Ειρωνικα το εννοουσα το πως ξεπεσε στα Πιτ,ο φιλος πιο πανω(μαλλον με Πιτ) ειχε γραψει οτι η εκτροφεας Μολλοσων ξεπεσε στα Τσιουαουα,δεν ειναι ξεπεσμος μια μικροσωμη ρατσα,δεν σημαινει μεγαλο σκυλι υψηλο επιπεδο,ολα εχουν τις απαιτησεις τους.
Αναλογιζομενος στα γρηγορα τα Ελληνικα δεδομενα ευκολα μου ερχονται στο μυαλο διαφοροι εκτροφεις που δεν κανουν κατι αλλο για να ζησουν περα απο τα σκυλια
Αναλογιζομενος στα γρηγορα τα διεθνη δεδομενα ευκολα μου ερχεται στο μυαλο 2ψηφιος αριθμος επαγγελματιων εκτροφεων και οι περισσοτεροι ειναι κορυφαιοι στις φυλες τους
Αναρωτιεμαι λοιπον πως τοσοι εκτροφεις που γραψαν εδω περα δεν μπορουν ακομα να καταλαβουν πως γινεται να ειναι καποιος επαγγελματιας εκτροφεας ενω εγω που παρε δωσε με εκτροφεις εχω πολυ λιγοτερα εως καθολου μπορω :-k
Μια χαρα γινεται να ζησεις απο την εκτροφη αν εκτρεφεις μια δημοφιλη φυλη . Πρεπει ομως να εχεις πολλες σκυλες να ξερεις απο εξω και ανακατωτα τις γραμμες , γιατι πολλες σκυλες σημαινουν πολλες γραμμες , ωστε να ξερεις τι γεννες θα βγαλεις και να μην πουλας πατατες
Οσο πιο μαγκας γινεσαι τοσο πιο πολλες γραμμες μπορεις να χειριστεις
Και το βλεπεις επαγγελματικα καθαρα και ας πουμε τρως 8 ωρες στα σκυλια σου, μια χαρα προλαβαινεις να φροντισεις 10 σκυλια και να τα εκτονωσεις οσο χρειαζεται
Γιατι δεν γινεται λοιπον ; απο θεμα εξοδων ; για να μπορουν αυτοι μπορουν και οι αλλοι