ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ;

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
ναι έχει ζήτηση αλλά δεν έχει προσφορά και είναι κρίμα. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα σε αυτό το thread. Σχετικά πάντως με τα pedigree αν κατάλαβα σωστά δίνονται πολύ αργότερα από το κουτάβι, αν κατάλαβα σωστά. Και τα passport είναι και βιβλιαράκι υγείας, τώρα ο εκτροφέας χρειάζεται να δώσει και κάποια εγγύηση μορφολογίας ή υγείας όπως υποτίθεται οτι κάνουν τα pet shop ή αυτά είναι βλακείες;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Βλακείες.
Εγγύηση μορφολογίας δεν υπάρχει πουθενά, τί είναι αυτό? Οτι θα είναι τί ?
Υγείας ... μερικοί μπορεί να δίνουν. Ετσι κι αλλιώς είναι στην καλή θέληση του καθένα. Οι σωστοί εκτροφείς κάτι θα κάνουν αν το κουτάβι παρουσιάσει ένα σοβαρό πρόβλημα, ειδικά αν το έχεις πάρει για εκτροφή.

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
ναι έχει ζήτηση αλλά δεν έχει προσφορά και είναι κρίμα. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα σε αυτό το thread. Σχετικά πάντως με τα pedigree αν κατάλαβα σωστά δίνονται πολύ αργότερα από το κουτάβι, αν κατάλαβα σωστά. Και τα passport είναι και βιβλιαράκι υγείας, τώρα ο εκτροφέας χρειάζεται να δώσει και κάποια εγγύηση μορφολογίας ή υγείας όπως υποτίθεται οτι κάνουν τα pet shop ή αυτά είναι βλακείες;
Το pedigree μπορεί να δωθεί και μαζί με τον σκύλο.Ανάλογα με την δουλειά που θα έχει ο αντίστοιχος ΚΟΕ της χώρας που θα πάρεις το κουτάβι.
Εγώ το ένα κουτάβι το είχα πάρει 3 μηνών και το pedigree ήταν έτοιμο και μου το δώσαν μαζί με το κουτάβι( και το export certificate το έβγαλα την ημέρα που πήγα στον "ΚΟΕ"-αυθημερόν),
ενώ το άλλο κουτάβι το είχα πάρει (σε άλλη χρονική περίοδο) 2 μηνών και το pedigree καθυστέρησε να βγει 2 μήνες ( το δε export έκανε ακόμη ένα μήνα για να ετοιμαστεί).

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
ναι το ξέρω οτι ακούγεται περίεργο το όλο θέμα με το χαμό που κάνω αλλά εαν το πάρω από εκτροφέα και τον χρυσοπληρώσω κιόλας το βρίσκω απαράδεκτο να μου στερεί το δικαίωμα να κάνω αναπαραγωγή, έκθεση και οτι άλλο θέλω.
Άλλη τιμή το πετ και άλλη αυτό για την εκτροφή.
Και για εκτροφή αν θες να είσαι σίγουρη ότι αξίζει θα πρέπει να το αγοράσεις πιο μεγάλο.

μπορεί και αξίζει η εκτροφή αυτής της ράτσας (μαλτέζ) δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Thank you για την ενημέρωση.
Η σωστή εκτροφή είναι ακριβό χόμπι και θέλει πολύ χρόνο και κέφι διαθέσιμο

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ΑΡΑ τί με τρελλαίνεις ?? Αυτό σου λέω ... φυσικά και θα σου ζητήσουν λύσσα αν είναι 3+ μηνών ... :maria: :maria: :p :p :p

Εσύ είπες ότι είναι standart από κάποιες χώρες ... δεν είναι ...
τη λώρα 3ων μηνών την πήρα, γι' αυτό είχε γίνει το 1ο εμβόλιο κ αυτό της λύσσας όταν μου την έστειλαν.