ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
..(αυτο δεν αποκλειει βεβαια οτι μπορει να ναι μια χαρα το ματι κ μετα απο μηνες να εμφανισει προβλημα, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα).
Aφού δεν αποκλειει ?? Τί θα χάσεις να σφραγισεις πχ το pedigree αργότερα ??

1ον και 2ον αυτό μήπως εγκειται στα κληρονομικά προβλήματα που ΕΙΠΑ ότι ειναι εμφανή ?? Εκει συμφωνώ ...

Είμαστε off topic όμως ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Κακώς ζήταγαν λύσσα σε 2 μηνών δεν προβλέπεται.

Δεν το κάνει ο ΚΟΕ. Γνώμη μου ότι δεν μπορεις να ξέρεις ποιό κουτάβι δεν πρέπει να αναπαραχθεί αρχικά, εκτος κι αν βλέπεις κάποια γεννετική ανωμαλία. Αλλιώς όλα τα κουτάβια είναι ΠΙΘΑΝΟΝ να εξελιχθούν σε εξαιρετους σκύλους - υγιείς και να πρέπει να αναπαραχθούν. το limited pedigree είναι για δήθεν ...
Κανα δυο σελίδες πρίν :) ;)

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
Κανα δυο σελίδες πρίν :) ;)
καλα μη βαρας...τι να κανω διαβαζω τοσα θεματα ταυτοχρονα τα χασα η γυνναικα!πολυπληροφοριακο το φορουμ σας θα παραμορφωθω!:D:D

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
παιδιά ο συγκεκριμένος εκτροφέας το΄ έχει σαν γενικό κανόνα και το δηλώνει και στο site του. Αρχικά μόνο αυτός ο περιορισμός με κάνει δύσπιστη απέναντι του.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
marketing και εύκολος τρόπος να κρατήσεις καλό όνομα ή να φτιάξεις καλύτερο από όσο θα άξιζες ;) ;)

Απλά παραποιεί τα στατιστικά του αν καταλαβαίνεις τί εννοώ ...

Δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα έχει καλά σκυλιά.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Είναι τελικά ΝΟΜΙΜΟ αυτό; Με ποιό δικαίωμα;

Και τι συνέπειες θα υποστείς αν σου κλέψω εγώ τον σκύλο στην Γερμανία και γυρίσεις πίσω άνευ ζώου;

Τι Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
μ@λ@κίες, ξε-μ@λ@κίες (που συμφωνώ) αυτό ζήτησαν από Lufthansa που πετάω αρχές Ιαν... :-|

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και παίρνεις το σκυλι απο USA με Limited registrastion

και το φέρνεις στην Ελλάδα και δίνεις το export pedigree στον ΚΟΕ

ο ΚΟΕ θα αρνηθει να γράψει μελλοντικη γέννα απο την στιγμη που ο ΚΟΕ δεν ακολουθει αναλογη πρακτικη ???????

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
λογικά από τη στιγμή που το αναφέρει ο εκτροφέας ο ΚΟΕ πιστεύω οτι γιατί να φέρει αντίρρηση. Αλλά δεν πιστεύω οτι το limited pedigree είναι οτι καλύτερο τι σαν να λέμε είναι maltese αλλά περιορισμένης έκδοσης; αυτό μου ακούγεται τρελό, και αν αποφασίσω αύριο μεθαύριο να το κάνω breeding με έναν καλό εγκεκριμένο επιβήτορα, τι θα μου πουν οτι τα κουτάβια είναι ημίαιμα; Πραγματικά το τι ζητάει ο κάθε εκτροφέας είναι δική του απόφαση αλλά περιμένει έτσι να έχει και ανταπόκριση;

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
και επίσης δεν καταλαβαίνω κατά πόσο είναι καλό marketing για έναν εκτροφέα να μη δίνει pedigree για τα ίδια του τα σκυλιά. Το σκυλάκι είναι μαλτέζ και μιλάμε για Ιταλό εκτροφέα. Μπορεί ο ΚΟΕ να αρνηθεί να γράψει στα χαρτιά του ένα σκυλάκι με limited pedigree; Μήπως αυτό είναι αρνητικό και για το πρώτο σκυλί;

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
ναι το ξέρω οτι ακούγεται περίεργο το όλο θέμα με το χαμό που κάνω αλλά εαν το πάρω από εκτροφέα και τον χρυσοπληρώσω κιόλας το βρίσκω απαράδεκτο να μου στερεί το δικαίωμα να κάνω αναπαραγωγή, έκθεση και οτι άλλο θέλω. Κατά τα άλλα pet αλλά δεν ξέρω μπορεί και αξίζει η εκτροφή αυτής της ράτσας (μαλτέζ) δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Thank you για την ενημέρωση.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Να αξίζει ???
Εχει αγορά εννοείς ???
Με ανταγωνισμό την ΧΕ και maltese και μαλτέζοειδή των 300 ευρώ ??
ΚΑΜΙΑ εκτροφή δεν αξίζει αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν έχεις ΠΟΛΛΑ λεφτά ...