ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Κανενα προβλημα. Ψεκασε τα. Αν μπορεις παρε και κανα ντρονταλ και δωστους.. Φτιαξε και μια αγγελια με περισσοτερα στοιχεια να προωθησουμε.
Σε λίγο θα πάω να τα ταΐσω και να τα ψεκάσω εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η περιοχή έχει πάρα πολλά κουνούπια. Αύριο που θα είναι μέρα θα βγάλω φώτο και αν μπορείτε να τις προωθήσετε (facebook κτλ)για υιοθεσία θα ήταν μεγάλη βοήθεια.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Είναι πανέμορφα και πάρα πολύ φιλικά. Μόλις έφαγαν 2 απο αυτά ήρθαν και ξάπλωσαν ανάμεσα στα ποδιά μου. Με έκαναν ''αλοιφή''
Αύριο θα βγάλω φωτογραφίες για αγγελία και ελπίζω να βρουν σπίτι γιατί το αξίζουν.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Το απόγευμα πήγα να δω τα κουτάβια. Φτάνοντας βλέπω ένα ζευγάρι να τα περιποιείται. Τα ψέκασαν με φροντλαιν (αν θυμάμαι καλά το όνομα), τους δώσαμε αλοιφή για τα σκουλήκια και έχω κρατήσει για να τους δώσω και το βράδυ που θα πάω να τα ταΐσω.
Ψάχνονται και αυτοί μπας και καταφέρουμε να τα δώσουμε. Πήραν το 1 για προσωρινή φιλοξενία(αν και νομίζω ότι θα το κρατήσουν γιατί το ζαχάρωναν από την αρχή). Ελπίζω να βρεθεί σπίτι και για τα άλλαDSC_0186.jpg DSC_0184.jpg DSC_0181.jpg DSC_0178.jpg .

Attachments

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Έφτιαξα μια αγγελία (λέμε τώρα) η οποία είναι εδώ:
http://www.dogforum.gr/community/threads/χαριζονται-κουταβακια.29514/

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει( κοινοποίηση μέσω facebook κτλ)
θα βοηθήσει πάρα πολύ. Εγώ facebook γιοκ οπότε βασίζομαι σε εσάς.
Ευχαριστώ προκαταβολικα.

• Like
Reactions: tryphon13