Ο.ΦΙ.Ρ.Ε…

Status
Κλειδωμένο θέμα

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Εγω εχω την εντυπωση οτι τα τελευταια 2-3 χρονια κατι εχει αλλαξει στην χωρα μας προς το καλυτερο(εκτροφικα παντα),και ειμαι αισιοδοξος για το μελλον βλεπωντας αρκετους ελληνες εκτροφεις να βγαινουν απο τα στενα ορια της χωρας μας και να παρακλουθυν το τι δουλεια γινεται σε αλλες πετυχημενες εκτροφικα χωρες και να παραδειγματιζονται.
Επισης εχουν ερθει αρκετα καλα σκυλια τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα που αυτο απο μονο του δειχνει οτι κατι καλο παει να γινει.

Το μελλον θα δειξει.:):):)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τα καλα σκυλια ηρθαν και μπραβο σε ολους.Το θεμα ειναι να χρησιμοποιηθουν σωστα.Αυτο ειναι το σημαντικοτερο στην εκτροφη.;)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Και το σημαντικότερο πρόβλημα συγχρόνως ... :)

Ερχεται ένα ζώο - και ξαφνικά "δεν χρησιμοποιείται σωστά" ... κατά την κρίση διάφορων ... ;)

Μια χαρά θα χρησιμοποιηθούν όπως και όλα τα άλλα που πέρασαν, και αυτά που θα έρθουν ...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Κάποια από τα μηνύματα μεταφέρθηκαν ΕΔΩ και πιο κάτω παραθέτω το απόσπασμα της δημοσίευσης του celius που αφορά το παρόν θέμα:

...Οσον αφορα για τον ΟΦΙΡΕ Μακη και Ντενις ξερουμε ολοι οτι δεν προκειται να γινει τιποτα. Απλα κουβεντα να κανουμε ε?
Διαβασα αποσπασματικα καποια μερη της κουβεντας σχετικα με το θεμα. Λετε να μαζευτουμε και να κανουμε και πουμε και τρεχα γυρευε...... Μαζευτητε και αμα βρειτε ακρη να μου πειτε και εμενα. Εγω θυμαμαι καποιους αλλους που μαζευονταν καποτε και τα ελεγαν. και κατεθεταν και προτασεισ γραπτες. Καλα!!!! Ενας βλακας εξ αυτων εκατσε και τα καθαροεγραφε κιολας ο κακομοιρης. Και στο τελος κατεληξε να ειναι το θεατρο του παραλογου.
Λυπαμαι για το υφος μου κυριοι αλλα ειμαι αγανακτισμενος.
Ευχαριστώ πολύ!

Παρακαλώ να σχολιάσουμε το κάθε θέμα στο...θέμα του. :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Κι εγώ έχω καθαρογράψει και καταθέσει γραπτές προτάσεις, οπότε τα "κουβέντα να κάνουμε" ελπίζω να μην αναφέρεται σε μένα ... στην ουσία έχεις δίκιο, δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ...

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ. ΑΠΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?? ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ . ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αν έχει κανείς καμία

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΠΟΡΙΑ

ΙΔΕΑ

ΛΙΣΤΑ

ΠΑΡΑΠΟΝΟ

ή ό,τι άλλο σχετικά με τον OΦΙΡΕ

Προτείνω να το συζητήσει στο ανάλογο topic που είναι αυτό εδώ.

Κατά πρότίμηση με το ονοματεπώνυμό του.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Και αρχίζω με μία απορία δικιά μου.

Πέρυσι στην έκθεση στο κτήμα Κουνέλα ο πρόεδρος του ΟΦΙΡΕ Hλίας Κανέλος ρώτησε περί ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ του ομίλου στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Οι απαντήσεις των εκτροφέων εκ Θεσσαλονίκης ήταν καταφατικές (τουλάχιστον 3 Αλετράς, Παπανδρέου και Μίκι )

Ερώτηση

Εγινε επίσημο παράρτημα του ομίλου ?

Κατατέθηκε στον ΚΟΕ ?

Ποιοί το απαρτίζουν ?

Και

Θα επιδείξει μετά από έναν σχεδόν χρόνο κάποια δραστηριότητα ?

Παραμένει και η ερώτηση περί έκθεσης του ομίλου.

Ευγένιος Σταυρόπουλος
εκτροφείο vom Entferntland

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Όχι δεν προχώρησε για τους προσωπικούς μου λόγους που τους γνωρίζεις καλά!!!

Πάντως απότι ξέρω ο όμιλος είναι ανοιχτός να κάνει παράρτημα και όχι μονο στην Θεσσαλονίκη οποτε οποιος νομίζει ότι θέλει και μπορεί να ασχολείτι ας επικοινωνήσει με τον όμιλο!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δηλαδή μόνο από εσένα εξαρτάται ?

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα παράρτημα ΟΜΙΛΟΥ ΦΥΛΗΣ με τουλάχιστον 5 ενεργά ΤΟΠΙΚΑ εκτροφεία περιμένει έναν από τους 5 απλά να είναι οκ με τους προσωπικούς του λόγους.

Οι 4 αυτοί εκτροφείς ΕΝΕΡΓΟΙ και με παρουσία στις εκθέσεις λοιπόν που ήταν παρόντες και συμφώνησαν ενθουσιωδώς στην δημιουργία παραρτήματος

ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παράρτημα του ομίλου στην Θεσσαλονίκη ?

Πάντως απότι ξέρω ο όμιλος είναι ανοιχτός να κάνει παράρτημα και όχι μονο στην Θεσσαλονίκη οποτε οποιος νομίζει ότι θέλει και μπορεί να ασχολείτι ας επικοινωνήσει με τον όμιλο!
Αυτό δεν μου λέει τίποτα. Παράρτημα από κάποιον εκπαιδευτή που απλά έχει 2 στρέμματα γκαζόν για να μαζεύει καμιά εκπαίδευση rottweiler (σιγά και μην μαζεύει κιόλας) δεν νομίζω ότι ωφελεί την φυλή. "Οποιος νομίζει" δεν νομίζω ότι είναι σωστή βάση δημιουργίας σωστού ομίλου ... ;)

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Για να κανεις παράτημα πρέπει να υπάρχει χορός εγώ αυτή τι στιγμή δεν το έχω!

Μην το πας έτσι Θεσσαλονίκη - Αθήα

Κάτω είστε μαζεμένοι πόλου περισσότερη που στο finale ο όμιλος κάποτε

είχε έδρα Θεσσαλονίκη το κατεβάσανε κάτω και το κάνατε super,

Κατεβαίναμε με πόλους σκύλους από Θεσσαλονίκη και το στηρίζαμε...όσο

δεν το κάνατε χαλια όπως είναι σήμερα!!!

Και μην βγάζει το κόλο του κανεις απέξω,

εσένα Evgenie στον όμιλο γνώρισα κολλητάρι με τον πρόεδρο και

Γραμματέα

απορώ πως σήμερα δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μεταξύ σας

Και ένα ακόμα e αν γουστάρεις να τι πεις σε κανέναν από εδώ πάνω

(Μiki,Σακί,Βασίλη) πες το ευθέως di ότι αν σε ενδιέφερε πραγματικά τα με

ρωτούσες και εχτές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο!

Και τα το γράψω δεν το κατάντησε Ο Πρόεδρος έτσι μονος του αλλα και

η όλη σας που ήσασταν τριγύρω!!!

Milosavljevic S. Miroslav
Von Scarva's strand
rottweiler kennel

celius

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2008
104
0
Λετε για παραρτηματα. Μια ερωτηση θελω να κανω. Το διοικητικο συμβουλιο του ΟΦΙΡΕ απο ποιους απαρτιζεται . προεδρος=Κανελος, γραμματεας ταμειας ..κλπ ??????

Προταση σου δηλ ειναι να γινει παραρτημα του οφιρε στην Αθηνα??????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
1) Μπορείς να αριθμήσεις τα εκτροφεία της Αθήνας ? Οι περισσότεροι ποιοί είναι ?

2) Μου καταλογίζεις ότι ΕΚΑΝΑ χάλια όπως είναι σήμερα τον όμιλο ?

Δεν είμαστε καλά ... μήπως ήμουν υπεύθυνος για κάτι περισσότερο από αυτά που έκανα σε νεαρή ηλικία και χωρίς καμία ανάμιξη στα διοικητικά του ομίλου ? Πώς το κατάντησα εγώ μιάς και σε κάθε έκθεση είχα σκυλιά ή σκυλί και έκανα και άλλες ψιλοδουλίτσες , μήπως έπρεπε να δώσω και χρήματα για τον όμιλο και μάλιστα χωρίς να μου ζητηθούν ? (μιάς και μάλλον αν μου ζητούνταν θα έδινα)

3) Κολλητάρι με τον πρόεδρο και τον γραμματέα μάλλον δεν ήμουνα, μάλλον ΠΕΛΑΤΗΣ θα έλεγα, μιάς και την σκύλα μου Sera vom Nadeon εκτροφής του Τάσου Γιαμά έχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ (250.000 το 2001 παρουσία του Παντελή Τζοβάρα) καθώς και την εκπαίδευσή της και συμμετοχή της σε εξετάσεις υπακοής στο κτήμα του Ηλία Κανέλου (350.000 δρχ) ...

4) ... διατηρούσα άριστες σχέσεις μέχρι την στιγμή που πρότεινα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον πρόεδρο παρουσία του Κορακιανίτη - Γαλάνη - Λημιάτη - Σακέτου και μετά από λίγη ώρα ΚΑΙ του κου Αγα που δεν γνωρίζω προσωπικά, ο οποίος δήλωσε μπροστά σε 4 άτομα ότι αν δεν θέλει αυτός δεν θα γίνει τίποτα) την ανάληψη 4 θέσεων στο πεθαμένο ΔΣ του ομίλου εκτός της θέσης προέδρου και την ανάθεση παραρτήματος στην Θεσσαλονίκη σε άλλους 4 εκτροφείς, που γνώριζα και είχα μιλήσει από πρίν στο τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου κι εσένα.

Η ανάθεση παραρτήματος απορρίφθηκε κατευθείαν και κατηγορηματικά ενώ η οποιαδήποτε ενασχόλησή μου με τον όμιλο σταμάτησε μερικούς μήνες αργότερα μιάς και εκείνη την ώρα ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να αναλάβουν νέοι για το καλό της φυλής αλλά δεν έγινε τίποτα - και ύστερα από κάποιους μήνες έκπληκτος έμαθα ότι ότι είμαι εχθρός των εν λόγω πρώην κολλητών μου, και άλλες λεπτομέρειες που δεν αφορούν το forum.

Και ένα ακόμα e αν γουστάρεις να τι πεις σε κανέναν από εδώ πάνω

(Μiki,Σακί,Βασίλη) πες το ευθέως di ότι αν σε ενδιέφερε πραγματικά τα με

ρωτούσες και εχτές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο!
Είσαι δικηγόρος των "από 'δω πάνω ?" :)

Αφού ξέρω τα προσωπικά σου (και δεν με θεωρείς τρελό ... ελπίζω) άρα η ερώτηση απευθύνεται σε άλλους και όχι σε εσένα μιάς και το ότι λόγω των προσωπικών σου δεν προχωράει το θέμα (δεν ήξερα βέβαια ότι δεν έχει κατατεθεί κάν παράρτημα) το ξέρω από εσένα τον ίδιο από άλλη συζήτηση δεν χρειάζεται να σε ρωτήσω προχτές στο τηλέφωνο ...

Η ερωτηση παραμένει ... καλύτερα να δωθεί μία απάντηση παρά να την τραβάμε από τα μαλλιά και να αντεπιτιθόμαστε χωρίς λόγο και επιχειρήματα ... τελικά έχει κανείς περισσότερα κότσια από τον πρόεδρο και μπορεί κανείς να κρατήσει και να αναπτύξει τον όμιλο ?

Και για να πούμε και κάτι ουσιαστικό

Για να κανεις παράτημα πρέπει να υπάρχει χορός εγώ αυτή τι στιγμή δεν το έχω!
Ενας ΓΝΩΣΤΟΣ εκπαιδευτής με χώρο χρειάζεται ο οποίος θα συμφωνήσει 2 μέρες την εβδομάδα να λειτουργεί τον χώρο του ΚΑΙ σαν παράρτημα του ομίλου και ΕΝΑΛΛΑΞ 4-5 εκτροφείς ή έμπειροι στην φυλή να είναι εκεί για 3 ώρες. Παρουσία δηλαδή του καθένα 3 ώρες κάθε 2 βδομάδες, για να ενημερώνει τον κόσμο και να επιβλέπει την όποια εκπαίδευση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ομίλου.

Εκθεση ... σε πλατεία ή πάρκο για να βλέπει και άσχετος κόσμος ...

Και ένα site με τα τηλέφωνα κάθε μέλους του παραρτήματος, και εγγεγραμμένων στον ΚΟΕ εκτροφείων.

Μην το πας έτσι Θεσσαλονίκη - Αθήα
Θεσσαλονίκη - Αθήνα πάει αναγκαστικά λόγω της αναγκαιότητας να συναντιούνται και να συνεργάζονται τα μέλη του ομίλου ή παραρτήματος συχνά. Δεν μπορεί να υπάρχει μέλος του ΔΣ ενόςομίλου μεέδρα την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, ή αν υπάρχειο εν λόγω όμιλος δεν θα σχηματίζει απαρτίες δεν θα έχει χέρια για να προετοιμάσουν μία εκδήλωση κλπ κλπ

Ευγένιος Σταυρόπουλος
εκτροφείο vom Entferntland

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
παιδια καλο το παραμυθι αλλα πλέον δεν εχει δράκο αρα και δεν εχει γουστο.

