Πάρ' το σκύλο σου από 'δω!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
vrmode said:
Οπότε εξαπολύει την απειλή "Φύγε από εδώ που βγάζεις και γλώσσα γιατί θα κατέβω και θα σε κουρέψω και σένα και το σκύλο σου". Εγώ: "Τι είπες ότι θα κάνεις?". Αυτή: "Θα κατέβουμε κάτω και θα σε ταχτοποιήσουμε και οι δύο!".

!
θα της απαντουσα "εδω ειμαι και περιμενω να κατεβειτε..."...και θα αναβα τσιγαρο και θα ελεγα "περιμενω,εεε?"

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
FrenchieFan said:
Δεν εχω φωτα- αλλα κατι τετιοες κατινες ακουνε απο
Της τα αφησα τοτε με το σακκουλακι στα σκαλακια μπροστα στην πορτα της και εφυγα!
Χαχαχα κορυφαίο! :lol:
Όσο και να δίνουμε συμβουλές εκ του πληκτρολογίου, εγώ όταν αφορά τα σκυλιά μου χάνω τη ψυχραιμία μου και λέω διάφορα.
Τις προάλλες έχω βγάλει τα σκυλιά βόλτα, φτάνω σε ένα μεγάλο οικόπεδο όπου αμολάω τη μικρή (τον μεγάλο που είναι Ελληνικός Ποιμενικός έχω σταματήσει να τον αμολάω...). Στον γυρισμό δεν την ξαναδένω, ήταν βράδυ, δεν έχει και αυτοκίνητα εκεί. Συναντάμε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων λοιπόν όπου ο γέρος κρατάει μαγκούρα. Η Μπλου (γύρω στα 13 κιλά) τρέχει χαζοχαρούμενα και σημασία δεν τους δίνει, ούτε καν πήγε δίπλα. Ο γέρος όμως θεωρεί καλό να τη φοβερήσει με τη μαγκούρα και τα γνωστά ξου. Δεν με έχουν δει, ή μάλλον δεν έχουν δει τον Λέων. Φωνάζω "τι σε ενόχλησε το σκυλάκι και το τρομάζεις;" Εν τω μεταξύ έχω πλησιάσει σε τέτοια απόσταση που με το λουρί ο Λέων φτάνει ακριβώς μέχρι αυτούς. Χαζογελάσανε σφιγμένοι, αλλά απάντηση δεν πήρα. :lol: Συμπέρασμα: Ο Λέων με βοηθάει να μένω ψύχραιμη.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
νομιζω πως το συγκεκριμενο ειναι λιγο ακυρο παραδειγμα.αν ο αλλος φοβαται τα σκυλια λογικο ειναι να κανει κατι για να διωξει καποιο που ειναι ελευθερο διπλα του.στο κατω κατω δεν το χτυπησε,το τρομαξε

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και τρομάζοντας το σκυλί δαγκώσει ποιος φταίει????

ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ο οποίος δεν είχε δεμένο το σκυλί του.

επειδή εμείς τα θέλουμε και ξερουμε τι μπορούν να κάνουν και τι όχι ΔΕΝ σημαίνει ότι το ιδιο κάνουν και οι αλλοι

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Που να βρίσκεις συνέχεια ψυχραιμία με όλους αυτούς τους τρελούς που κυκλοφορούν??? Εμένα ο ηλίθιος ο γείτονας μου την είπε γιατί ήταν λυτή η Gandy γυρνώντας απο τη βόλτα και τι μου είπε βρε παιδιά για να με πείσει ότι η Gandy θα του επιτεθεί??? ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ??? :lol: :lol: Εκεί τί να του πείς??? :twisted:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
παράνομη και εσύ

καλά εκανε και στην είπε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Απο τα 200μ και χωρίς να έχει καν πάει προς τα εκεί το σκυλί και χωρίς να τον έχει ενοχλήσει ποτέ??? ΕΕΕΕ!!! Μέχρι και απο το μπαλκόνι έχει βγεί και μου την έχει πει. Μου είπε ότι θα φέρει και την αστυνομία!!!! Μπουχαχαχα!!!! :lol: :lol:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Συγγνώμη, αλλά και εγώ θεωρώ ότι τα σκυλιά πρέπει να είναι δεμένα στο λουρί.

Να σε κράξει κάποιος επειδή δεν είναι δεμένο και φοβάται, μπορεί να μην είναι κάτι που εγκρίνω και μου αρέσει, αλλά είναι μέσα στα δικαιώματά του.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δηλαδή Αλεξάνδρα δεν έχεις πάει ποτέ το σκύλο σου βόλτα χωρίς λουρί? Ούτε σε ερημιές (απ' όπου μπορεί να περάσει άνθρωπος, έστω και σπάνια)?
Συγγνώμη, δε συμφωνώ. Απ' τη στιγμή που το σκυλί είναι ήρεμο, εκπαιδευμένο και ΔΙΠΛΑ σου, δεν υπάρχει λόγος να του στερείς μια ελεύθερη βόλτα.
Βέβαια για το θέμα έχουν διατυπωθεί πολλές απόψεις. Προσωπικά εκεί έχω καταλήξει.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Το ξέρω βρε παιδιά και απο τότε μέχρι να βγούμε και μέχρι να γυρίσουμε απο το χωράφι που παίζουμε (και δεν περνάει κανείς απο εκεί) την έχω δεμένη. Απλά μου τη σπάει η φάτσα του τύπου!!!! Είναι πολύ ξινός και τον ενοχλούν γενικά τα πάντα όχι μόνο τα σκυλιά. Γενικότερα όμως η Gandy είναι δεμένη με το λουράκι της και δεν την λύνω αν δεν είμαι σίγουρη για .... ξέρετε τώρα μη τα λέω. :wink:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Chloe, το λουρί το φοράω για διάφορους λόγους.

