Πάρκο σκύλων Πετρούπολης

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Προσωπικά, μπορώ να σου απαντήσω επί αυτού. Οι θαμώνες όμως, καλό θα ήταν, να απευθύνουν τις ερωτήσεις αυτές προς τον δήμο τους, πριν τα βάλουν με τον οποιονδήποτε μπαίνει μέσα και δεν τους αρέσει ο τρόπος του. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση, να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αρα, είναι ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος, η λειτουργία του οποίου, διέπεται από τις διατάξεις, του γνωστού σε όλους μας, νόμου.
Επειδη δεν εχω παει...δεν ξερω τι και πως...αλλα εχω διαβασει για το χωρο εδω:
http://tvxs.gr/news/animals/ena-protoporiako-parko-skylon-sto-alsos-petroypolis
και εδω: http://istoriesadespoton.gr/ellada/parko-gia-skyloys-kai-sto-dimo-petroypolis

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.508
Athens
Ωραία φάση τα σκυλοπάρκα και οι χύμα σκύλοι όταν όμως είσαι με δική σου παρέα, ξέρεις αρκετά καλά τους σκύλους και ξέρεις πως συμπεριφέρονται μεταξύ τους. Shit happens όμως και στις καλύτερες οικογένειες - σε αυτό να έχουμε το νου μας. Κι εμείς ήμασταν του εντελώς χίππικου και τρέχαμε με λυτές τις κοτσίδες και τους σκύλους στα λιβάδια μέχρι που, εκεί που δεν το περιμέναμε (μα δεν το χε ξανακάνει!) παραλίγο να μαζεύω τα γαλλάκια σε σακουλάκια.

Επίσης όπως αναφέρθηκε και από @mareco πιο πάνω, πρόκειται για δημόσιους χώρους. Κοινώς, αν εσύ είσαι νομικά "κύριος" και έχεις δεμένο το γκοτζίλα και έρθει καταπάνω στον γκοτζίλα το χαρωπό μπιγκλάκι από απέναντι για να παίξει και ο γκοτζίλα καταπιεί το μπιγκλάκι, τότε νομικά εσύ με το γκοτζίλα σου είσαι καλυμμένος. Ο ιδιοκτήτης του μπιγκλακίου δεν έχει να ζητήσει τα ρέστα από κανέναν.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Επειδη δεν εχω παει...δεν ξερω τι και πως...αλλα εχω διαβασει για το χωρο εδω:
http://tvxs.gr/news/animals/ena-protoporiako-parko-skylon-sto-alsos-petroypolis
και εδω: http://istoriesadespoton.gr/ellada/parko-gia-skyloys-kai-sto-dimo-petroypolis
Αυτη μαλιστα! Ειναι καλη περιφραξη, οχι σαν την αλλη πιο πανω που προκαλει το σκυλο να την πηδηξει!

Θεωρω οτι καποιος που γνωριζει οτι το σκυλι του δεν ανεχεται σκυλια και το βαλει σε περιφραγμενο σκυλοπαρκο εχει θεμα και δικαιως θα τ ακουσει. Θα χε ενδιαφερον να ρωτησει καποιος το δημο.

Εγω καθε κυριακη πρωι εκει ειμαι!! Ειναι καμμια 20αρια ατομα που πανε στανταρ(μεσα σε αυτους κ εγω )
Γενικα ειναι καλη φαση και χαιρεσε να τα βλεπεις να τρεχουν σαν παλαβα! Τσακωμο μια φορα πετυχα οταν ενα λαμπραντορ ορμηξε πανω σε ενα πιτμπουλ(θηριο) χωρις κανενα λογο και το καημενο το πιτμπουλ ηταν δεμενο, εφυγε με 2 τρυπουλες το καημενο το λμπραντορ :( .οσο αναφορα το κοσμο, πολυ καλοι ανθρωποι και προσεχουν, προχθες παραλιγο ξυλο να φαει ενας καθυστερημενος με ροτβαιλερ που μπηκε μεσα κ εβριζε μια κυρια 60+ επειδη ενα μπιγκλ πηγε κοντα στο δικο του κ της λεει την επομενη θα τον αφησω να στον φαει! Καταλαβαινεις οτι πηγε να φαει ξυλο απο ολους!
Το χωρις κανενα λόγο δεν παιζει. Απλώς δεν το προσεξε κανεις. Οταν υπαρχουν σκυλια λυτα, αρσενικα/θηλυκα, παιχνιδια, μπαλακια, οι πιθανοτητες να στραβωσει κατι ειναι παρα πολλές. Αν ειναι αλερτ και ενταξει οι ιδιοκτητες, μπορουν να το προσεξουν και προλαβουν.
Να τι παθαινει πχ καποιος που δεν προσεχει. Πριν λιγο καιρο, στο αυτοδιαχειριζομενο/παρανομο/ξεφραγκο αμπελι που ονομαζουμε σκυλοπαρκο, ειμασταν με μια σκυλιτσα ελεγμενη που γνωριζει ο Σαντσο και μια σχετικα καινουργια γ.π. περιπου 1 ετους. Πρεπει να πω πως λυπαμαι αλλα δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα σκυλια, ειναι πολύ υπουλα και παρολο που προσπαθω να μη δειχνω προκαταληψη καθε φορα επιβεβαιωνομαι. Ο ιδιοκτητης της αρχιζει να χαιδευει το Σαντσο, αυτη τον καβαλάει μια (τον ιδιοκτητη) και την κατεβαζει, δυο την κατεβαζει, τριτη την επεσε στο Σαντσο. Ο μικρός πανικοβληθηκε (και γω) αλλα δεν ειναι οτι του εμεινε και ψυχολογικό τραυμα. Eπρεπε να τον ειχα απομακρυνει το Σαντσο. Και καταληξαμε να παρηγορω τον αλλο τυπο που αισθανοταν χειροτερα απ ολους! :)
Αν βρεις σκυλια που ταιριαζουν ειναι πολύ ωραια εμπειρια. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να την πατησει μεχρι να κανεις τη διαλογη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Θεωρω οτι καποιος που γνωριζει οτι το σκυλι του δεν ανεχεται σκυλια και το βαλει σε περιφραγμενο σκυλοπαρκο εχει θεμα και δικαιως θα τ ακουσει.
Δεν σημαίνει όμως ότι είναι παράνομος ε; Εχει δικαίωμα, να χρησιμοποιήσει έναν δημόσιο χώρο, για να βολτάρει δεμένο τον σκύλο του :)

Θα χε ενδιαφερον να ρωτησει καποιος το δημο.
Οντως, αλλά τι θα μπορούσε ο δήμος να απαντήσει, που θα ήταν υπεράνω του νόμου; ;)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Εννοω να υπαρχει ειδικη διαταξη για τον συγκεκριμενο χωρο. Με την ιδια λογικη, επειδή ειναι δημοσιος χωρος, μπορει να μπει στην περιφραξη ανθρωπος χωρίς σκυλο και να επιβαλει σε ολους να τα δεσουν επειδη θελει να παιξει μπαλα, ξερω γω; Δε στεκει.

Α να!
Κρατηστε το σκυλο δεμενο μεχρι την εισοδο και με δικής σας ευθυνη απο κει και περα. Μην αφησετε το σκυλο σας να φερεται επιθετικα σε σκυλους και ανθρωπους. Εγω καταλαβαινω οτι παρατυπος ειναι αυτος που ο σκυλος του θα φερθει επιθετικα.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κοίτα, όλα αυτά μια χαρά μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε όλοι μας, κατά πόσο βολεύει τον καθένα μας. Το θέμα είναι, όταν γίνει η στραβή, και το θέμα φτάσει στην δικαιοσύνη, ποιός θα βρει το δίκιο του. Αν ρωτάς εμένα, είναι απόλυτα ξεκάθαρο, ότι κι αν λέει η κάθε ταμπέλα απόξω. Από κει και πέρα, ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει. Αρκεί να έχει επίγνωση, όλων των παραμέτρων :)

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
30
Δε ξερω ακριβως τους νομους αλλα εδω (Κυπρος) ο δημος οριζει χωρο για βα μπορεις να λυσεις το σκυλο. Εν τω μεταξυ εχω παρατηρησει οτι οταν ο σκυλος ειναι με λουρι ειναι πολυ πιο επιφυλακτικος με αλλους σκυλους

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
30
Παραθετω το κομματι του Κυπριακου νομου τον οποιο εχω διαβάσει. ΜΕΡΟΣ IV - ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ : 18. Οποιοδήποτε πρόσωπο—
(ε) επιτρέπει ή ανέχεται όπως ο σκύλος του οποίου είναι ιδιοκτήτης ή τον οποίο έχει
κάτω από τη φροντίδα του—
(iii) περιφέρεται ελεύθερος σε δημόσιο δρόμο ή σε οποιοδήποτε δημόσιο μέρος
χωρίς να είναι δεμένος με λουρί ή σε μέρος που ανήκει σε άλλο πρόσωπο χωρίς τη
συγκατάθεσή του.
(2) Η αρμόδια αρχή(δήμος) δύναται να υποδείξει και να ανακοινώσει κατάλληλους χώρους
περιπάτου για σκύλους στους οποίους δε θα τυγχάνουν εφαρμογής οι διατάξεις της
υποπαραγράφου (iii) της παραγράφου (ε) του άρθρου 18.​

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Ωραία φάση τα σκυλοπάρκα και οι χύμα σκύλοι όταν όμως είσαι με δική σου παρέα, ξέρεις αρκετά καλά τους σκύλους και ξέρεις πως συμπεριφέρονται μεταξύ τους. Shit happens όμως και στις καλύτερες οικογένειες - σε αυτό να έχουμε το νου μας. Κι εμείς ήμασταν του εντελώς χίππικου και τρέχαμε με λυτές τις κοτσίδες και τους σκύλους στα λιβάδια μέχρι που, εκεί που δεν το περιμέναμε (μα δεν το χε ξανακάνει!) παραλίγο να μαζεύω τα γαλλάκια σε σακουλάκια.

Επίσης όπως αναφέρθηκε και από @mareco πιο πάνω, πρόκειται για δημόσιους χώρους. Κοινώς, αν εσύ είσαι νομικά "κύριος" και έχεις δεμένο το γκοτζίλα και έρθει καταπάνω στον γκοτζίλα το χαρωπό μπιγκλάκι από απέναντι για να παίξει και ο γκοτζίλα καταπιεί το μπιγκλάκι, τότε νομικά εσύ με το γκοτζίλα σου είσαι καλυμμένος. Ο ιδιοκτήτης του μπιγκλακίου δεν έχει να ζητήσει τα ρέστα από κανέναν.

Αλήθεια τώρα;
ΟΚ νομικά δεν το κουβεντιάζουμε είσαι οκ. Εδώ κλείσαμε.

Σκέψου αυτό τώρα. Είμαστε στο συγκεκριμένο πάρκο 10 σκυλιά(λυτά) παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα και σκάει ο κύριος με το γκοτζίλα που λες μέσα(αυτός πάντα δεμένος) αλλά έτοιμος να κάνει ζημιά ανά πάσα στιγμή όπως λες.
Αυτός ο άνθρωπος υπάρχει λόγος να είναι στο πάρκο; τι πρέπει να γίνει; πες μου τι σκέφτεσαι εσύ;

• Like
Reactions: vasilis_mike

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Δε νομιζω οτι λενε αυτο @Χριστόφορος_Καρ. Αλλα οτι εστω οτι σκαει ο ψυχακιας, να ξερεις εσυ που εισαι μεσα στην περιφραξη και εχεις λυτο και ισως και δαγκωμενο σκυλο οτι ο αλλος ειναι ο νομοτυπος και συ ο παρανομος. Πραγμα που δεν μου στεκει γιατι πχ υπαρχει και ο νομος για το φιμωτρο. Αν γνωριζει ο αλλος οτι ο γκοτζιλα δαγκωνει για πλακα και παρολα αυτα θελει να μπει σε χωρο με λυτα σκυλια (γιατι; ενας θεος ξερει), ας του εχει φιμωτρο να λαβουν και οι υπολοιποι τα μετρα τους.

