1) Μπορείς να αριθμήσεις τα εκτροφεία της Αθήνας ? Οι περισσότεροι ποιοί είναι ?
2) Μου καταλογίζεις ότι
ΕΚΑΝΑ χάλια όπως είναι σήμερα τον όμιλο ?
Δεν είμαστε καλά ... μήπως ήμουν υπεύθυνος για κάτι περισσότερο από αυτά που έκανα σε νεαρή ηλικία και χωρίς καμία ανάμιξη στα διοικητικά του ομίλου ? Πώς το κατάντησα εγώ μιάς και σε κάθε έκθεση είχα σκυλιά ή σκυλί και έκανα και άλλες ψιλοδουλίτσες , μήπως έπρεπε να δώσω και χρήματα για τον όμιλο και μάλιστα χωρίς να μου ζητηθούν ? (μιάς και μάλλον αν μου ζητούνταν θα έδινα)
3) Κολλητάρι με τον πρόεδρο και τον γραμματέα μάλλον δεν ήμουνα, μάλλον ΠΕΛΑΤΗΣ θα έλεγα, μιάς και την σκύλα μου
Sera vom Nadeon εκτροφής του Τάσου Γιαμά έχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ (250.000 το 2001 παρουσία του Παντελή Τζοβάρα) καθώς και την εκπαίδευσή της και συμμετοχή της σε εξετάσεις υπακοής στο κτήμα του Ηλία Κανέλου (350.000 δρχ) ...
4) ... διατηρούσα
άριστες σχέσεις μέχρι την στιγμή που πρότεινα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον πρόεδρο παρουσία του Κορακιανίτη - Γαλάνη - Λημιάτη - Σακέτου και μετά από λίγη ώρα ΚΑΙ του κου Αγα που δεν γνωρίζω προσωπικά, ο οποίος δήλωσε μπροστά σε 4 άτομα ότι αν δεν θέλει αυτός δεν θα γίνει τίποτα) την ανάληψη
4 θέσεων στο πεθαμένο ΔΣ του ομίλου εκτός της θέσης προέδρου και την
ανάθεση παραρτήματος στην Θεσσαλονίκη σε άλλους 4 εκτροφείς, που γνώριζα και είχα μιλήσει από πρίν στο τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου κι εσένα.
Η ανάθεση παραρτήματος απορρίφθηκε κατευθείαν και κατηγορηματικά ενώ η οποιαδήποτε ενασχόλησή μου με τον όμιλο σταμάτησε μερικούς μήνες αργότερα μιάς και εκείνη την ώρα ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να αναλάβουν νέοι για το καλό της φυλής αλλά δεν έγινε τίποτα - και ύστερα από κάποιους μήνες έκπληκτος έμαθα ότι ότι είμαι εχθρός των εν λόγω πρώην κολλητών μου, και άλλες λεπτομέρειες που δεν αφορούν το forum.
Και ένα ακόμα e αν γουστάρεις να τι πεις σε κανέναν από εδώ πάνω
(Μiki,Σακί,Βασίλη) πες το ευθέως di ότι αν σε ενδιέφερε πραγματικά τα με
ρωτούσες και εχτές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο!
Είσαι δικηγόρος των "από 'δω πάνω ?"
Αφού ξέρω τα προσωπικά σου (και δεν με θεωρείς τρελό ... ελπίζω)
άρα η ερώτηση απευθύνεται σε άλλους και όχι σε εσένα μιάς και το ότι λόγω των προσωπικών σου δεν προχωράει το θέμα (δεν ήξερα βέβαια ότι δεν έχει κατατεθεί κάν παράρτημα) το ξέρω από εσένα τον ίδιο από άλλη συζήτηση δεν χρειάζεται να σε ρωτήσω προχτές στο τηλέφωνο ...
Η ερωτηση παραμένει ... καλύτερα να δωθεί μία απάντηση παρά να την τραβάμε από τα μαλλιά και να αντεπιτιθόμαστε χωρίς λόγο και επιχειρήματα ... τελικά έχει κανείς περισσότερα κότσια από τον πρόεδρο και μπορεί κανείς να κρατήσει και να αναπτύξει τον όμιλο ?
Και για να πούμε και κάτι ουσιαστικό
Για να κανεις παράτημα πρέπει να υπάρχει χορός εγώ αυτή τι στιγμή δεν το έχω!
Ενας ΓΝΩΣΤΟΣ εκπαιδευτής με χώρο χρειάζεται ο οποίος θα συμφωνήσει 2 μέρες την εβδομάδα να λειτουργεί τον χώρο του
ΚΑΙ σαν παράρτημα του ομίλου και
ΕΝΑΛΛΑΞ 4-5 εκτροφείς ή έμπειροι στην φυλή να είναι εκεί για
3 ώρες. Παρουσία δηλαδή του καθένα
3 ώρες κάθε 2 βδομάδες, για να ενημερώνει τον κόσμο και να επιβλέπει την όποια εκπαίδευση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ομίλου.
Εκθεση ... σε πλατεία ή πάρκο για να βλέπει και άσχετος κόσμος ...
Και ένα site με τα τηλέφωνα κάθε μέλους του παραρτήματος, και εγγεγραμμένων στον ΚΟΕ εκτροφείων.
Μην το πας έτσι Θεσσαλονίκη - Αθήα
Θεσσαλονίκη - Αθήνα πάει αναγκαστικά λόγω της αναγκαιότητας να συναντιούνται και να συνεργάζονται τα μέλη του ομίλου ή παραρτήματος συχνά. Δεν μπορεί να υπάρχει μέλος του ΔΣ ενόςομίλου μεέδρα την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, ή αν υπάρχειο εν λόγω όμιλος δεν θα σχηματίζει απαρτίες δεν θα έχει χέρια για να προετοιμάσουν μία εκδήλωση κλπ κλπ
Ευγένιος Σταυρόπουλος
εκτροφείο vom Entferntland