οποιος θελει να κανει κατι το κανει

οποιος δεν θελει καθετε και κριτικάρει τον ΟΦΙΡΕ

οταν δεν μπορουν να συννενοηθούν 5 ανθρωποι στην Θεσσαλονικη και 5 στην Αθήνα μην εχουμε απιτησεις να συννενοηθούν 20 πανελάδικα :cool:

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ οι Θεσσαλονικεις να κάνουν παράρτημα θα το ειχαν κάνει οπως το θελησαν και το εκαναν οι ντομπερμανάδες

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ
οι Αθηναίοι να κάνουν δουλεια και να δείξουν το παρών θα συμμετείχαν - ενίσχυαν το παράρτημα που υπάρχει στην Αττική

αληθεια πόσοι και ποιοι απο την Αττικη (και τα περίχωρα αυτης) έχουν πάει να μιλήσουν με τον Κουνέλα και να συζητήσουν το τι θα μπορουσε να γίνει ????? :(:(:(:(:(

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Για βοηθήστε με να καταλάβω...
Λειτουργεί σωστά ο Όμιλος για να μπορεί να λειτουργήσει κάποιο παράρτημα?
Τι ωραία λάστιχα που έχει το αυτοκίνητό μου! Κρίμα που δεν έχει σασί και κινητήρα!

Ο όμιλος στην Θεσ/νική δεν είχε καμία σχέση με τον Ο.ΦΙ.Ρ.Ε.!
Παύτηκε από τον Κ.Ο.Ε. έπειτα από εισήγηση κάποιων (ομολογώ πως κι εμού συμπεριλαμβανομένου) με την δικαιολογία πως δεν είχε δράση. Άρα δεν μιλάμε για όμιλο που κατέβηκε κάτω, αλλά για ένα εντελώς νέο σωματείο.

κλικ?

Σωτήρης Μπίστας
εκτροφείο "vom Athener Wappen"
ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Φίλων Ρότβαϊλερ Ελλάδος
(το τελευταίο το έβαλα για να δείξω πως την έχω μεγαλύτερη... την υπογραφή):D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ οι Αθηναίοι να κάνουν δουλεια και να δείξουν το παρών θα συμμετείχαν - ενίσχυαν το παράρτημα που υπάρχει στην Αττική
Sorry αλλά έχω χώρο να δαγκώνει ένα rottweiler (το σαλόνι μου) :D δεν θεωρώ ότι βοηθάω τον ΟΦΙΡΕ αν πάω να δαγκώσει στο κτήμα Κουνέλα ... το παράρτημα εκεί δεν καταλαβαίνω τί νόημα έχει, αν γίνει εκδήλωση του ΟΦΙΡΕ φυσικά θα συμμετάσχω, από εκεί και πέρα παράρτημα δεν είναι ένα τετράγωνο γκαζόν με έναν ειδικό στα ντόπερμαν αλλά ένας όμιλος σε μικρογραφία, με κάποιον υπεύθυνο να καθοδηγήσει έναν νέο ιδιοκτήτη, έναν εκπαιδευτή γνώστη της φυλής, πρόγραμμα εκδηλώσεων, κλπ κλπ ...

ΞΑΝΑρωτάω ποιοί είναι οι Αθηναίοι ...

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Επειδη η ολη συζητηση οδευει προς παρεξηγηση και δεν υπαρχει λογος
ουτε εχω σκοπο να κανω πλατες σε αλλους,ουτε δικηγορος τους να γινω,
ανεφερα ονοματα Ευγενιε γιατι τα ανεφερες κι εσυ........
εφοσον ξεκαθαρησες οτι η μπηχτη δεν πηγαινε προς εμενα,απο μενα το θεμα ληγει εδω...

το τι ειναι παραρτημα και πως πρεπει να λειτουργησει το εχουμε συζητησει
πολλες φορες και συμφωνω με αυτα που αναφερεις παραπανω,εγω πλεον αδυνατω να το κανω ,

Μου καταλογίζεις ότι ΕΚΑΝΑ χάλια όπως είναι σήμερα τον όμιλο ?
δεν ηταν επι προσωπικου σου ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!

Επισης πολλα πραγματα δεν εχεις καταλαβει αλλα δεν αφορουν το forum.....

ΞΑΝΑρωτάω ποιοί είναι οι Αθηναίοι ...

υπηρξε λιστα εκτροφεων και αφαιρεθηκε μαζι με αλλα post

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα