καλά να παθετε που δεν εχετε γιορκι. Ο μόνος τροπος να γινει αισθητη η παρουσια της ειναι να παρει ειδηση οτι ξύπνησα, εστω και μισο βλέφαρο ανοιχτο, να ερθει να με γλύψει στο προσωπο και να με σπρώξει για να γυρισει ανασκελα πανω στο μαξιλάρι μου απαιτώντας να την ξυσω... Κοινως, όσο με γλύφει στο πρόσωπο, τόσο την ξύνω... Οποτε κοιμάμαι κουκουλωμενη μπας και κερδισω κανα μισαωρο εξτρα υπνου
Διαβαζω έτσι... Κοιτάω... Ξανακοιτάω...Ξαναμανακοιτάω...Τίποτα! Παραπλανητικό ήταν!Η Σελιν κοιμισμένη αναμεσα στα πόδια μου....
Κατω από το σεντόνι, το αριστερό ειναι τεντωμένο όπως βλέπεις τη γραμμη του σεντονιου και το δεξί λυγισμένο γύρω από τη μικρή σαν να σχηματιζω αγγλικό b. Σημ. η καμερα ειναι πανω στην κοιλια μουΔιαβαζω έτσι... Κοιτάω... Ξανακοιτάω...Ξαναμανακοιτάω...Τίποτα! Παραπλανητικό ήταν!![]()
Που είναι βρε τα πόδια σου;
Κατω από το σεντόνι, το αριστερό ειναι τεντωμένο όπως βλέπεις τη γραμμη του σεντονιου και το δεξί λυγισμένο γύρω από τη μικρή σαν να σχηματιζω αγγλικό b. Σημ. η καμερα ειναι πανω στην κοιλια μου
Γιατι καλε "στενοχωρηθηκες"?
Στεναχωρήθηκα από την ανακολουθία λόγων και έργων βρε!Γιατι καλε "στενοχωρηθηκες"?