Δεν το συζητω. Δεν μπορω να τον μαζεψω λεμε ουτε 10 μερες δεν περασανταλιμπανας λοιπον...
Δεν το συζητω. Δεν μπορω να τον μαζεψω λεμε ουτε 10 μερες δεν περασανταλιμπανας λοιπον...
Να προσέξεις υστερικά πολύ, με την αποθεραπεία.Update για τα ποδια του οζι και οι 2 επιγονατιδες ειναι στη θεση τους πρωτη φορα στα χρονικα!
Τελειωσε η αποθεραπεια. Βασικα δεν εγινε. Τωρα τι θα μου πεις το ξερω αλλα ο τυπος περπατουσε σε ολα τα ποδια και πηδουσε στα 2 πισω οταν πηγα να τον παρω απο το κτηνιατρειο ο ιδιος ο αγαθαγγελιδης που εχει χειρουργησει τοσα σκυλια μου ειπε δεν το εχει ξαναδει αυτο. Εγω ημουν οριακα σιγουρη οτι τη χαλασε την εγχειρηση αλλα οι ακτινογραφιες με εβγαλαν λαθος ευτυχως.Να προσέξεις υστερικά πολύ, με την αποθεραπεία.
Μην τον "λυπηθείς" τύπου...ζεσταίνεται πολύ, δεν μπορεί το κολάρο, κρίμα να μην κινείται.
Με ευλαβική συνέπεια, τις οδηγίες του γιατρού σας.
Θα είναι αμαρτία, να πάει χαμένο το χειρουργείο.
Σιδερένιος!
Απο την πρωτη εγχειρηση ειχαμε θεμα με τον περιορισμο αλλα μετα τις 2 βδομαδες. Στη δευτερη ειχαμε σε λιγες μερες και τωρα απο την αρχη να μην πω. Βγηκαμε απο το ιατρειο και στηριχθηκε στο εγχειρησμενο ποδι για να κατουρησει. Και μονο εκει στεκοταν και μετα. Τα υπολοιπα δεν τα λεω κλασικα μαιμουδιστικα δεν εβαλε κωλο κατω οταν σταματησε να ποναει. Ευχαριστω για τις ευχες μακαρι να ειναι σιδερενιος! Θα ειναι παντα επιρρεπης δυστυχως σε τραυματισμους με τις τρελες που κανει σε συνδιασμο με το ιστορικο του. Αχ να μην μπορουμε να κανουμε agility και ειναι φτιαγμενος για αυτοΑν ο γιατρός σου είναι εντάξει, εγώ δεν έχω να πω τίποτα.
Μπράβο και στους δύο.
Και στον μικρό και στον γιατρό του!
Σε περίπτωση που το σχόλιο ενέχει δόση σοβαρότητας το agility δεν είναι μόνο αγωνιστικό, υψηλών δηλαδή προδιαγραφών. Εχει βαθμίδες. Και αν μου λες, οτι κάνει έτσι κι αλλιώς ταρζανιές και μάλιστα με την ευλογία του γιατρού του, δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να κάνει agility για το fun του πράγματος.Αχ να μην μπορουμε να κανουμε agility και ειναι φτιαγμενος για αυτο
Εγω ηθελα παντα και για το επομενο σκυλι που ελπιζω δεν θα μου κανει και αυτο την καρδια περιβολι θελω να κανουμε. Για τον οζι απο τη μια σκεφτομαι αυτο που λες οτι της κανει τις ταρζανιες ουτως η αλλως και απο την αλλη οτι αν τον επιβαρυνω εκει χωρις λογο? Δεν ξερω κιολας τις βαθμιδες και αν υπαρχει προγραμμα που δεν επιβαρυνει τοσο γιατι δεν το εχω παρακολουθησει καλα. Αμα δεις κατι αλματα που κανει παντως χωρις κανεναν λογο ειναι εντυπωσιακο και φαινεται οτι θελει το σκυλι. Περα απο πανω κατω στους καναπεδες για να βγει στο μπαλκονι πηδαει μισο μετρο απο μωρο χωρις κανεναν λογο και αμα δει κανενα εμποδιο τυπου παντοφλα στο πατωμα το ιδιο. Πεζοδρομιο δεν το συζητω και αν εχει βρεξει παμε πηδοντας ολη τη βολτα. Λες να κανω ενα ψαξιμο εχεις κατι/καποιον να μου προτινεις?Σε περίπτωση που το σχόλιο ενέχει δόση σοβαρότητας το agility δεν είναι μόνο αγωνιστικό, υψηλών δηλαδή προδιαγραφών. Εχει βαθμίδες. Και αν μου λες, οτι κάνει έτσι κι αλλιώς ταρζανιές και μάλιστα με την ευλογία του γιατρού του, δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να κάνει agility για το fun του πράγματος.
Ο γιατρος ειναι της αποψης να ζησει τη ζωη του και να ειναι χαρουμενο δεν απαγορευει κατι σε καμια περιπτωση αλλα οντως δεν πιστευω να εχει γνωση οποτε δεν θα τον ενοχλησω και για αυτο. Το ειχα δει αυτο που μου εστειλες μου πεφτει πολυ μακρυα αλλα για να μου φυγει ο καημος θα ηθελα να παμε. Ευχαριστω πολυ!Εκπαίδευση Σκύλου Θεσσαλονίκη | Drive Unlimited
Η φιλοσοφία στην εκπαίδευση Σκύλων πηγάζει από τις απεριόριστες δυνατότητες που μας προσφέρει η προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε σκύλου που εκπαιδεύσουμε και χτίζουμε την τέλεια σχέσηdriveunlimited.gr
Προτείνω, να επικοινωνήσεις και να κάνεις μια βόλτα, να τους δεις από κοντά και να πάρεις μια γεύση του τι ακριβώς, περιλαμβάνει η προπόνηση.
Θα τους εξηγήσεις τα θέματα του αγοριού και θα σου πουν, αν και τι μπορεί να κάνει.
Εικάζω ότι θα μπορεί να κάνει τα πάντα μεν, σε light ρυθμούς δε.
Αν το κρίνεις απαραίτητο, ρώτα και τον γιατρό σου, αν και τι, του επιτρέπεται να κάνει. Αν και επειδή δεν θα έχει γνώση, θα νομίζει ότι θα είναι κάτι απαγορευτικά extreme. Δεν είναι. Οπότε απέκτησε πρώτα δική σου άποψη, για να μπορείς να το περιγράψεις, αν χρειαστεί