ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Bolognese!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εσενα chloe σου φαινεται αυτο για εκτροφειο???
Δεν ξέρω τη γλώσσα, ούτε και να χειριστώ το site μπορώ. Προφανώς και με μια ματιά μόνο για εκτροφείο δε μοιάζει...
Άλλο είπα όμως. Είπα να μην αναφερόμαστε στην Ουγγαρία ως άντρο κάθε σκυλο-ακολασίας (τι λέω? :shock::maria:).

minas

Member
29 Νοεμβρίου 2009
11
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ειναι ενα Site οπως η χρυση ευκαιρια!!!
πηγα σε pet shop και μου λεγανε τρελες τιμες 700 ευρω 800 ευρω δεν μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα ειναι πολλα!!!
What diffrence does it make αν ειναι απο ιδιωτη η pet shop εχει ολα τα εμβολια και βιβλιαριο υγειας!!!

Νομιζω στο τελος της ημερας μετραει η αγαπη προς το σκυλακι οπως ξερετε και οτο κανετε ολοι στο φορουμ

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
What diffrence does it make αν ειναι απο ιδιωτη η pet shop εχει ολα τα εμβολια και βιβλιαριο υγειας!!!
The difference my friend είναι ότι το σκυλί απο ιδιώτη και πετσοπ δεν θα έχει τα εμβόλιά του...
Για το pedigree ούτε λόγος βέβαια...
Επίσης υπάρχει και πίσω από τα πετσοπ κάτι που λέγετε puppymills....
Στα οποία puppymills σίγουρα δεν υπάρχει αγάπη και φροντίδα στα σκυλιά τους.....:(

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
πηγα σε pet shop και μου λεγανε τρελες τιμες 700 ευρω 800 ευρω δεν μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα ειναι πολλα!!!

Νομιζω στο τελος της ημερας μετραει η αγαπη προς το σκυλακι οπως ξερετε και οτο κανετε ολοι στο φορουμ
τι λες ρε ανθρωπε του θεου! τα σκυλια δεν ειναι ηλεκτρικη σκουπα να τα παιρνουμε απο εκει που ειναι ποιο φθηνα. ειναι ψυχες και παρεα . περνοντας το απο τον τυπο δεν εχει καμια διαφορα απο πετ σοπ = puppy mill εχεις δει τι εστι puppy mill? το κοιταξες στο google!

αν δεν εχεις τα χρηματα παρε ενα σκυλακι απο φιλοζωϊκη.

το βιβλιαριο υγειας δεν σου εξασφαλιζει τπτ αλλο εκτος απο το ποια εμβολια εχουν γινει. ουτε ποιοι οι γονεις , ουτε πως ζουν ουτε τπτ παρτο και χαμπαρι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Mina άκου. Ή μάλλον διάβασε!
Διαβάζεις?

Δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ σκύλο από pet shop.
Δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ σκύλο από ιδιώτη που δεν δίνει pedigree.
Δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ σκύλο με παραγγελία μέσω τρίτου, γνωστού, φίλου ή κτηνιάτρου.

Εντάξει ως εδώ?

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Ουάου, έχουν προχωρήσει ρε σεις στην Ουγγαρία!!!
πηγα σε pet shop και μου λεγανε τρελες τιμες 700 ευρω 800 ευρω
Ρε τους αλήτες!!!
Εσύ πόσα δίνεις??

No difference mate. Keep walking!!!

:maria::maria::maria::maria::paja1::paja1::paja1:

Εγώ σταματάω εδώ γιατί αρχίζω να τα παίρνω.
Σε αφήνω στα χέρια του Sir :mad:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
η Ουγγαρια ειναι απο τις μεγαλυτερες κυνολογικα χωρες του κοσμου...και το κεντρο εμποριου σκυλων...το ενα δεν αναιρει ουτε προσβαλει το αλλο.:)

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
δες το λίγο πιο λογικά και προβληματίσου κι εσύ με τις απαιτήσεις που έχεις. Θέλεις bolognese γιατί το είδες με την φίλη σου κάπου και σου φάνηκε πολύ έξυπνο και χουχουλιάρικο και ζουζουδιάρικο κτλ κτλ, να είναι φτηνό, να είναι με peidgree και να το έχεις πριν τα χριστούγεννα για να το κάνεις δώρο στη φίλη σου. Προτείνω λοιπόν εκείνη τη μέρα να την πέσετε στο σπίτι με ένα ζεστό ρόφημα, μια ωραία οικογενειακή ταινία με θέμα σκυλιά (για να σας φύγει ο καημός) και με αγκαλίτσες και φιλάκια θα περάσει κι αυτή η νύχτα.
Εγώ μετά από πολύ διάβασμα εδώ μέσα αποφάσισα πριν από λίγο καιρό να προχωρήσω στην απόκτηση σκύλου. Μέχρι τότε κάποιους από αυτούς που γράφουν εδώ τους θεωρούσα είρωνες, γραφικούς, υπερβολικούς και κάποιες φορές μισάνθρωπους (no hard feelings παιδιά έτσι; ). Ήθελα να πάρω bulldog, boxer, labrador, dogo argentino, doberman κι ότι έβλεπα και μου άρεσε. Επειδή είμαι τσιγκούνης τελικά υιοθέτησα ένα κοπριτάκι (καθαρόαιμο ΜΠΑΘΕ - η εξέλιξη του ΜΠΑΘ) και σε μια βδομάδα κατάλαβα τι εστί η ιδιοκτησία ενός σκύλου. Πολύ χρήμα, πολύ χρόνο και πολλές φορές σε βάρος της οικογένειας ή των γούστων σου. Πέρασαν περίπου 9 μήνες και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Όλα αυτά στα λέω καλοπροαίρετα. Ψάξε λοιπόν λίγο παραπάνω, δες τις απαιτήσεις του σκύλου, δες αν μπορείτε εσύ και η φίλη σου να ανταποκριθείτε ψυχολογικά, συναισθηματικά και πολύ περισσότερο οικονομικά (τα έξοδα του σκύλου δεν τελειώνουν στην αγορά του) και μετά προχωρήστε συνειδητοποιημένα πλέον στην απόκτηση κάποιου σκύλου (ράτσας ή όχι) με κριτήρια πιο σοβαρά από το αν είναι ζουζουνιάρικο ή όχι. Επιπλέον σκέψου ότι με το σκυλάκι θα την περάσεις 10 - 15 χρόνια παρέα....μακάρι να είσαι με την ίδια κοπέλα μέχρι τότε ;)

minas

Member
29 Νοεμβρίου 2009
11
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλέ mcblack μου έτσι νιώθω και εγώ φοβάμαι μην μπορώ να κάνω τα γούστα μου και βγει σε βάρος!!! Το σκέπτομαι συνεχεία και συνεχεία εύχομαι να βρω μια λύση σύντομα
Από την άλλη η κοπέλα μου ενημερώνετε από διάφορα site και video,και λέω μέσα μου να της το πάρω μπας και ηρεμήσει….
Εγώ είμαι λάτρης του Labrador και του Jack Russell αλλά αυτά τα σκυλιά θέλουν μεγάλο
χώρο για να παίξουν και να τρέξουν
:confused:

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
Είτε έχεις μολοσσό ή τσιαουα το ίδιο είναι πάνω κάτω. Ο σκύλος θέλει χρόνο από το αφεντικό του και αγάπη. Έχω δει labrador & retriever σε διαμερισματάκι 60 τετραγωνικών αλλά τα αφεντικά τους ξόδευαν ένα 3ωρο την ημέρα για την φροντίδα τους (μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα).