Γερμανικός Ποιμενικός.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που κοιτάω ένα τέτοιο σκύλο κάθομαι και τον χαζεύω κι ας είναι σε έναν κήπο και γαβγίζει λες και προσπαθώ να μπω μέσα και με προειδοποιεί! :Ρ
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το θαυμάζω τόσο. Δεν ξέρω τίποτα για το χαρακτήρα του κτλ, αλλά μόνο από όσους έχω δει να έχουν Γερμανικό Ποιμενικό η πρώτη μου σκέψη ήταν "κι εγώ θέλω ένα τέτοιο". Νιώθω σα να είναι πολύ περήφανα σκυλιά. Το πώς στέκονται, το πώς στέκονται όταν γαβγίζουν, το πώς στέκονται όταν σε κοιτάνε. Αχ!
Υποθέτω όμως ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να έχω ένα τέτοιο. Ίσως στην Αγγλία το ξανασκεφτώ αν βρω δικό μου σπίτι μετά από χρόνια και το ψάξω από άποψη χαρακτήρα για να δω αν μου ταιριάζει τότε..
Κι εγώ τον θέλω τον Βορέα, αλλά προτιμώ τον Βουκεφάλα. Μάλλον εξαιτίας του θέλω χάσκι...εναν ιρλανδικο λυκοθηρα και τον Bορεα..
l
εχω ενα γνωστο εκτροφεα αν ενδιαφερθεις παντως και φαινεται και φτωχαδακιH φυλή που πραγματικά με εντυπωσιάζει κ θα'ταν όνειρο η απόκτησή του είναι τα Weimaraner.
Λατρεύω το σωματότυπό τους, το δυναμικό χαρακτήρα τους, το δυναμισμό τους κ φυσικά την εντυπωσιακή -κατ' εμέ πάντα- εμφάνισή τους.
Δυστυχώς δε μου αρέσει καθόλου το κυνήγι, οπότε δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να ικανοποιήσω το ένστικτό τους...
den mporei.... θα ζεις σε επαυλη.....δλδ εγω εχω κερδισει το τζοκερ 4 φορες????? \\/
((( για την ιστορια κανεις λαθος )))
Εγω ειμαι μια μια χαρα με τα Newfia,αλλα θα ηθελα ενα ''παλιας κοπης'' λυκοσκυλακι
και επειδη ειναι ''παλιας'' δεν γινετε να το αποκτησω ποτε :sad: