ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις, και καλοδεχούμενες κι όσες ακόμα έρθουν... Μπορεί για τους παλαιότερους από εσάς τα πράγματα πολλές φορές να είναι απλά, θυμηθείτε όμως πως για μας τους "καινούριους" για πολλά θέματα, το να διαβάζουμε τις γνώμες των άλλων, αντικαθιστά αυτό που προς το παρόν δεν έχουμε, δηλαδή, "εμπειρία". Εννοείται ότι ζυγίζουμε απόψεις, που ακόμα και από τους πιο παλιούς από εσάς είναι πολλές και διαφορετικές και εννοείται δεν παίζουμε με την υγεία του ζώου... όμως πολλές φορές, ειδικά σε θέματα που δεν άπτονται άμεσα της ιατρικής, ένας έμπειρος ιδιοκτήτης σκύλου ξέρει... Ας μας μάθει κι εμάς λοιπόν, για μένα αυτή είναι η πιο πολύτιμη έννοια ενός forum...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Η ψυχραιμία και η κοινή λογική, είναι στάση ζωής. Δεν έχει να κάνει πρωτίστως με την εμπειρία, και δεν μετριέται με την παλαιότητα συμμετοχής, σε κάτι. Οτι κι αν είναι αυτό.

Αλλά εκτός αυτού, που είναι καθαρά προσωπική μου θέση, που στο φόρουμ, όσο καιρό συμμετέχεις, έχεις δει να χτυπάμε συναγερμό, όταν απλώς παραλείπεται ένα γεύμα;

Ενα αυτό. Και ένα άλλο [πάλι καθαρά προσωπικό μου], σιγά μην καθόμουν να σου πω, επαναπροσδιόρισε την εκπαιδευτική σου στάση, απέναντι στο 4 μηνών κουτάβι σου, γιατί αυτό ξαφνικά, μείωσε την ημερήσια ποσότητα τροφής του.

Τα δύο άκρα δηλαδή :rolleyes:

Να είμαστε και λίγο σοβαροί, γιατί παραέχουμε κάνει, τις τρίχες τριχιές. Ολοι μας. Παλαιοί και νέοι. Πολύ την ψειρίζουμε την μαιμού, ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι τόσο απλά, όσο οφείλουν να είναι, για να περνάμε καλά και εμείς και ο σκύλος μας.

Ψυχραιμία . Τίποτα παραπάνω :)

• Like
Reactions: reinmeister2

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
Δεν αντιλαμβάνομαι πραγματικά την αντιπαράθεση, συναγερμό δεν σήμανα για ένα γεύμα που παρέλειψε, έβαλα ένα θέμα μετά από 4 ήμερες που το έκανε, για να δω απλά πως το αντιμετώπισαν κάποιοι παλιότεροι. απάντησα, όχι μόνο από ευγένεια αλλά και κατ'ουσίαν σε όσους είχαν την καλή διάθεση να ασχοληθούν με το θέμα και τέλος περιέγραψα και την εξέλιξη του ζητήματος. Όλα αυτά νομίζω μόνο έλλειψη ψυχραιμίας δεν δείχνουν. Όταν αντιμετώπισα επείγοντα ζητήματα ιατρικής φύσεως, τα αντιμετώπισα με ιατρική συμβουλή και πολύ αργότερα έκανα αντίστοιχα posts για να τα δουν και κάποιοι άλλοι και να είναι ενήμεροι. Σε γενικές γραμμές τηρώ μια διακριτική παρουσία στο forum. Έχω διαβάσει πολλά posts που δεν χτυπάνε συναγερμό και ασχολούνται με απλά καθημερινά ζητήματα διαβίωσης ανθρώπου και σκύλου εξ ου και η δική μου δημοσίευση. Επειδή φυσικά δεν ξέρω κανέναν προσωπικά, κι επειδή ο γραπτός λόγος πάντα είναι διαφορετικός από τον προφορικό, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν εδώ μέσα.

• Like
Reactions: Ghostdoc

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καμμία σχέση η "άμυνά" σου, με όσα εγώ λέω.
Μην το παίρνεις τόσο πολύ προσωπικά. Μίλησα ευρύτερα και γενικότερα, με αφορμή το παρόν θέμα. Εσύ το άνοιξες και εγώ απλώς το σχολίασα, όπως και όλοι οι άλλοι, εκφράζοντας τις σκέψεις που μου προκάλεσε. Τόσο απλά.

Δεν υπάρχει καμμία αντιπαράθεση δηλαδή. Ανταλλαγή απόψεων μόνο.

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
Δεν αμύνομαι σε καμία περίπτωση.... :) Επεξηγώ...
Κι εγώ δεν αντιπαρατίθεμαι, δεν έχω λόγο άλλωστε να κάνω τέτοιο πράγμα μέσα σε ένα δημόσιο forum. Ο καθένας λέει ελεύθερα την άποψη του και ο άλλος τοποθετείται επ αυτής! :)

• Like
Reactions: mareco