Το μόνο μέρος που μένουν χωρίς λουρί αλλά υπό την επίβλεψή μου είναι το εξοχικό μου.

Στις ερημιές θα το φορούσα γιατί δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που πρέπει να "προστατεύσεις". Είναι και το ζώο σου. Και ποτέ, μα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Εσύ απλώς αναλαμβάνεις ένα ρίσκο, το οποίο το θεωρείς μειωμένο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε λέω ότι είναι σωστό να είναι το σκυλί χωρίς λουρί, απλά με εκνευρίζουν οι τσάμπα μάγκες που την πέφτουν χωρίς λόγο στα μικρά σκυλάκια. Όπου μας παίρνει γενικώς. Στο μεγάλο που όντως φοβηθήκανε, τουμπεκί. :evil: Το ίδιο θα αντιδρούσα και άσχετο ή αδέσποτο να ήταν το άλλο σκυλάκι.
Έχετε δει ποτέ κανέναν να κλωτσάει κανένα μεγαλόσωμο; Τα μικρά την πληρώνουν.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Βρε Έφη, συζητάμε 2 διαφορετικα πράγματα ταυτόχρονα.

Αυτοί οι τσάμπα μάγκες είναι τα σιχάματα της κοινωνίας.΄

Αν όμως το σκυλί το είχες δεμένο και κοντά σου θα το είχες προστατέψει, αυτό εννοώ.

Με τους μαλάκες άκρη δε θα βγάλεις.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
cloe δεν εχεις μονο δικαιωματα.

εχεις ΚΑΙ υποχρεώσεις

μια απο αυτές είναι το σκυλι να είναι ΠΑΝΤΑ δεμενο

άλωστε για ποια ελεύθερη βόλτα μιλάς όταν το σκυλί το εχεις εκπαιδεύση να είναι δίπλα σου και να ην απομακρύνετε???????

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αλεξάνδρα, έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά μιλάω για μια γελοία απόσταση 2 μικρών τετραγώνων όπου δεν περίμενα να συναντήσω κανέναν βραδιάτικα, ούτε ότι κάποιος θα ενοχλούταν από τη μικρή. :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
ΜΑΚΗΣ said:
cloe δεν εχεις μονο δικαιωματα.

εχεις ΚΑΙ υποχρεώσεις

μια απο αυτές είναι το σκυλι να είναι ΠΑΝΤΑ δεμενο

άλωστε για ποια ελεύθερη βόλτα μιλάς όταν το σκυλί το εχεις εκπαιδεύση να είναι δίπλα σου και να ην απομακρύνετε???????
Τι να πω ρε παιδιά, μπορεί να έχετε δίκιο.... Ο δικός μου ξέρει την εντολή "παίξε" στην ελεύθερη βόλτα, που σημαίνει ότι είναι καθαρό το πεδίο και μπορεί να φύγει από δίπλα μου και να κάνει ό,τι γουστάρει. Όταν πω "μαζί" είναι πάλι δίπλα. Να δαγκώσει κάποιον αποκλείεται και μόνο υστερικοί έχει τύχει να τον φοβηθούν. Αν είχα ροτβάιλερ άλλο, αλλά εφόσον έχω κανίς... έχει συντελέσει κι αυτό στην απόφασή μου.
Επαναλαμβάνω. Το πιθανότερο είναι να έχετε δίκιο.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Chloe απλά σου λέω να το ξανασκεφτείς για να προστατέψεις και το ίδιο σου το σκυλάκι και για να μην έχεις φαινόμενα κωλόγερων με κλωτσίδια.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Gogo said:
Aυτη που σου ειπαν ειναι δυστυχως η νομιμη διαδικασια! :?

Αλλα τσαμπα (νομιζω) θα ταλαιπωρηθεις! Κατι τετοιοι δεν χαμπαριαζουν

απο συστασεις!

Εκανα κι εγω αυτη τη διαδικασια οταν δαγκωσε τον Νελσον ενα ημιαιμο

ροτ , το οποιο η αφεντικινα του το βγαζει βολτα με flexy :shock: (χαλασμενο)!!!

Αποτελεσμα Ο !!!
καλύτερα την επόμενη φορα να τον παρεις αγκαλιά :D :D :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Alexandra said:
Chloe απλά σου λέω να το ξανασκεφτείς για να προστατέψεις και το ίδιο σου το σκυλάκι και για να μην έχεις φαινόμενα κωλόγερων με κλωτσίδια.
Βέβαια, αυτό δεν ξεχνιέται!!!!
Μη σου πω ότι το σκέφτομαι σε κάθε βόλτα μας έκτοτε.
Πάντως συνήθως δεμένο τον έχω. Τον αφήνω μόνο στη διαδρομή γύρω απ' το σπίτι μου, σε καμιά έρημη παραλία κ.λπ.