Παιδια θα προσπαθησω να απαντησω συντομα
λογω απουσιας απο το σπιτι.
Αλλα με τον τροπο που
εγω αντιλαμβανομουν τα πραγματα την εποχη εκεινη
Ειναι
η δικη μου αποψη δεν αβανταρω κανεναν απο τα αναφερομενα ονοματα πιο πανω διοτι δεν εχω προσωπικη επικοινωνια με κανεναν και λογω συνθηκων( αποσταση απασχοληση)φαινετα οτι δεν θα εχω εκτος απο μια καλημερα εαν καταφερω να ειμαι σε καποια εκθεση σαν θεατης και μονο στο μελλον.
Δεν ειμαι εχθρος με κανεναν απο τους αναφερομενους αλλα γνωστος απλα.ΦΙΛΟς ποτε δεν ημουν με κανεναν
εκτος του Παντελη εως το 1999.
Diablo κοτα δεν υπηρξα ποτε στα 40 χρονια μου ουτε τη διαθεση να τσακωθουμε μεσα απο το φορουμ ανωνυμα.
Δεν υπερασπιζομαι κανενα αλλα δεν εχω και το δικαιωμα να κατηγορω κανενα μεσα απο το Φορουμ χωρις να το γνωριζει. Τα ονοματα που αναφερα ως μαρτυρες της αληθειας των λεγομενων μου. Θα συμφωνησω με την
Μαρια σε αυτα που λεει ,και θα προσθεσω την αποψη μου για τον οφιρε οτι
παραδοθηκε στον Κανελο δεν κερδιθηκε, γιατι ηταν μια καυτη πατατα που δεν την ηθελε κανεις και για πολλους λογους. Αν κανω λαθως να με διορθωσεις.(μπορω να το δικαιολογησω αυτο καποια αλλη στιγμη)
Για το
Βαιτσοπουλο που ειπες τι να σου πω να κανω τον δικηγορο του?
Εαν βρεθουμε στο δρομο θα πουμε
ενα γεια δεν ειμαστε φιλοι.Ειπα κρινε με τα δεδομενα της εποχης τα τοτε χωρις εμπαθειες η αντιπαθειες.
Promithea Με τον Παντελη ειμασταν φιλοι απο παιδια.Ειμαι παντελως αδιαφορος για το τι κανει απο το 1999
για δικους μου λογους .Δεν εχω και δεν θελω να εχω καμια επικοινωνια.Ομως ειχα την
εσφαλμενη εντυπωση σε ενα ποστ που αφορουσε το ΦΑΛΚΟ που ειπωθηκε οτι αδηκηθηκε οτι αφορουσε
και τον ΖΟΡΑ και οτι εσυ συνηγορουσες
Το εξηγησες και εληξε το θεμα.
Εαν λοιπον μπηκα καπως ακομψα το εκανα διοτι την εποχη εκεινη και ο συγκεκριμενος εκτροφεας και ο ΖΟΡΑ κυνηγηθηκαν λυσσαλεα.Σε καμια περιπτωση απο τους ιδιοκτητες του ΦΑΛΚΟ.
Ειναι η αληθεια και την δικαιουται
ανεξαρτητα απο τις διαφορες μας.Το ιδιο εκανα και με το θεμα του Σακετου.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν την τωρινη κατασταση του ομιλου.