Εσενα chloe σου φαινεται αυτο για εκτροφειο???
Εμενα παντως για κατι αλλο μου φαινεται, Εχουν ολοι οι byb παρτυ και ο Μηνας ειναι ο καλεσμενος τους..
Εσενα chloe σου φαινεται αυτο για εκτροφειο???
Δεν ξέρω τη γλώσσα, ούτε και να χειριστώ το site μπορώ. Προφανώς και με μια ματιά μόνο για εκτροφείο δε μοιάζει...Εσενα chloe σου φαινεται αυτο για εκτροφειο???
The difference my friend είναι ότι το σκυλί απο ιδιώτη και πετσοπ δεν θα έχει τα εμβόλιά του...What diffrence does it make αν ειναι απο ιδιωτη η pet shop εχει ολα τα εμβολια και βιβλιαριο υγειας!!!
τι λες ρε ανθρωπε του θεου! τα σκυλια δεν ειναι ηλεκτρικη σκουπα να τα παιρνουμε απο εκει που ειναι ποιο φθηνα. ειναι ψυχες και παρεα . περνοντας το απο τον τυπο δεν εχει καμια διαφορα απο πετ σοπ = puppy mill εχεις δει τι εστι puppy mill? το κοιταξες στο google!Ειναι ενα Site οπως η χρυση ευκαιρια!!!
πηγα σε pet shop και μου λεγανε τρελες τιμες 700 ευρω 800 ευρω δεν μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα ειναι πολλα!!!
What diffrence does it make αν ειναι απο ιδιωτη η pet shop εχει ολα τα εμβολια και βιβλιαριο υγειας!!!
Νομιζω στο τελος της ημερας μετραει η αγαπη προς το σκυλακι οπως ξερετε και οτο κανετε ολοι στο φορουμ
Ουάου, έχουν προχωρήσει ρε σεις στην Ουγγαρία!!!Ειναι ενα Site οπως η χρυση ευκαιρια!!!
Ρε τους αλήτες!!!πηγα σε pet shop και μου λεγανε τρελες τιμες 700 ευρω 800 ευρω
No difference mate. Keep walking!!!What diffrence does it make αν ειναι απο ιδιωτη η pet shop εχει ολα τα εμβολια και βιβλιαριο υγειας!!!
:maria::maria::maria::maria:aja1:aja1:aja1:Νομιζω στο τελος της ημερας μετραει η αγαπη προς το σκυλακι οπως ξερετε και οτο κανετε ολοι στο φορουμ