Ο.ΦΙ.Ρ.Ε…

Status
Κλειδωμένο θέμα

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Γνωριζει κανενας γιατι σταματησε να διωργανωνει εκθεσεις ο ΟΦΙΡΕ?
Νομιζω οτι απο το 2002 εχει να γινει εκθεση ?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εκλογές? Συνέλευση? :roll:

Νομίζω πως ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάσταση που υπάρχει στον όμιλο, είναι ο ΚΟΕ, ο οποίος με την ανοχή του, διαιωνίζει το πρόβλημα. Το γεγονός ότι ο ΚΟΕ κωφεύει και στρουθοκαμηλίζει, δεν τον απαλλάσσει των ευθυνών του.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις και να ξεκαθαριστεί το τοπίο από τους ανενεργούς ομίλους. Ή να τους διαγράψει ή να τους υποχρεώσει να δραστηριοποιηθούν.
Ο Ο.ΦΙ.Ρ.Ε έχει να διοργανώσει εκδήλωση, συνέλευση και εκλογές, προ αμνημονεύτων…

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Προφανώς ο όμιλος έχει απαξιωθεί, με αποτέλεσμα να μην ενδιαφέρεται ούτε ο κόσμος. Το ερώτημα είναι:
Ποιός εθύνεται για την απαξίωση, ποιόν συμφέρει και ποιόν εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση, και τι κάνουν οι υπεύθυνοι (ο ΚΟΕ για παράδειγμα) γι αυτήν την κατάσταση?

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι να κρατουν ανενεργο τον ομιλο απο την στιγμη που λειτουργωντας τον κανονικα θα επρεπε να ειναι προς το συμφερον τους αφου θα μπορουσαν να εχουν εμπορικο κερδος (εκπεδευση,πωληση κουταβιων κλπ.)?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
(εκπεδευση,πωληση κουταβιων κλπ.)?
O κόσμος δεν είναι πλούσιος ... δεν έδινε και δεν δίνει λεφτά πιά ... ανενεργός όμιλος = έλλειψη οργάνωσης και ενημέρωσης = παρακμή της φυλής = ΑΝ πάρει κάποιος σοβαρά ενδιαφερόμενος τον όμιλο για να βρεί εκτροφέα (αυτό συστήνεται και από τον ΚΟΕ) Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όσο ο κόσμος δεν ενημερώνεται και δεν αναπτύσεται σωστά η φυλή, τόσο πιο εύκολα θα αγοράζει ο κόσμος αμφίβολης ποιότητας κουτάβια από τα πετ σοπς που προμηθεύει ο χονδρέμπορας εισαγωγέας που κρατάει τον όμιλο σε ανυποληψία.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Ρε παιδιά, αν στο Rottweiller subforum δεν συμμετέχουν κάποιοι έστω για να πούνε το κοντό τους και το μακρύ τους σχετικά με τον όμιλο της φυλής (μόνο 2-3 μιλάμε), φανταστείτε πόσο περισσότερο δεν πρόκειται να ασχοληθούν με κάποιον ζωοφιλικό όμιλο φυλής στην πραγματική ζωή!!!

Αυτή η έλλειψη διάθεσης είναι που επιτρέπει την ασυδοσία όσων τελικά ασχολούνται, καταλήγουν οι όμιλοι ξέφραγο αμπέλι λίγων ή ενός, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Λυπάμαι πολύ, αλλά μάλλον φταίμε όλοι μας, κακώς στραβώνουμε με τον έναν (ή τους λίγους) που καπελώνουν τους ομίλους...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Εχουμε μιλησει απειρες φορες με τον ΚΟΕ και με τον Προεδρος του ΟΦΙΡΕ...για το ολο θεμα..
Απο την στιγμη που δεν απαντησα εδω κατι δεν σημαινει οτι δεν συμμετχω...
Εαν θυμαστε καλα οταν βρεθηκαμε στην Αθηνα και μιλησουμε ολοι για να γινονται εκθεσης ο Πρωτος που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη ηταν ο Βασιλης!!!
Οπως ειπα και σε αλλο μου ποστ ειναι οτι εχουμε πιασει και αρκετους ομιλους που για να κανουμε ειδικη εκθεση μαζι με την ολοι εκθεση...
Πολυ ειπανε δεν υπαρχει προβλημα και ΟΛΟΙ ειπανε οτι σιγουρα θα υπαρχει προβλημα με ποιον κριτη θα ερθει,λογο οτι ολοι θα πουνε αμα ερθει εκεινος..γιατι τον προτεινε αυτος ..δεν ερχομαι γιατι εκεινος θα κερδισει...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Εαν θυμαστε καλα οταν βρεθηκαμε στην Αθηνα και μιλησουμε ολοι για να γινονται εκθεσης ο Πρωτος που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη ηταν ο Βασιλης!!!
Kαι εγώ έδωσα, αλλά για δικούς μου λόγους, ΟΧΙ για να γίνει έκθεση με τις υπάρχουσες συνθήκες και με κριτή ΜΟΝΟ Γερμανό ... όπως πρέπει.

Οπως ειπα και σε αλλο μου ποστ ειναι οτι εχουμε πιασει και αρκετους ομιλους που για να κανουμε ειδικη εκθεση μαζι με την ολοι εκθεση...
Οι ειδικές εκθέσεις έχουν καταστρέψει τον όμιλο, αφού από τα 1000 πράγματα που είναι υποχρεωμένος να κάνει, την βγάζει με 1 ειδική που και πού και κλείνουν τα στόματα εξαγοραζόμενα με ένα CAC ομίλου ...

ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ διαπραγματευεσαι ΕΣΥ με άλλους ομίλους την διεξαγωγή ή όχι έκθεσης???? Η διοίκηση έχει ορίσει αντιπροσώπους? Από ποιόν έχεις πάρει το ΟΚ να κανονίσεις έκθεση?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΗ? Ξαναέρχομαι επίσης στο ερώτημα το αρχικό ... γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι τόσο χαζός να έρθει σε μία τέτοια έκθεση, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ήταν η διαδικασία αδιαφανής, ''περίεργη'' και εκτός καταστατικού ... χωρίς όμιλο και ΔΣ, αλλά κανονισμένη από έναν από τους πολλούς εκτροφέα, για ποιόν λόγο? Για το καλό της φυλής? ΔΕΝ είναι αυτό το καλό της φυλής ... είτε μας αρέσει είτε όχι ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΟΜΙΛΟ, ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1000 ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που δεν γίνονται ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Kαι εγώ έδωσα, αλλά για δικούς μου λόγους, ΟΧΙ για να γίνει έκθεση με τις υπάρχουσες συνθήκες και με κριτή ΜΟΝΟ Γερμανό ... όπως πρέπει.

Οι ειδικές εκθέσεις έχουν καταστρέψει τον όμιλο, αφού από τα 1000 πράγματα που είναι υποχρεωμένος να κάνει, την βγάζει με 1 ειδική που και πού και κλείνουν τα στόματα εξαγοραζόμενα με ένα CAC ομίλου ...

ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ διαπραγματευεσαι ΕΣΥ με άλλους ομίλους την διεξαγωγή ή όχι έκθεσης???? Η διοίκηση έχει ορίσει αντιπροσώπους? Από ποιόν έχεις πάρει το ΟΚ να κανονίσεις έκθεση?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΗ? Ξαναέρχομαι επίσης στο ερώτημα το αρχικό ... γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι τόσο χαζός να έρθει σε μία τέτοια έκθεση, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ήταν η διαδικασία αδιαφανής, ''περίεργη'' και εκτός καταστατικού ... χωρίς όμιλο και ΔΣ, αλλά κανονισμένη από έναν από τους πολλούς εκτροφέα, για ποιόν λόγο? Για το καλό της φυλής? ΔΕΝ είναι αυτό το καλό της φυλής ... είτε μας αρέσει είτε όχι ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΟΜΙΛΟ, ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1000 ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που δεν γίνονται ...
Που ειναι οι αντιπροσωποι τοτε να ρωτησουν τους ομιλους?????
Δεν ειπα ποτε οτι εγω θα το κανονισω η οτι ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΡΙΤΗ!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ πραγματικα!!!!!!!
Οτι προσπαθησα να μιλησω σε ομιλους ξαφνικα εγινα και κακια??
Δεν σου επιτρεπω, γιατι δεν ειμαστε τετοιο ανθρωποι!!
Και κατι ακομη ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
AN ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΛΟΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΩΝ ... ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Δεν θα είχα πρόβλημα με κανέναν να κανόνιζε για κριτή, αλλά μέσα από τον Ομιλο ... που θα λειτουργούσε ... και να μην κατέβαζε τα σκυλιά του στην συγκεκριμένη έκθεση, όπως ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι θα έκανα ...

Με πονηριές δεν θα πάει κανένας μπροστά, αυτό είναι σωστό, αρκεί να ορίσεις το ΜΠΡΟΣΤΑ ... προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σταματήσω την εκτροφή, αν η κατάσταση παραμείνει έτσι, είναι αδύνατο να κάνω την εκτροφή που ονειρεύομαι ... έτσι κι αλλιώς. Γι'αυτό και τα λέω δημόσια, όχι γιατί είμαι τρελός ή πολυλογάς ...

Oσο για τα σκυλιά, είπαμε, όποιος είναι τρελός και έχει και χώρο χρόνο χρήμα, μπορεί να αποκτήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ... σε αυτό το θέμα είμαστε ομοιοπαθείς ... αμετανόητοι (προς το παρόν) Αρκεί να μπορούμε να τα βλέπουμε όταν μεγαλώσουν, και να τα δείχνουμε και κάπου ... για μένα βλέποντας το μέλλον δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει έτσι ... α ... και τα rottweiler πρέπει να δουλεύουν, να περνάνε τέστ χαρακτήρα και να εξετάζονται σε σεμινάρια και ειδικές εξετάσεις του ομίλου ... ο οποίος πρέπει να κάνει και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την φυλή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΤΡΟΦΗ ... ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
και τα rottweiler πρέπει να δουλεύουν, να περνάνε τέστ χαρακτήρα και να εξετάζονται σε σεμινάρια και ειδικές εξετάσεις του ομίλου ... ο οποίος πρέπει να κάνει και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την φυλή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΤΡΟΦΗ ... ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ...
Συμφωνω μαζι σου και πιστευω πολυ σε σενα να πω την αληθεια και δεν πιστευω οτι θα αφησεις την φυλη τοσο ευκολα..

Πρεπει να δουλευουνε- πρεπει να περνανε τεστ χαρακτιρα κτλ..
Ολα αυτα τα εχετε πιο ευκολα εσεις κατοικοι της Αθηνας παρα εμεις εδω πανω (που μαλλον ειμαστε εκτος Ελλαδος)..
Πρεπει να υπαρχει χρονος...
Επομενως τα σκυλια πρεπει να ειναι τοσα ωστε να υπαρχει ο χρονος αυτος που απαιτητε για τον καθε σκυλο..
Ξεκινησα μια προσπαθια και το ξερεις..Να περασω 2 σκυλια μου IPO I και με την σειρα να περασουν και ολα μου τα σκυλια..
Θελει πολλα λεφτα...αμα σκεφτει κανεις και τι αλλα πρεπει να κανουμε..
και μετα να χτυαπει το τηλεφωνω για κουταβι και να σε λενε δεν δινω πανω απο 250 ευρω για το κουταβι!!!!!!!!! [/quote]

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Tώρα είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος ... στο μόνο που κάνεις λάθος είναι ότι δεν θα αφήσω την φυλή ... μπορεί όχι εύκολα, αλλά θα την αφήσω για να σώσω α) την αξιοπρέπεια β) το σπίτι μου γ) την ζωή μου ... Η αξιοπρέπεια κοντεύει να πάει περίπατο, οριακά είμαι και οικονομικά ... μόνο απειλή για την ζωή μου δεν έχω λάβει (ακόμα)

Θελει πολλα λεφτα...αμα σκεφτει κανεις και τι αλλα πρεπει να κανουμε..
Δικτυο εκπαιδευτών με συνδρομή 2-3 Αθήνα και 2-3 Θεσσαλονίκη - Διοργάνωση 2 εξετάσεων εργασίας το χρόνο 1 Αθήνα και 1 Θεσσαλονίκη - Ερεθιστές - κριτές υπ΄ρχουν και ντόπιοι - ερεθιστής top θα χαλάσει 1000 Ευρώ για μία εβδομάδα ... αν υπήρχαν 10 σκυλιά για ΕΒΥ - ΕΕΙΠ - IPO κλπ θα είναι 100 Ευρώ έκαστος ... κριτής Ελληνας. Συγκεκριμένα τα πράγματα στην υπακοή, δεν παίρνει προσωπική γνώμη ... ΦΘΗΝΗ εκπαίδευση που θα βασίζεται στην κίνηση που θα έχουν οι εκπαιδευτές αυτοί που θα συστήνονται από τον ΟΜΙΛΟ και θα ελεγχονται από αυτόν... ΙPO με 800-1000 Ευρώ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και όχι με 1500 + .... ή στο εξωτερικό, ή fake ... και βασική εκπαίδευση στον κόσμο σε μορφή σεμιναρίου συμβουλών με 30 το μήνα ... χρέωση μόνο των παραπάνω, και αυτό σε έκπτωση ... ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ... ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ .... ΣΥΝΝΕΡΓΑΣΙΑ.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όταν ήμουνα στον ΟΦΙΡΕ, σας διαβεβαιώ πως από την μπουτίκ, από τις συνδρομές, από το κόστος των συμμετοχών στις εκθέσεις και το σεμινάρια και με την εθελοντική εργασία 4-5 ανθρώπων, δεν είχαμε κανένα οικονομικό πρόβλημα στην αυτοχρηματοδότηση. Τα έξοδα καταλόγων, κριτών κλπ έβγαιναν άνετα.

Υπήρχαν δε και προσφορές για χορηγίες, αλλά αφού δεν χρειαζόμασταν τα χρήματα, το παίζαμε άνετοι και δεν διαφημίζαμε κανέναν.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Υπήρχαν δε και προσφορές για χορηγίες, αλλά αφού δεν χρειαζόμασταν τα χρήματα, το παίζαμε άνετοι και δεν διαφημίζαμε κανέναν.

OΛΑ ΔΕΚΤΑ, αρκεί να είναι διάφανα και να γίνονται τα λεφτά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και όχι ΑΕΡΑΣ

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αφού έφυγα, βγάλανε και ένα περιοδικό, νομίζω κυκλοφόρησαν 2-3 τεύχη, το οποίο επίσης θα μπορούσε να αυτοχρηματοδοτείται με τις διαφημίσεις. Τελικά μετά από λίγο, όλα σταμάτησαν, και τα τελευταία χρόνια, ο ΟΦΙΡΕ είναι ένας ανενεργός όμιλος.

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
Δεν εγραψα μεχρι τωρα γιατι δεν γνωριζω τιποτα γι αυτο το θεμα!

δεν ηξερα αν υπηρχε ποτε ουτε αν υπαρχει τωρα!

Παντως θα ηθελα να υπαρχει ενας τετοιος ομιλος ενεργος γιατι απο οτι λετε και απο ατι πιστευω θα εκανε παρα πολυ καλο! (Με σωστα ατομα συμβουλιου εννοειτε και μετα απο εκλογη)

Εγω θα ημουν σιγουρα μελος....

Status
Κλειδωμένο θέμα