αααααχ!πονάει αυτο το threat.δεν υπάρχει χειρότερο,απ´το να θες κατι παρα πολυ και να μην μπορείς να το αποκτήσεις για χ και ψ λόγους.
ενώ ήμουν έτοιμη να πάω να πάρω ένα γλυκουλι μαλτεζακι,έκοψε ο εγκέφαλος και μπηκα σε αυτο εδω το φόρουμ να ενημερωθω.μετα απο αυτα που διάβασα όμως.....μάλλον απίθανο το βλέπω!λατρευω τα μαλτεζ γιατί έχουν φοβερό χαρακτήρα και είναι πανέμορφα για ζουληγμα!έχω χωρό και χρονο γι αυτο το μικροσκοπικό πλασματακι,αλλα δεν θα βρω ποτε τα χρήματα να φύγω στο εξωτερικό,να βρω εκτροφεα και να σκάσω μια μικρή περιουσία,αφου στην ελλαδα μονο μαλτεζ δεν υπαρχουν.έχω μελετήσει τόσο πολυ το χαρακτήρα και τις ανάγκες των μαλτεζικων,και είμαι σίγουρη πως θα μπορούσα να ανταπεξελθω.όπως μου είπαν κάποιοι εδω μέσα:αντί να το πάρεις τώρα,μάζεψε λεφτά για αργότερα.εύκολο να το λες!πριν μπω εδω μέσα ήξερα τιμές πετ σοπ και τα αίτησια έξοδα ενός σκύλου!και ξαφνικά προσγειώθηκα!!!δεν είναι εύκολο να μαζέψεις ένα τοοοοοσο μεγάλο πόσο παρα μόνο μακροπρόθεσμα.....πολυ μακροπρόθεσμα.....είναι άλλο να κανείς οικονομία 500 κι 600 € κι άλλο 1500 και 2000€(αεροπορικά,αγορά κουταβιου απο ΣΩΣΤΌ ΕΚΤΡΟΦΕΑ κτλ).παρ´ολα αυτα πάντως εγώ κάθε μέρα εδω τη βγάζω διαβάζοντας και μαθαίνοντας.ασε που βρήκα στο πατάρι μου τον Gogo σκυλάκι μου πολυ σ´αγαπω!παει χρόνια η ιστορία σου λέω.....ααααχ μεγάλο απωθημενο!!!