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Δε νομιζω οτι λενε αυτο @Χριστόφορος_Καρ. Αλλα οτι εστω οτι σκαει ο ψυχακιας, να ξερεις εσυ που εισαι μεσα στην περιφραξη και εχεις λυτο και ισως και δαγκωμενο σκυλο οτι ο αλλος ειναι ο νομοτυπος και συ ο παρανομος. Πραγμα που δεν μου στεκει γιατι πχ υπαρχει και ο νομος για το φιμωτρο. Αν γνωριζει ο αλλος οτι ο γκοτζιλα δαγκωνει για πλακα και παρολα αυτα θελει να μπει σε χωρο με λυτα σκυλια (γιατι; ενας θεος ξερει), ας του εχει φιμωτρο να λαβουν και οι υπολοιποι τα μετρα τους.
Άρα μήπως αυτός ο άνθρωπος πρέπει να δει / σκεφτεί ότι καλώς κακός το σκυλί του(έτυχε να είναι έτσι) είναι το πρόβλημα και πρέπει να αποφεύγει τέτοιους χώρους; Το φίμωτρο δεν το βλέπω σαν λύση γιατί ταλαιπωρεί τον σκύλο του χωρίς λόγο. Και έτσι να τον βάλει μέσα πάλι θα είναι στα νεύρα ο δικός του άρα δεν βρίσκω κάποιο λόγο να χαίρεται που είναι εκεί.

@mareco βλέπω ότι είσαι μέλος από το 2009 άρα σίγουρα έχεις σκύλο από τότε(εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχεις πολλά παραπάνω χρόνια), δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί πάντα κάπου υπάρχει πρόβλημα. Σε όλα βλέπεις κάτι στραβό και απορώ γιατί; Εγώ έχω μόνο 2,5 χρόνια σκύλο και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και λιγότερα προβλήματα έχω και αντιμετωπίζω. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Πραγματικά διαβάζω μερικούς ανθρώπους και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Με επιβεβαιώνεται ότι η ζωή μου δεν είναι μίζερη αλλά ταυτόχρονα απορώ, ξεκίνησα από το 0 και τελικά κατάφερα να χτίσω ένα τόσο καλά ισορροπημένο σκύλο; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Σκέφτομαι το εν λόγο πάρκο η Άιρα ήταν μια χαρά και τα υπόλοιπα επίσης. Αργότερα που ήρθε το boxer και η Άιρα για δικό της λόγο σκάλωσε μαζί του ενώ αυτό πραγματικά δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα είπα στην κοπέλα μου να κρατήσει την Άιρα και πήγα στην οικογένεια που το είχε και τους είπα απλά. Το σκυλί μου έχει θέμα, βγάζει επιθετικότητα στην μικρή σας ενώ αυτή δεν κάνει τίποτα ίσα ίσα έρχεται για παιχνίδι. Για να μην γίνει τίποτα που θέλετε να κάτσετε ώστε να πάρω την δικιά μου από την άλλη άκρη να τους δώσουμε χώρο. Και το θέμα λύθηκε.

Όπως έχω ξαναπεί να κοιτάξετε / με όλοι μαζί μήπως το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι οι άλλοι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Άρα μήπως αυτός ο άνθρωπος πρέπει να δει / σκεφτεί ότι καλώς κακός το σκυλί του(έτυχε να είναι έτσι) είναι το πρόβλημα και πρέπει να αποφεύγει τέτοιους χώρους; Το φίμωτρο δεν το βλέπω σαν λύση γιατί ταλαιπωρεί τον σκύλο του χωρίς λόγο. Και έτσι να τον βάλει μέσα πάλι θα είναι στα νεύρα ο δικός του άρα δεν βρίσκω κάποιο λόγο να χαίρεται που είναι εκεί.

@mareco βλέπω ότι είσαι μέλος από το 2009 άρα σίγουρα έχεις σκύλο από τότε(εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχεις πολλά παραπάνω χρόνια), δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί πάντα κάπου υπάρχει πρόβλημα. Σε όλα βλέπεις κάτι στραβό και απορώ γιατί; Εγώ έχω μόνο 2,5 χρόνια σκύλο και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και λιγότερα προβλήματα έχω και αντιμετωπίζω. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Πραγματικά διαβάζω μερικούς ανθρώπους και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Με επιβεβαιώνεται ότι η ζωή μου δεν είναι μίζερη αλλά ταυτόχρονα απορώ, ξεκίνησα από το 0 και τελικά κατάφερα να χτίσω ένα τόσο καλά ισορροπημένο σκύλο; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Σκέφτομαι το εν λόγο πάρκο η Άιρα ήταν μια χαρά και τα υπόλοιπα επίσης. Αργότερα που ήρθε το boxer και η Άιρα για δικό της λόγο σκάλωσε μαζί του ενώ αυτό πραγματικά δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα είπα στην κοπέλα μου να κρατήσει την Άιρα και πήγα στην οικογένεια που το είχε και τους είπα απλά. Το σκυλί μου έχει θέμα, βγάζει επιθετικότητα στην μικρή σας ενώ αυτή δεν κάνει τίποτα ίσα ίσα έρχεται για παιχνίδι. Για να μην γίνει τίποτα που θέλετε να κάτσετε ώστε να πάρω την δικιά μου από την άλλη άκρη να τους δώσουμε χώρο. Και το θέμα λύθηκε.

Όπως έχω ξαναπεί να κοιτάξετε / με όλοι μαζί μήπως το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι οι άλλοι.
Χριστόφορε έχε υποψη σου ότι όποιος διαφημίζει ιδιαίτερα την χωρίς μιζέρια ζωή του στην όποια όλα πάνε καλά και την συγκρίνει μάλιστα, για να νοιώσει καλύτερα, με την μίζερη κατά την γνώμη του ζωή άλλων, κάτι δεν πάει καλά. Όταν η ζωή μας είναι κοντά σε αυτό που θέλαμε τότε δεν νοιώθουμε την ανάγκη ούτε να την διαφημίσουμε αλλά ούτε και να μειώσουμε άλλους για να νοιώσουμε όμορφα.
Και δεν θα ζητήσω συγνώμη για την προσωπική αναφορά γιατί συνέχεια κάνεις επιθέσεις σε συγκεκριμένο άτομο, άνανδρες και χυδαίες συχνότατα, και νοιώθω την ανάγκη να στο επισημάνω για να μην νομίζεις ότι δεν το βλέπουμε και οι υπόλοιποι και είμαστε οκευ με όλο αυτό.

Όσον αφορά το περιστατικό στο πάρκο, εφόσον ο δικός σου σκύλος είχε το θέμα απλώς τον παίρνεις και φεύγεις. Το έχω κάνει αρκετές φορές όταν ο σκύλος μου προσπαθεί να καβαλήσει θηλυκές, συμπεριφορά φυσιολογική για τον ίδιο αλλά ενοχλητικό για τις σκύλες.
Απλώς αποχωρώ και συνεχίζουμε την βόλτα μας.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@mareco Σε όλα βλέπεις κάτι στραβό και απορώ γιατί;
Αν σου φαίνεται στραβό το γράμμα του νόμου, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αυτό που μπορώ όμως να κάνω, είναι εδώ πχ, που διαβάζει κάποιος όλα αυτά τα καλά, γι'αυτά τα πάρκα και που μπορεί να κοκορευτεί ότι θα του δείξει, αυτουνού του τρελλού, που θα μπει μέσα εκεί, και δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, και θα του χαλάσει την βόλτα, να έχει τον νου του, μη και τελικά, βρεθεί μπλεγμένος ο ίδιος. Μη πεί δηλαδή, ότι δεν γνώριζε.
Και γνωρίζοντας ΚΑΙ αυτά, ας πράξει ο καθένας, όπως νομίζει. Ετσι κι αλλιώς, αυτός που πληρώνει πάντα την νύφη, είναι ο δαγκωμένος/εξαφανισμένος από την τρομάρα του, σκύλος.

Ολα αυτά πάντως, δεν έχουν καμία σχέση, με το πόσα χρόνια έχει ο καθένας μας σκύλο, και τι είδους σκύλο έχει. Και ποιός ξέρει, μπορεί κάποτε, κι εσύ τα ίδια ή και χειρότερα, να λες :)

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Χριστόφορε έχε υποψη σου ότι όποιος διαφημίζει ιδιαίτερα την χωρίς μιζέρια ζωή του στην όποια όλα πάνε καλά και την συγκρίνει μάλιστα, για να νοιώσει καλύτερα, με την μίζερη κατά την γνώμη του ζωή άλλων, κάτι δεν πάει καλά. Όταν η ζωή μας είναι κοντά σε αυτό που θέλαμε τότε δεν νοιώθουμε την ανάγκη ούτε να την διαφημίσουμε αλλά ούτε και να μειώσουμε άλλους για να νοιώσουμε όμορφα.
Και δεν θα ζητήσω συγνώμη για την προσωπική αναφορά γιατί συνέχεια κάνεις επιθέσεις σε συγκεκριμένο άτομο, άνανδρες και χυδαίες συχνότατα, και νοιώθω την ανάγκη να στο επισημάνω για να μην νομίζεις ότι δεν το βλέπουμε και οι υπόλοιποι και είμαστε οκευ με όλο αυτό.

Όσον αφορά το περιστατικό στο πάρκο, εφόσον ο δικός σου σκύλος είχε το θέμα απλώς τον παίρνεις και φεύγεις. Το έχω κάνει αρκετές φορές όταν ο σκύλος μου προσπαθεί να καβαλήσει θηλυκές, συμπεριφορά φυσιολογική για τον ίδιο αλλά ενοχλητικό για τις σκύλες.
Απλώς αποχωρώ και συνεχίζουμε την βόλτα μας.
Δεν διαφημίζω τίποτα απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα πάντα. Την συγνώμη σου δεν την θέλω γιατί δεν έχει κάποια αξία. Το άνανδρες το έχεις έτοιμο ctrl+c;

Στο περιστατικό τώρα. Αφού είχαμε την δυνατότητα χώρου και την όρεξη να βρούμε μια λύση, δίνοντας χώρο στα σκυλιά μας δεν συνέχισε. Πιστεύω και έτσι ήταν ότι ήμασταν μια χαρά. Αν τώρα η Άιρα συνέχιζε να πηγαίνει προς το μέρος του, αυτό δεν θα έπρεπε να κάνω; Δρόμο και γρήγορα!

Να σου τονίσω ότι όλοι βλέπουμε και τα υπόλοιπα που δεν λες..

Αν σου φαίνεται στραβό το γράμμα του νόμου, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αυτό που μπορώ όμως να κάνω, είναι εδώ πχ, που διαβάζει κάποιος όλα αυτά τα καλά, γι'αυτά τα πάρκα και που μπορεί να κοκορευτεί ότι θα του δείξει, αυτουνού του τρελλού, που θα μπει μέσα εκεί, και δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, και θα του χαλάσει την βόλτα, να έχει τον νου του, μη και τελικά, βρεθεί μπλεγμένος ο ίδιος. Μη πεί δηλαδή, ότι δεν γνώριζε.
Και γνωρίζοντας ΚΑΙ αυτά, ας πράξει ο καθένας, όπως νομίζει. Ετσι κι αλλιώς, αυτός που πληρώνει πάντα την νύφη, είναι ο δαγκωμένος/εξαφανισμένος από την τρομάρα του, σκύλος.

Ολα αυτά πάντως, δεν έχουν καμία σχέση, με το πόσα χρόνια έχει ο καθένας μας σκύλο, και τι είδους σκύλο έχει. Και ποιός ξέρει, μπορεί κάποτε, κι εσύ τα ίδια ή και χειρότερα, να λες :)

Ο χρόνος / καθημερινότητα έχει δείξει ότι όποιος έχει το πρόβλημα και ας είναι με τον νόμο τον αποβάλει η κοινωνία. Άρα μία μπορεί να του περάσει στο σύνολο δεν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ο χρόνος / καθημερινότητα έχει δείξει ότι όποιος έχει το πρόβλημα και ας είναι με τον νόμο τον αποβάλει η κοινωνία. Άρα μία μπορεί να του περάσει στο σύνολο δεν.
Εσύ λοιπόν, με την εμπειρία των 2,5 ολόκληρων χρόνων σου, αυτή την συμβουλή δίνεις, στον ανυποψίαστο που τον καλείς, να επισκεφτεί έναν τέτοιο χώρο!
Κανένα πρόβλημα (y)
Στο παρόν θέμα τουλάχιστον, θα έχει διαβάσει ο κάθε ανυποψίαστος και τις γνώμες των άλλων, που για σένα, δεν έχουν αξία, αλλά αποτελούν απλώς, προβληματικές συμπεριφορές. Και...καλή του τύχη :)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Ε πως δεν εχει. Εχει και παρα εχει. Οι παλιοι σκυλαδες σε μεγαλο βαθμο τεινουν να εχουν τις ιδιες αποψεις. Γι αυτο ειχα ρωτησει καπου το χριστοφορο ποσο καιρο εχει σκυλο. Προκειται να αλλαξει αποψεις σε πολλα θεματα :) ή να γινει λιγο πιο ανοιχτομυαλος.
Και το τι σκυλο εχεις παιζει μεγαλο ρολο. Εγω με το βλακοσκυλο πολυ ανετα συχναζω σε τετοιους χωρους απλως δεν αρεσουν ουτε σε μενα ουτε στο σκυλο. Εσυ η ιδια λες οτι η ζωη σου θα ηταν πιο ευκολη με ενα πιο ηπιο σκυλι. Αλλα και πιο βαρετη ισως!! :D

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Ένας επιθετικός σκύλος σε άλλα σκυλιά χωρίς λόγο ναι είναι προβληματική συμπεριφορά του σκύλου. Διαφωνείς;

@mareco
Εσυ η ιδια λες οτι η ζωη σου θα ηταν πιο ευκολη με ενα πιο ηπιο σκυλι. Αλλα και πιο βαρετη ισως!! :D
Το σκυλί σου είναι φοβικό;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@betty coltrane το να είσαι ανοιχτόμυαλος και να δέχεσαι και την πιθανότητα "άλλης" άποψης, σχεδόν απ'όπου αυτή προέρχεται, δεν είναι αποκλειστικά, θέμα εμπειρίας. Είναι θέμα χαρακτήρα. Απλώς, με την εμπειρία, ίσως κάποια στιγμή, καταφέρεις να το δεις, ότι χαρακτήρα κι αν έχεις.

Το ότι δεν έχει σημασία, τι σκύλο έχεις, πήγαινε στο ότι, μπορείς να έχεις έτσι κι αλλιώς άποψη, πάνω σε κάποιο θέμα και να είναι και σωστή. Πόσους έχουμε στο φόρουμ, που μια χαρά τα λένε και μια χαρά δέχονται απόψεις και κάνουν συζητήσεις, χωρίς να έχουν καν, σκύλο ;) Αυτό :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι