Ο.ΦΙ.Ρ.Ε…

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Dasty, από τη μια δεν σου πέφτει λόγος, από την άλλη θα έπαιρνες το παράρτημα. Πως γίνεται να απέχεις και ταυτόχρονα να είσαι στο κέντρο των εξελίξεων?

Ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη που μας αποκάλυψες το ...υπέρτατο μυστικό και με έβγαλες από τον κόπο να ανεβαίνω στη Λουκαρεως αύριο. :)

Άρα εκλογές ανά 2 χρόνια (λύθηκε τελικά το μυστήριο! \\:D/)
Θα μπορούσα να ρωτήσω γιατί αφού δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση και αφού η υπάρχουσα διοίκηση είναι ανεπαρκής, δεν ζητούνται εκλογές για να αναλάβουν άτομα με όραμα και αγάπη για τη φυλή και να εξυγιανθεί ο όμιλος αλλά δεν θα το κάνω, διότι την απάντηση την ξέρω. :(

Καλή τύχη στη συνάντηση στο MEC, κύριοι.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Όταν καταλάβετε οτι μελλον του rottweiler δεν είμαστε ουτε εγω,ουτε ο denis,ουτε celius και diablo,ουτε κανενας που γραφει εδω μεσα, η κατασταση θα εκτονωθεί απο μονη της,δεν πιστευω οτι απο μενα εξαρταται κανενα μελλον και δεν είπα ποτε οτι θελω να απεχω,είπα απλα ότι οι συναδελφοι μου εκτροφείς, μου κολλησανε την ετικετα οτι είμαι εκ μεταγραφής και οτι δε με αφορα.
Όταν καποιος σου προτείνει τη λυση που συμφερει μονο τον ίδιο και σου γραφει ξεκαθαρα ή το σταματας εδω ή δεν ξαναμιλαμε καμία απο τις δυο απαντησεις δεν μπορεί να γινει αποδεκτη απο εμενα.
Υπό όρους δεν γινεται καμια συζητηση και δεν εκτονωνεται καμία κατασταση.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
είπα απλα ότι οι συναδελφοι μου εκτροφείς, μου κολλησανε την ετικετα οτι είμαι εκ μεταγραφής και οτι δε με αφορα...
Για "εκ μεταγραφής" πάντως πολύ γρήγορα έμαθες το Ελληνικότατο "ωχ αδελφέ"!
:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Όταν καταλάβετε οτι μελλον του rottweiler δεν είμαστε ουτε εγω,ουτε ο denis,ουτε celius και diablo,ουτε κανενας που γραφει εδω μεσα, η κατασταση θα εκτονωθεί απο μονη της
Κανείς δεν το είπε αυτό. Εχω πεί πάντα ότι είναι όλοι μαζί, οι εκτροφείς της φυλής αλλά και ο κόσμος και οι ιδιοκτήτες της. Γι'αυτό μιλάμε για όμιλο και όχι για ειδική έκθεση. Γι'αυτό δεν με απασχολεί αν θα γίνει έκθεση όπου θα νικήσει ο τάδε τα αρσενικά η τάδε σκύλα τα θηλυκά κλπ κλπ ... γιατί δεν έχει κανένα νόημα ... όταν το καταλάβετε μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για όμιλο ...

Οι "φίλοι" εκτροφείς μίλησαν για μεταγραφή σε εισαγωγικά ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ και εξήγησαν ότι είναι θέμα νοοτροπίας και όχι έδρας εκτροφείου και ότι δεν έχεις τα ελληνικά κόμπλεξ που εμποδίζουν ή εμπόδιζαν άλλους να βγάλουν καλά σκυλιά.

Καλύτερα όπως τώρα έχει γράψει άλλος την απάντησή σου, να διαβάζει κιόλας τις απαντήσεις των άλλων, γιατί Μίκι τις τελευταίες 3 μέρες μόνο παρεξηγείς post και επιτίθεσαι ... είσαι σε αμόκ άμυνας χωρίς να δέχεσαι επίθεση, από το παράρτημα που είπα εγώ μέχρι την μεταγραφή και μέχρι τα 600 post και τις δημοσιεύσεις της rottie έχεις δημιουργήσει 100 φαντάσματα - ξαδέρφους και εχθρούς ...

Πρότεινα να μου πείς σε τί ύφος να απαντήσω γιατί ήμουν στα όριά μου, και αυτά που έχω να πώ θα τα πώ, μην ανησυχείς, απλά όχι εδώ ... δεν σε απείλησα ότι δεν ξαναμιλάμε μιάς και πάλι όταν τα πώ δεν θα μιλάω με αρκετούς, οπότε για μένα το ίδιο είναι, η ερώτηση είναι (ήταν) αν θα τα πώ στο forum. Παρόλο που είμαι όπως λένε άλλοι ικανός να τσακωθώ επίτηδες για να ανεβάσω την επισκεψιμότητα :D :p τα αφήνω για prive συζήτηση ενώπιων όλων ...

Υπό όρους γίνονται όλες οι συζητήσεις και ειδικά αυτές που αφορούν το rottweiler ;)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
@admin

συγγνώμη για το off topic
Συγχωρεμένοι!

Για τα "άλλα site" , στα "άλλα site".
Εδώ το θέμα λέει "Ο.ΦΙ.Ρ.Ε." και πάνω-πάνω dogforum.gr.

Και επειδή "παραέγινε" η κατάσταση , το θέμα θα κλειδωθεί και για νεότερα για Ο.ΦΙ.Ρ.Ε. ανοίχτε thread "Ο.ΦΙ.Ρ.Ε. νεότερα" ή "Ο.ΦΙ.Ρ.Ε. εξελίξεις".

Ευχαριστώ!

Status
Κλειδωμένο θέμα