνηθίσει η ηλίθια να της χτυπά η αστυνομία την πόρτα! Θα σκυλιάσει απ' τη ντροπή της και θα είναι αρκετό.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Οκ , προχωρα λοιπον! :wink:

Πριν πας στον εισαγγελεα γραψε την ακριβη διευθυνση,δες το ονομα της

στο κουδουνι (ισως)!! :roll:

Θα ειναι πιο ευκολο ετσι και δεν θα σου βγαλουν την πιστη και οι

αστυνομικοι οτι δεν ξερουν ποιον να καλεσουν ,που ακριβως μενει κλπ!!

Παντως αν της κανεις μηνυση σημερα θα παει και στο αυτοφωρο :twisted:

αλλα μπορει να κανει κι εκεινη σε σενα :(

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Chloe said:
Και να ισχυριστεί τι η άλλη? Ότι της κατούρησε το δέντρο??? :D :D :D
Έλα μου ντε??? :lol: Αλήθεια για ποιό λόγο να την μηνύσει η άλλη???

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Chloe said:
Και να ισχυριστεί τι η άλλη? Ότι της κατούρησε το δέντρο??? :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

Οχι βρε παιδια :lol: :lol: :lol: θα ισχυριστει οτι την εβρισε και

εκεινη!!! :wink:

Αν ομως της κανει μηνυση η vrmode και μετα "εξαφανιστει" θα πανε μονο

την ηλιθια στο αυτοφωρο!!! :twisted: :twisted: :twisted:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Έλα μου ντε??? Αλήθεια για ποιό λόγο να την μηνύσει η άλλη???
Ψευδή καταμήνυση ....

Για τα δέντρα παίρνεις τηλέφωνο τον Δήμο και μαθαίνεις .... αν ειναι οι ρίζες μέσα στο σπίτι της και τα κλαδιά έχουν κλείσει το πεζοδρόμιο, έρχεται και τα κόβει (τα κλαδιά) - ΠΟΛΥ πλάκα θα έχει , εγώ αυτο θα έκανα, και θα ήμουνα και μπροστά, να δινω και καλά οδηγίες ... :lol: :lol: :lol:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Τα μαζεύεισ και σου τι λενε και απο πάνω :shock: , παντου κομπλεξικοι ρε γ@μ*τ#!!
:evil: :evil: Δεν εχουν με τι να ασχοληθούν αυτοί οι άνθρωποι και βγαζουν την κακία τουσ στα ζωα

denis said:
ΠΟΛΥ πλάκα θα έχει , εγώ αυτο θα έκανα, και θα ήμουνα και μπροστά, να δινω και καλά οδηγίες ... :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχχαχ ετσι!!!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
vrmode said:
Να πάω στην Ευελπίδων και να πάρω μια εισαγγελική παραγγελία (εντός μηνός), να την πάω στο αστυνομικό τμήμα και αυτοί θα την καλέσουν για συστάσεις. Αυτή είναι όντως η διαδικασία? (ή μου το ΄παν για να με ξεφορτωθούν βραδιάτικα?)
Ακριβώς αυτή είναι η διαδικασία! Η Αστυνομία για να κάνει συστάσεις θα πρέπει να έχει εισαγγελική εντολή.

Βάσω δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο…. Οι ανεγκέφαλοι είναι τόσοι πολλοί που εάν ασχολούμαστε με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά θα έπρεπε να τρέχουμε κάθε μέρα σε εισαγγελείς, αστυνομία, δικηγόρους και δικαστήρια.
Εγώ πλέον απαξιώ να απαντήσω. Αρκούμαι σε ένα λιτό «Εάν έχεις πρόβλημα κάνε μου αγωγή» και συνεχίζω το δρόμο μου….

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω στη θεση σου παντος θα την ενθαρινα να κατεβει να με "κουρεψει" ετσι κ αλλιως δεν θα εφταιγα εγω μετα...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe said:
ROTTIE said:
Αρκούμαι σε ένα λιτό «Εάν έχεις πρόβλημα κάνε μου αγωγή» και συνεχίζω το δρόμο μου….
Μα πώς διατηρείς την ψυχραιμία σου? :?
Είναι φυσικό επακόλουθο.
Όλοι μας καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις. Η μια λύση είναι να πάθουμε ανόσια και να αδιαφορήσουμε. Η άλλη λύση είναι να βριζόμαστε και να παίζουμε ξύλο.

Πολλές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου και μετά αισθάνθηκα ντροπή διότι αδίκησα τον εαυτό μου ρίχνοντας τον στο επίπεδο του κάθε υπάνθρωπου.
Στη πορεία κατέληξα ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι…

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
δεν θα μπορουσα να μην μιλησω με τιποτα,οχι γιατι θελω να συγχιστω αλλα γιατι σιγουρα θα πιστευουν οτι εχουν και δικαιο απο πανω!!! :evil:
καλυτερα να εισαι ψυχραιμη αλλα να τους την λες,μια καλη ατακα ,ειναι οτι πρεπει :lol: