σωστα,και με φιμωτρο για την ωραβετιωνεις την υπακοη σου με δουλεια καθημερινα μεσα-εξω απο το σπιτι
σωστα,και με φιμωτρο για την ωραβετιωνεις την υπακοη σου με δουλεια καθημερινα μεσα-εξω απο το σπιτι
Έχεις προσέξει πως κοιτάει αυτόν που πλησιάζει? Βάζει γλώσσα μέσα, σηκώνει ουρά, ξερογλύφεται
το κανει ο Τζερυ με ανισοροπα σκυλια γατες καμια φωρα και περιστερια και σε ανθρωπους που απο το φωβο τους αντιδρανε πολυ αποτομα( ομως πολυ αποτομα δλδ τσιριζουν αν απλος δεν δωσουν σημασια ειναι κυριος) αλλα του το κοβω αμεσος με τιναγμα λουριου και ειναι παλι back to normalοταν ενα σκυλι το κανει αυτο ειναι γιατι δεν μας βλεπει σαν pack leader με αποτελεσμα να περνει αυτο τη θεση φυλακα?
εγω θα το δεχτω αυτο που λεςγιωργο μου συγνωμη,αλλα αυτο το σπασιμο του τσαμπουκα του σκυλου,ειναι μια μαλακια κ μιση...μη σου πω κ 2μιση....
λογικο να μην το καταλαβαινεις καθως δεν ξερεις απο αυτους τους χαρακτηρες.σπασιμο του τσαμπουκα με θετικο τροπο , δεν το καταλαβαινω , Η του σπας τον τσαμπουκα και τον κανεις αητο χωρις φτερα , η του παιρνεις τον αερα και τελειωσε ερωτηση ¨΄ εχει να κανει που ειμαι γυναικα ? λεω εγω