ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Έχει δίκιο το Γαλάζιο... Μπράβο μυαλό! Περιμένουν να δούν ΑΝ θα σε φάει;

Από τη στιγμή που λείπει το αφεντικό και "αυτός που το φυλάει δεν το πολύ κατέχει" ο σκύλος δικαιολογείται να στραβώσει και να "αστράψει" όπως λέει ο Ντένις.

Γιατί αυτός είναι ο άρχοντας του σπιτιού όσο λείπει ο πραγματικός και εσύ είσαι ξένος (τι δουλεία είχες εκεί ακριβώς που έπρεπε να καταλάβαινει ο σκύλος; ).

Εγώ δεν έμπαινα σε σπίτι με Καύκασο (ενήλικο) που λείπει ο "μπαμπάς" του με ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός αν μου είχαν πει πως ο σκύλος δεν έχει χαρακτήρα Καυκάσου (είναι τελείως φιλικός με ξένους) και πάλι θα πρόσεχα. Κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους τα σκασμένα...

Μου άρεσαν ιδιαίτερα η συμβουλές της Λίας (για το τι να κάνεις αν ΠΡΕΠΕΙ να τον πιάσεις φίλο) και έχω κάνει παρόμοιες κινήσεις για να μαζέψω ένα Ντόμπερμαν που ήταν παρατημένο (ΔΕΜΕΝΟ σε ένα εργοστάσιο που έκλεισε!).

Απορώ με κάποιους ανθρώπους. Αν, λέμε τώρα.... ΑΝ ήθελε να σε δαγκώσει λίγο, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ και ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Μου έχει "αστράψει" Καύκασος. Από καθαρή ευγένεια και μόνο, μου έσκισε ΟΛΟ το τζιν χωρίς να με πληγώσει, ενώ το ΚΡΑΤΑΓΕ το αφεντικό του από το λουρί.... δεν ήταν ωραία εμπειρία.

Τέλος, οι Καύκασου συνήθως "πιάνονται" φίλοι δύσκολα. Μην πιστέψεις ποτέ πως κάτι άλλαξε μόνο και μόνο επειδή σε είδε 2-3 φορές. Ξανατονίζω, και ΦΙΛΟΣ να είσαι, δεν σημαίνει πως έχεις καμιά δουλειά στο σπίτι του όταν λείπει το αφεντικό.

Το Σνάουτσερ μου ήταν έτσι. Αν έλειπα, ούτε η Μάνα μου δεν έμπαινε (και ας την λάτρευε από κουτάβι!).

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ευχαριστώ πολύ αλλά με "άφησε" πριν λίγα χρόνια. :(
Μου λείπει αφάνταστα κάθε λεπτό από τότε.

Έχεις φωτό από τα Σνάουτσερ που εκπαίδευσες; Δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως κάνουν για τέτοια δουλειά! Αν έχεις χρόνο πες μου λίγο (σε πμ) πως επιλέχτικαν και ότι άλλο θες να μοιραστείς. Εκτός αν ενδιαφέρονται κι αλλοι να ανοίξεις νέο "topic" ;

orbital

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2008
72
0
εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με μποξερ. εκεινο το διαστημα παιζαμε στο ιδιο συγκροτημα με τον ιδιοκτητη του και επειδη μενουμε και κοντα, περνουσαμε αρκετο χρονο μαζι. το μποξερ του ηταν λιγακι δυστροπο ομως (φοβαμαι ελλιπη κοινωνικοποιηση). γενικως δεν φοβαμαι καθολου τα σκυλια (δεν με εχει δαγκωσει ποτε σκυλος) αλλα το συγκεκριμενο πραγματικα το φοβομουν και αισθανομουν αμηχανα, δεν ηξερα πως να αντιδρασω οταν βρισκομασταν στο σπιτι του παιδιου.
τελικα η λυση δοθηκε ουτως: σταματησα απλως να πηγαινω σπιτι του. οπως και ολο το συγκροτημα........

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εκτός αν ενδιαφέρονται κι αλλοι να ανοίξεις νέο "topic" ;
Ενδιαφερόμαστε! Ανοίξτε νέο θεμα στην ομάδα 2 και γράψτε λίγα λόγια για τη φυλή και τα ταλέντα αυτών των υπέροχων σκύλων!:)

liajoe

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ αλλά με "άφησε" πριν λίγα χρόνια. :(
Μου λείπει αφάνταστα κάθε λεπτό από τότε.

Έχεις φωτό από τα Σνάουτσερ που εκπαίδευσες; Δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως κάνουν για τέτοια δουλειά! Αν έχεις χρόνο πες μου λίγο (σε πμ) πως επιλέχτικαν και ότι άλλο θες να μοιραστείς. Εκτός αν ενδιαφέρονται κι αλλοι να ανοίξεις νέο "topic" ;
Λυπάμαι:(...

Θα ανοίξω τόπικ λοιπόν για να γνωρίσουν και άλλοι αυτά
τα ωραία σκυλιά:)