Πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό, μου έδωσε παυσίπονα αλλά μου τόνισε ότι είναι 12 ετών και όσο και να έχω ελπίδες δε θα αργήσει να φύγει. Τώρα είναι ευδιάθετη θα έλεγα και παίξαμε και λίγο, έχει ακουμπήσει τη μουσούδα στα ποδαράκια της κόρης μου και χαλαρώνουν και οι δύο... Το μόνο που θέλω είναι να φύγει ήρεμη, όπως τώρα!
12 ετών, όπως έγραψε και η Κατερίνα, δεν είναι τόσο μεγάλη.
Πως στα είπε έτσι ο γιατρός?
Μην έχεις ελπίδες??
Δεν θα αργήσει να φύγει??
Συγνώμη αλλά δεν λέγονται έτσι αυτά τα πράγματα.
Με χρονοδιακόπτη ζουν οι σκύλοι?
Στα 12 μπαμ - τέλος?
Τα παυσίπονα για ποιο πράγμα στα έδωσε? Για αρθριτικά?
Αιματολογικές εξετάσεις κάνατε να δειτε τα όργανά της σε τι κατάσταση είναι, να δείτε για καλαζάρ, ερλιχιώση, να βεβαιωθείτε οτι είναι καλά?
Την καρδούλα της την εξέτασε?
Αν όλα αυτά είναι καλά, θα ζήσετε πολλά πολλά ακόμα χρόνια μαζί.
Με προβληματάκια μεν (όρασης - ακοής - αρθριτικών) αλλά ΜΑΖΙ.
Και αυτό είναι το σημαντικό.
Αν όχι, πολλά είναι αντιμετωπίσιμα και δεν τα αφήνουμε στην τύχη τους με το σκεπτικό οτι είναι γιαγιούλα και μην ελπίζεις και είναι ήδη στα 12 και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα...
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου και την Ηρα σου.
Ακόμα και πρόβλημα στην καρδούλα της να έχει, υπάρχουν φαρμακάκια που βελτιώνουν την κατάσταση. Για τα νεφρά το ίδιο...
Οπως και για τα περισσότερα.
Αν δεν ξέρεις όμως, υπάρχει περίπτωση κάποιο φάρμακο να επιβαρύνει κάποιο όργανο και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα και να σου έρθει από κει που δεν το περιμένεις.
Φιλικά και ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα γραφόμενά μου.
Απλά και εγώ έχω 2 "γεροντάκια" 13 ετών και ουκ ολίγες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με διάφορους (γιατρούς και μη) που ούτε λίγο ούτε πολύ μου τα θάβουν πριν την ώρα τους από τα 9 τους. ΟΧΙ.
Είμαστε κοντά τους και θα τους προσφέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να είναι όσο γίνεται καλύτερη η ζωή τους.