Ο σκύλος-όνειρο που δεν θα αποκτήσουμε!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Βαλ'τον στη σούβλα για το πανηγύρι και έρχομαι....
Μου αρέσει το πρώτο μέρος της υπογραφής σου.
Και για να μην βγω εντελώς of το σκυλί που μου αρέσει και δεν θα αποκτήσω ποτέ είναι το Θιβετιανό μαστίφ του 1.000.000 και ο λόγος είναι ότι μέχρι να βγάλει τα λεφτά αυτός που το πήρε, θα αργήσει πολύ και θα πεθάνει ο σκυλούκος.

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
H φυλή που πραγματικά με εντυπωσιάζει κ θα'ταν όνειρο η απόκτησή του είναι τα Weimaraner.
Λατρεύω το σωματότυπό τους, το δυναμικό χαρακτήρα τους, το δυναμισμό τους κ φυσικά την εντυπωσιακή -κατ' εμέ πάντα- εμφάνισή τους.

Δυστυχώς δε μου αρέσει καθόλου το κυνήγι, οπότε δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να ικανοποιήσω το ένστικτό τους...

Attachments

Last edited:

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
@rooby

O ΕΠ αγαπησιάρικος και εξωστρεφής?
Δεν νομίζω Τάκη...
Μάλλον εγω δεν το διατύπωσα σωστά. Δείχνουν στον άλλο τι χαρακτήρες είναι ,τι θέλουν και τι έχουν στο μυαλό τους .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τον σκύλο που ήθελα τον έχω!Όπως και τον χαρακτήρα του σκύλου που ήθελα τον έχω!

Πέρα από αυτό, ο σκύλος που θα ήθελα και που θα αποκτήσω είναι ο Ποιμενικός της Βέρνης!

Όποτε με αξιώσει ο θεός...

Πάντως κυμαίνομαι ανάμεσα σε ποιμενικές φυλές και δεν πρόκειται να παραστρατήσω!

Άλλες φυλές που θα ήθελα είναι τα...
Νέας Γης
Border Collie

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τη σκύλα του Άρη. Δεν ξέρω πώς μού εχει κάτσει στο μυαλό, αλλά φαντάζομαι μια τέτοια σκύλα να προσέχει τα παιδια μου και τη Βερόνικα. :lol:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
μπορντερ κολι
τζακ ρασσελ!!!!!
γιατι αραγε μου αρεσουν???
αλλα δεν θα παλευοντουσαν τωρα με 2 σκυλια σκυλια στο σπιτι ισως σε καποια χρονια αμα εχω αντοχες...ισως

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
να προσέχει τα παιδια μου και τη Βερόνικα. :lol:

ιου ιου ιου, off topic off topic,
λοιπόν αν βρω scanner να σκανάρω την φωτο του σκύλου μου όταν πήγαινα γυμνάσιο και λύκειο και δεις την ομιότητα με την veronica θα πάθεις πλάκα, ήταν ημίαιμο pointer, ένα καταπληκτικό σκυλί που το είχαμε πάρει από κυνηγό που το έσπαγε στο ξύλο κουταβάκι...

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
german shepherd.........xωρις σχολια
μακαρι να καταφερω και να μπορω να παρω τον 4ο στη σειρα χαχχαχααχα

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ(bobtail) πολύ εντυπωσιακά σκυλιά,χαριτωμένα..
Δε θα το αποκτήσω ποτέ λόγω του τριχώματος του το οποίο θέλει αρκετή περιποίηση και λόγω του μεγέθους του..
ΚΟΛΕΪ απλά πανέμορφα..
Ούτε αυτό θα αποκτήσω ποτέ πάλι λόγω υπερβολικού τριχώματος και λόγω χαρακτήρα,δε πιστεύω οτι του ταιριάζω:p

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Νοιωθω ανακουφηση......
εγω εχω αυτο που θελω ...
απλως θα ηθελα ...κατι περισσοτερο family..jpg....(απο αποψη ποσοτητας!!!!!)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και επειδη το θεμα ειναι.... που δεν θα αποκτησουμε ποτε.. μετα το dogo η αμεσως επόμενη επιλογή μου είναι το Rhodesian Ridgeback:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μου αρέσουν οι ΕΠ αλλά δεν νομίζω να αποκτήσω λόγω έλλειψης χώρου, όγκου σκύλου και γενικώς είμαι άνθρωπος που κακομαθαίνω λίγο το σκύλο (δεν με πειράζει να κοιμάται και στο κρεβάτι:)).

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Τα dogo argentino δεν ήταν απλά η πρώτη μου επιλογή αλλά το πάθος μου. Χρόνια τώρα που ήθελα σκύλο αλλά δεν μπορούσα να έχω έψαχνα στο διαδίκτυο και χάζευα φωτογραφίες με τις ώρες και έλεγα αν θα μπορέσω ποτέ να πάρω έναν τέτοιο σκύλο.Η ιστορία τους το ταμπεραμέντο τους και κατε εμέ η απίστευτη ομορφιά τους το έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση στην καρδιά μου.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον μπορώ αλλά έπειτα από συζήτηση με πραγματικό γνώστη της φυλής καταλήξαμε στο συμπέρασμα (από κοινού) ότι δεν είναι ο σκύλος που πρέπει να πάρω (και τον ευχαριστώ ιδιέτερα για την ηληκρήνιά του).

Δεν έχει έρθει όμως το τέλος του κόσμου νέος είμαι, η φυλή στην Ελλάδα θα έχει καλύτερη τύχη εκτροφικά στο μέλλον και βλέπουμε....

Astarte

Active Member
6 Μαρτίου 2011
43
0
Παλιός αγγλικός ποιμενικός και Νέας Γης. Τα λατρεύω, είναι πανέμορφα και αγαπησιάρικα, αλλά με τέτοια τρίχα δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω... :(

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
αααααχ!πονάει αυτο το threat.δεν υπάρχει χειρότερο,απ´το να θες κατι παρα πολυ και να μην μπορείς να το αποκτήσεις για χ και ψ λόγους.
ενώ ήμουν έτοιμη να πάω να πάρω ένα γλυκουλι μαλτεζακι,έκοψε ο εγκέφαλος και μπηκα σε αυτο εδω το φόρουμ να ενημερωθω.μετα απο αυτα που διάβασα όμως.....μάλλον απίθανο το βλέπω!λατρευω τα μαλτεζ γιατί έχουν φοβερό χαρακτήρα και είναι πανέμορφα για ζουληγμα!έχω χωρό και χρονο γι αυτο το μικροσκοπικό πλασματακι,αλλα δεν θα βρω ποτε τα χρήματα να φύγω στο εξωτερικό,να βρω εκτροφεα και να σκάσω μια μικρή περιουσία,αφου στην ελλαδα μονο μαλτεζ δεν υπαρχουν.έχω μελετήσει τόσο πολυ το χαρακτήρα και τις ανάγκες των μαλτεζικων,και είμαι σίγουρη πως θα μπορούσα να ανταπεξελθω.όπως μου είπαν κάποιοι εδω μέσα:αντί να το πάρεις τώρα,μάζεψε λεφτά για αργότερα.εύκολο να το λες!πριν μπω εδω μέσα ήξερα τιμές πετ σοπ και τα αίτησια έξοδα ενός σκύλου!και ξαφνικά προσγειώθηκα!!!δεν είναι εύκολο να μαζέψεις ένα τοοοοοσο μεγάλο πόσο παρα μόνο μακροπρόθεσμα.....πολυ μακροπρόθεσμα.....είναι άλλο να κανείς οικονομία 500 κι 600 € κι άλλο 1500 και 2000€(αεροπορικά,αγορά κουταβιου απο ΣΩΣΤΌ ΕΚΤΡΟΦΕΑ κτλ).παρ´ολα αυτα πάντως εγώ κάθε μέρα εδω τη βγάζω διαβάζοντας και μαθαίνοντας.ασε που βρήκα στο πατάρι μου τον Gogo σκυλάκι μου πολυ σ´αγαπω!παει χρόνια η ιστορία σου λέω.....ααααχ μεγάλο απωθημενο!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα