Ναι αλλα δεν ειναι ετσι μικρουληηηηης θα παρω και αλλο και θα το βγαζω φωτογραφιες μερα νυχτα χαχαχαψα. Και τον πηρα και αργα σχεδον 3 μηνων οποτε μια που ανοιγοκλεισα τα ματια και μια που ηταν στα puppy uglies του χαψαψαΧαχαχα καλά κάτσε μωρέ,μόλις ενηλικιώθηκε
Χαχαχαχα ακριβώς το ίδιο και εμείςΝαι αλλα δεν ειναι ετσι μικρουληηηηης θα παρω και αλλο και θα το βγαζω φωτογραφιες μερα νυχτα χαχαχαψα. Και τον πηρα και αργα σχεδον 3 μηνων οποτε μια που ανοιγοκλεισα τα ματια και μια που ηταν στα puppy uglies του χαψαψα
Εσενα δεν εχει puppy uglies χαχαχαχαΧαχαχαχα ακριβώς το ίδιο και εμείς
Εχουν μεινει απο οταν ημασταν μωρα και αν τα βγαλουμε τα αυτοκολητα τωρα θα μεινουν σημαδια χαχαχα. Λεφτα για καινουρια μας τα τρωει ολα ο οζιOff topic:
Μερακλίδικα, παιχνιδιάρικα έπιπλα!
Πολύ του γούστου μου!
Εύγε!
Δεν ειχε δοντακιαααα χαχαχαχα η αγαπημενη μου φωτογραφια με κανει να γελαω πανταΠαιδί μου χαρούμενο και όμορφο!!!
ΛιωνωωωωωΟταν η μαμα σου θελει να βγειτε φωτογραφιες αλλα εσυ δεν εχεις ορεξη
Σου φαινεται πολυ αθωος ε? χαχαχα για ποτε πηδηξε και το αρπαξε σε κλασματα δευτερολεπτου. Και πηρε μπεσαμελ γιατι σου λεει κιμα μου δινουν ας δοκιμασω κατι αλλοΤο έκανε το έγκλημα;
Ο κατηγορούμενος κρίνετε ενοχοςΣου φαινεται πολυ αθωος ε? χαχαχα για ποτε πηδηξε και το αρπαξε σε κλασματα δευτερολεπτου. Και πηρε μπεσαμελ γιατι σου λεει κιμα μου δινουν ας δοκιμασω κατι αλλο