Ο σκύλος-όνειρο που δεν θα αποκτήσουμε!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
off topic: κι όμως mirtouli κάτι μου λέει ότι το ψάχνεις τόσο διεξοδικά που θα το ικανοποιήσεις το αποθημένο σου, έστω και αργά! Και πβλέπω να γίνεσαι άψογη σκυλομαμά. Προπόνηση τώρα στον Gogo

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.800
20.119
mirtouli...το δικό της post, θεωρεί off topic η kritikopoula. Οχι το δικό σου.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εγώ έχω πολλούς σκύλους "όνειρα" που δεν πιστεύω πως θα αποκτήσω ποτέ..
Αν πρέπει να διαλέξω έναν απο όλους αυτούς θα είναι μάλλον το μπουλμάστιφ!!
Είναι απ τις φυλές που θαυμάζω για πολλούς λόγους!Μου αρέσει ο χαρακτήρας τους,η εμφάνιση τους γενικά όσα έχω διαβάσει γι αυτά!!
Αλλά αν αποκτήσω ποτέ θα είναι μετά απο χρόνια όταν θα έχω ένα δικό μου μεγάλο σπίτι και αρκετά χρήματα,
όπου θα μπορώ να πάρω ένα υγιές κουτάβι που θα μπορεί να έχει τον εκπαιδευτή του και οτι άλλο χρειαστεί για να έχει μια ευτυχισμένη ζωή!!

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
Chloe άνοιξες ωραίο θεματάκι, συγχαρητήρια και για να μην μακρυγορώ και εγώ ένα χάσκυ ονειρέυομαι, αλλά για λόγους που ανάφερες μαλλόν δε θα το αποκτήσω.

Η αλήθεια είναι ότι καμιά φόρα περνάει από το μυαλό μου, να είχα μία αγέλη σκύλων, ξέρετε κανα δυο ροτβαιλερ , κανα δυο γερμ ποιμ, μποξερ, corso, bullmastiff, ελλ. ποιμ, καυκάσου, κεντρικής ασίας, τσοου τσοου, θιβετιανο μαστιφ, τρία λαμπραντορ, ένα staff bull terrier και γενικά οτιδήποτε είναι πάνω από 20 κιλά
Απλά επειδή είμαι μικρός ακόμα πιστέυω ότι κάποια στιγμή, όλο και κάτι από τα παραπάνω θα γίνει...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Γερμανικός Ποιμενικός.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που κοιτάω ένα τέτοιο σκύλο κάθομαι και τον χαζεύω κι ας είναι σε έναν κήπο και γαβγίζει λες και προσπαθώ να μπω μέσα και με προειδοποιεί! :Ρ
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το θαυμάζω τόσο. Δεν ξέρω τίποτα για το χαρακτήρα του κτλ, αλλά μόνο από όσους έχω δει να έχουν Γερμανικό Ποιμενικό η πρώτη μου σκέψη ήταν "κι εγώ θέλω ένα τέτοιο". Νιώθω σα να είναι πολύ περήφανα σκυλιά. Το πώς στέκονται, το πώς στέκονται όταν γαβγίζουν, το πώς στέκονται όταν σε κοιτάνε. Αχ!
Υποθέτω όμως ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να έχω ένα τέτοιο. Ίσως στην Αγγλία το ξανασκεφτώ αν βρω δικό μου σπίτι μετά από χρόνια και το ψάξω από άποψη χαρακτήρα για να δω αν μου ταιριάζει τότε..

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Γερμανικός Ποιμενικός.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που κοιτάω ένα τέτοιο σκύλο κάθομαι και τον χαζεύω κι ας είναι σε έναν κήπο και γαβγίζει λες και προσπαθώ να μπω μέσα και με προειδοποιεί! :Ρ
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το θαυμάζω τόσο. Δεν ξέρω τίποτα για το χαρακτήρα του κτλ, αλλά μόνο από όσους έχω δει να έχουν Γερμανικό Ποιμενικό η πρώτη μου σκέψη ήταν "κι εγώ θέλω ένα τέτοιο". Νιώθω σα να είναι πολύ περήφανα σκυλιά. Το πώς στέκονται, το πώς στέκονται όταν γαβγίζουν, το πώς στέκονται όταν σε κοιτάνε. Αχ!
Υποθέτω όμως ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να έχω ένα τέτοιο. Ίσως στην Αγγλία το ξανασκεφτώ αν βρω δικό μου σπίτι μετά από χρόνια και το ψάξω από άποψη χαρακτήρα για να δω αν μου ταιριάζει τότε..

Mακαρι το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εναν ιρλανδικο λυκοθηρα και τον Bορεα..
δε νομιζω οτι χρειαζονται εξηγησεις στο γιατι μου αρεσουν, ουτε στο γιατι δεν θα τα αποκτησω ποτε lolOlLOOolol

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
H φυλή που πραγματικά με εντυπωσιάζει κ θα'ταν όνειρο η απόκτησή του είναι τα Weimaraner.
Λατρεύω το σωματότυπό τους, το δυναμικό χαρακτήρα τους, το δυναμισμό τους κ φυσικά την εντυπωσιακή -κατ' εμέ πάντα- εμφάνισή τους.

Δυστυχώς δε μου αρέσει καθόλου το κυνήγι, οπότε δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να ικανοποιήσω το ένστικτό τους...
εχω ενα γνωστο εκτροφεα αν ενδιαφερθεις παντως και φαινεται και φτωχαδακι

http://i977.photobucket.com/albums/ae258/ken2463/I hate/IMG_0196.jpg

http://i977.photobucket.com/albums/ae258/ken2463/I hate/IMG_0504.jpg

-------------------------------------------------------

εγω παντως θα ηθελα να αποκτισω ενα λευκο νιουφι αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε............ :(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εμένα ο σκύλος όνειρο που θα ήθελα μεν, αλλά οι συνθήκες μάλλον θα μου το απαγορεύσουν δε, είναι το Ισπανικό Μαστίφ....
Το μέγεθός του είναι τέτοιο που θα κάνει θεωρώ τις ήδη στριμωγμένες μετακινήσεις με ντόπιους ορεινούς ποιμενικούς, από τρομακτικά δύσκολες έως αδύνατες...πόσο μάλλον αν κάποια στιγμή υπάρξει και οικογένεια με παιδιά και τα ανάλογα μπαγκάζια....

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
German shepherd και εγώ !!!γτ όχι?Γτ 1.ζω σε διαμέρισμα 2.ένας μεγαλύτερος σκύλος θέλει και περισσότερα έξοδα ...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
δλδ εγω εχω κερδισει το τζοκερ 4 φορες????? \\:D/
((( για την ιστορια κανεις λαθος )))

Εγω ειμαι μια μια χαρα με τα Newfia,αλλα θα ηθελα ενα ''παλιας κοπης'' λυκοσκυλακι
και επειδη ειναι ''παλιας'' δεν γινετε να το αποκτησω ποτε :sad:
den mporei.... θα ζεις σε επαυλη.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα