Ο μικρός και τα παιχνίδια του

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ένα βιντεάκι, ειδικά εκεί που λες ότι πιάνει κουβέντα με το παιχνίδι στο στόμα, πάντως κι εγώ θα το έβλεπα.....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να παιδιά
Οι σημερινές μας χαρούλες και η σημερινή μας προσπάθεια να θάψουμε το φαγητό ή τέλος πάντων το παιχνίδι με το φαγητό - δεν ήταν και πολύ επιτυχημένο, έχει κάνει πολύ καλύτερα

[video=youtube;OGlX673S3A8]http://www.youtube.com/watch?v=OGlX673S3A8[/video]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
"Δεν τα καταφέραμε. Κρίμα."
Συμπάσχεις βλέπω! :lol:

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, εκτός από τον πονόκοιλο που θα αποκτήσω από τα γέλια αν συνεχίσεις να ανεβάζεις τέτοια βίντεο. :D

Ο μικρός απολαυστικότατος, σπιρτόζος με διάθεση για επικοινωνία μαζί σου ακόμα και όταν βρίσκεται στη νιρβάνα του με τα παιχνίδια του.
Αν δεν φτάνει σε σημείο να αγνοεί βασικά πράγματα όπως να σε ακούσει, να φάει, να πάει βόλτα, να έρθει κοντά σου, χάρη στο κολλήμά του με τα παιχνίδια, δεν θα ανησυχούσα.

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να του τα πάρεις όλα και να μην τα βλέπει καν έστω για λίγο διάστημα? Όχι για να τον βασανίσεις βέβαια, αλλά για να δεις πόσο κολλημένος είναι. Θα συνεχίσει άραγε να χαίρεται, να παίζει μαζί σου, να τρώει κλπ φυσιολογικά ή θα τα παρατήσει όλα ώστε να βρει έστω ένα παιχνίδι?

Φαντάζομαι πάντως ότι η εκπαίδευση με έναν σκύλο που γουστάρει τόσο πολύ τα παιχνίδια πρέπει να είναι απόλαυση :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
_τώρα είδα και το βίντεο...._
ένα ξεμάτιασμα και στον σκύλο πάντως εγώ καλού κακού θα το έκανα..........:p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εγώ πάλι απορώ, υπάρχουν σκυλιά που έχουν λούτρινα παιχνίδια και τα διατηρούν ολόκληρα????
Κι ομως υπαρχουν!!! ;)
Noμιζω δειχνει παραξενη ευφυια η συμπεριφορα αυτη....που μοιαζει με ανθρωπινη....Αναπτυσσουν μια σχεση εξαρτησης - δεσιματος με κατι που το θεωρουν καπως, σαν ζωντανο....ειναι προστατευτικα απεναντι τους κι αναπτυσσουν "μητρικα" αισθηματα...χμ...ενταξει ο Φλουντ ειναι αγορι μεν, αλλα πουντλ δε....δηλ. προχω για σκυλος :p
κι η δικια μου τα ιδια κανει....δεν εχει ξεριζωσει ματι απο κουκλι....με το "αστο" το ριχνει κατω, ομως λατρευει την τακτοποιηση των παιχνιδιων στο κρεβατι της κι οπου παει παιρνει μαζι κι απο ενα....ευτυχως η εξαρτηση δεν ειναι αρρωστημενη....με το κινητρο του φαγητου, βολτας, παιχνιδι κλπ τα ξεχνα ολα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα τα κοκόνια δεν έχουν παιχνίδια καν. δεν τα απασχολεί τίποτα πέραν του
ποιός θέλει χάδια
ποιός $%#&%^ περνάει έξω απο το σπίτι μας
και αν είναι ώρα φαγητού
αν τους δείξω παιχνίδι μυρίζουν ,συμπεραίνουν πως δεν τρώγεται και δεν ξανασχολούνται

αυτήν την συμπεριφορά του Floyd πάντως την συναντάμε σε σκυλιά-δηλαδή στο επίπεδο της πόρωσης με τα αντικείμενα και την μεταφορά τους παντού μαζί τους κλπ
τι να δείχνει πέραν του προφανούς ότι δηλαδή είναι σκυλιά απορταρίσματος?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν έχω γνώσεις επί του θέματος....και δεν θέλω να σε αγχώσω...
Αλλά αυτή η κίνηση όταν τρώει...μου θυμίζει ένα βίντεο με ένα σκυλάκι με ocd....
Ένας εκπαιδευτής στα σχόλια έγραφε ότι δεν είναι απαραίτητα ocd, αλλά ότι υπάρχει μια ανασφάλεια του σκύλου για το φαί του που προσπαθεί να το θάψει είτε κάνοντας απλώς την κίνηση του θαψίματος, είτε ρίχνοντας από πάνω ότι έχει εύκαιρο...παιχνίδια...κουβέρτα....κλπ

Το βρήκα:

[video=youtube;-21_SXelVNo]http://www.youtube.com/watch?v=-21_SXelVNo[/video]

Last edited by a moderator:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Obsessive–compulsive disorder
Ιδεο-Ψυχαναγκαστική διαταραχή....

Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ή ΙΨΔ (Obsessive–compulsive disorder-OCD) περιλαμβάνεται στην ομάδα των αγχωδών διαταραχών και αυτές με τη σειρά τους στην ευρύτερη ομάδα των νευρώσεων. Χαρακτηρίζεται είτε από ιδεοληψίες (obsessions) είτε από ψυχαναγκασμούς (compulsions) είτε και από τα δύο, ψυχοπαθολογικές εκδηλώσεις που συνιστούν πηγή δυσφορίας για το άτομο και απασχολούν σημαντικό μέρος από το χρόνο του και από την επαγγελματική, κοινωνική και την συναισθηματική του ζωή. Το άγχος συνδέεται συχνά με τους ψυχαναγκασμούς, καθώς και με την αντίσταση σε αυτούς, και υποχωρεί αμέσως μόλις το άτομο ενδώσει στον καταναγκασμό. Οι περισσότεροι πάσχοντες αναγνωρίζουν τον παθολογικό χαρακτήρα αυτών των καταναγκασμών καθώς και ότι είναι ανούσιοι και υπερβολικοί, ωστόσο κρίνεται εξαιρετικά δυσχερές από τους ίδιους να τους σταματήσουν.

Από την el.wiki

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μάλιστα.
Με άγχωσες.
Να πω ότι χαίρεται πάρα πολύ με τη βόλτα, τα χάδια, τις συναναστροφές, όπως όλα τα σκυλιά.
Επίσης, δεν έχει κανένα κόλλημα με το φαγητό του.

Ειρήνη, Σκάρλετ, Κυβέλη προτιμώ τις δικές σας εκδοχές!
Δεν έχω δοκιμάσει να του πάρω τα παιχνίδια του... φοβάμαι μην αρχίσει να ψάχνει παιχνίδια μέσα στο σπίτι (τηλεκοντρόλ και τέτοια).

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μάλιστα.
Με άγχωσες.
Να πω ότι χαίρεται πάρα πολύ με τη βόλτα, τα χάδια, τις συναναστροφές, όπως όλα τα σκυλιά.
Επίσης, δεν έχει κανένα κόλλημα με το φαγητό του.

Ειρήνη, Σκάρλετ, Κυβέλη προτιμώ τις δικές σας εκδοχές!
Δεν έχω δοκιμάσει να του πάρω τα παιχνίδια του... φοβάμαι μην αρχίσει να ψάχνει παιχνίδια μέσα στο σπίτι (τηλεκοντρόλ και τέτοια).
παρτου τα κι ασχετα αν φοβασαι ή οχι, κοψε αντιδρασεις....παρουσια σου παντα....
κανενα κοκκαλακι να γλυφει ισως να ξεχαστει?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν ξέρω, μου έχουνε κοπεί τα πόδια τώρα
τι λες παιδι μου? χαλαρωσε....δες αντιδρασεις αν του τα παρεις....δωστου ενα κοκκαλακι να γλυψει, κατι να του αρεσει να γλυφιτζουριζει και μετα βγαλτου κι ενα παιχνιδι να το΄χει να χαιρεται του παιδιου!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ξέρω έναν καλό ψυχίατρο πάντως (τον δικό μου εννοώ)
και όχι για το κουτάβι σου
:lol:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Γιατι αγχωνεσαι? Κουταβι ειναι και παιζει. Ισα ισα κραταει το μυαλουδακι του απασχολημενο με κατι ευχαριστο γι αυτον! Εχεις κι ενα σωρο εργαλεια ετσι για την εκπαιδευση αφου αγαπαει τοσο τα παιχνιδια γιατι απ'οτι ειδα δεν ειναι κοιλιοδουλος. :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το βιντεάκι ήταν απολαυστικό και ο Φλοιντάκος απίστευτος όπως πάντα!!!

Είναι τρισχαριτωμένος και νομίζω πως μετά από τόση ησυχία με το παιδίι..έπρεπε να πάρεις ένα ΤΈΤΟΙΟ κουτάβι Λιζάκο μου!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97