Ο αποχωρισμός πλησιάζει...

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
I am a thousand winds that blow,
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain,
I am the gentle autumn's rain.
When you awaken in the morning's hush,
I am the swift uplifting rush
of quiet birds in circled flight.
I am the stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there, I did not die...

Όποιος θέλει ας το μεταφράσει...
Καλό ταξίδι...:cry:

Last edited:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που αισθάνομαι διαβάζοντας αυτές τις δύο τελευταίες σελίδες του τόπικ αυτού! Αυτόματα και χωρίς να το θέλω, ο συνειρμός που κάνει το μυαλό μου είναι η αυτή στιγμή του αποχωρισμού που θα έρθει και για μας κάποια μέρα! Δεν θέλω να το σκέφτομαι...

Με κάνει να θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος για το σκυλί μου και να αγωνιστώ με περισσότερο σθένος για όλα τα σκυλάκια που δεν έχουν την τύχη να περνάνε καλά με ανθρώπους όπως εμείς! Άλλωστε ο θάνατος της ήταν μία στιγμή αλλά η ζωή της χιλιάδες όμορφες στιγμές!

Καλό ταξίδι λοιπόν και από μένα!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Συγκινήθηκα...Καλό ταξίδι στο αγγελούδι σου...Μακάρι όλα τα σκυλιά του κόσμου να είχαν την όμορφη ζωή της και να ένοιωθαν οτι κάποιος τα λατρεύει μέχρι και την τελευταία τους πνοή όπως την Ήρα σου...Μακάρι όλοι οι ιδιοκτήτες να ήταν δίπλα τους μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλό ταξίδι στο κορίτσι σου :(......

Μπράβο για το κουράγιο που δείχνεις μπροστά στην κόρη σου και της λες ότι το σκυλάκι που λάτρεψε σας άφησε και ότι είναι άγγελος στον ουρανό......που για μένα σίγουρα είναι, σας κοιτάει και σας προσέχει από εκεί ψηλά!!!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Καλο ταξιδι να εχει...
Και η δικη μου πρωτη σκυλουλα απο τον ιδιο λογο πεθανε,απο την στιγμη που διαγνωστηκε καρκινοσ στο πακγρεας μεσα σε 3 εβδομαδες την χασαμε.

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Καλό της ταξίδι...Τι να σου πω...Έχω συγκλονιστεί!! Διαβάζω και κλαίω.
Το μόνο που μου έρχεται αυτήν την στιγμή στο μυαλό είναι, πως ήσουν
δίπλα της την τελευταία της νύχτα.
Κουράγιο...

badis

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
57
1
Συλλυπητήρια για την κούκλα σου... κουράγιο, δεν το έχω ζήσει αλλά και μόνο η σκέψη ότι θα το ζήσω με ανατριχιάζει.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τις ευχές σας παιδιά.

Τελικά το να χάνεις τον σκύλο σου, είναι σαν να χάνεις τον πιο αγαπημένο σου συγγενή από ανίατη ασθένεια. Ξέρεις ότι μια μέρα θα φύγει αλλά ποτέ δεν είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις.
Το "καλό" είναι ότι υπάρχουν πολλά ζουζούνια εκεί έξω που ίσως μοιάζουν με το δικό σου, και έχουν ανάγκη την παρουσία σου! Οπότε, σιγά-σιγά...θα έρθει και αυτό! Θα το ήθελε και η Ήρα φαντάζομαι :)

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Καλημέρα σας.

Ταξίδεψε η κουκλίτσα μου, γύρω στις 4 το πρωί και ενώ της μιλούσα για όσα είχαμε ζήσει, ξαφνικά μου έγλειψε τα δάχτυλα και την ένιωσα πιο βαριά.
Πήγα και την έθαψα στην αυλή της μαμάς μου γιατί εκεί είχε περάσει τα περισσότερα χρόνια της απ'όταν την πήρα κοντά μου.
:(:(

Καλό ταξίδι στην σκυλίτσα σου.
Βούρκωσε πολύς κόσμος για την κούκλα σου
:(

Olga k puppy

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
12
0
λυπαμαι πολυ.. προσφατα εφυγε και το δικο μου σε ηλικια 10 μηνων απο φιδι.. δε περιμενα οτι θα πονεσω τοσο πολυ.. πραγματικα ειναι σαν να χανεις ανθρωπο. ποσο μαλλον αν εχεις ζησει 12 χρονια μαζι του..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi