O κόσμος δεν είναι πλούσιος ... δεν έδινε και δεν δίνει λεφτά πιά ... ανενεργός όμιλος = έλλειψη οργάνωσης και ενημέρωσης = παρακμή της φυλής = ΑΝ πάρει κάποιος σοβαρά ενδιαφερόμενος τον όμιλο για να βρεί εκτροφέα (αυτό συστήνεται και από τον ΚΟΕ) Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.(εκπεδευση,πωληση κουταβιων κλπ.)?
Kαι εγώ έδωσα, αλλά για δικούς μου λόγους, ΟΧΙ για να γίνει έκθεση με τις υπάρχουσες συνθήκες και με κριτή ΜΟΝΟ Γερμανό ... όπως πρέπει.Εαν θυμαστε καλα οταν βρεθηκαμε στην Αθηνα και μιλησουμε ολοι για να γινονται εκθεσης ο Πρωτος που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη ηταν ο Βασιλης!!!
Οι ειδικές εκθέσεις έχουν καταστρέψει τον όμιλο, αφού από τα 1000 πράγματα που είναι υποχρεωμένος να κάνει, την βγάζει με 1 ειδική που και πού και κλείνουν τα στόματα εξαγοραζόμενα με ένα CAC ομίλου ...Οπως ειπα και σε αλλο μου ποστ ειναι οτι εχουμε πιασει και αρκετους ομιλους που για να κανουμε ειδικη εκθεση μαζι με την ολοι εκθεση...
Που ειναι οι αντιπροσωποι τοτε να ρωτησουν τους ομιλους?????denis said:Kαι εγώ έδωσα, αλλά για δικούς μου λόγους, ΟΧΙ για να γίνει έκθεση με τις υπάρχουσες συνθήκες και με κριτή ΜΟΝΟ Γερμανό ... όπως πρέπει.Εαν θυμαστε καλα οταν βρεθηκαμε στην Αθηνα και μιλησουμε ολοι για να γινονται εκθεσης ο Πρωτος που εβγαλε λεφτα απο την τσεπη ηταν ο Βασιλης!!!
Οι ειδικές εκθέσεις έχουν καταστρέψει τον όμιλο, αφού από τα 1000 πράγματα που είναι υποχρεωμένος να κάνει, την βγάζει με 1 ειδική που και πού και κλείνουν τα στόματα εξαγοραζόμενα με ένα CAC ομίλου ...Οπως ειπα και σε αλλο μου ποστ ειναι οτι εχουμε πιασει και αρκετους ομιλους που για να κανουμε ειδικη εκθεση μαζι με την ολοι εκθεση...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ διαπραγματευεσαι ΕΣΥ με άλλους ομίλους την διεξαγωγή ή όχι έκθεσης???? Η διοίκηση έχει ορίσει αντιπροσώπους? Από ποιόν έχεις πάρει το ΟΚ να κανονίσεις έκθεση?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΗ? Ξαναέρχομαι επίσης στο ερώτημα το αρχικό ... γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι τόσο χαζός να έρθει σε μία τέτοια έκθεση, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ήταν η διαδικασία αδιαφανής, ''περίεργη'' και εκτός καταστατικού ... χωρίς όμιλο και ΔΣ, αλλά κανονισμένη από έναν από τους πολλούς εκτροφέα, για ποιόν λόγο? Για το καλό της φυλής? ΔΕΝ είναι αυτό το καλό της φυλής ... είτε μας αρέσει είτε όχι ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΟΜΙΛΟ, ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1000 ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που δεν γίνονται ...
Συμφωνω μαζι σου και πιστευω πολυ σε σενα να πω την αληθεια και δεν πιστευω οτι θα αφησεις την φυλη τοσο ευκολα..και τα rottweiler πρέπει να δουλεύουν, να περνάνε τέστ χαρακτήρα και να εξετάζονται σε σεμινάρια και ειδικές εξετάσεις του ομίλου ... ο οποίος πρέπει να κάνει και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την φυλή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΤΡΟΦΗ ... ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ...
Δικτυο εκπαιδευτών με συνδρομή 2-3 Αθήνα και 2-3 Θεσσαλονίκη - Διοργάνωση 2 εξετάσεων εργασίας το χρόνο 1 Αθήνα και 1 Θεσσαλονίκη - Ερεθιστές - κριτές υπ΄ρχουν και ντόπιοι - ερεθιστής top θα χαλάσει 1000 Ευρώ για μία εβδομάδα ... αν υπήρχαν 10 σκυλιά για ΕΒΥ - ΕΕΙΠ - IPO κλπ θα είναι 100 Ευρώ έκαστος ... κριτής Ελληνας. Συγκεκριμένα τα πράγματα στην υπακοή, δεν παίρνει προσωπική γνώμη ... ΦΘΗΝΗ εκπαίδευση που θα βασίζεται στην κίνηση που θα έχουν οι εκπαιδευτές αυτοί που θα συστήνονται από τον ΟΜΙΛΟ και θα ελεγχονται από αυτόν... ΙPO με 800-1000 Ευρώ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και όχι με 1500 + .... ή στο εξωτερικό, ή fake ... και βασική εκπαίδευση στον κόσμο σε μορφή σεμιναρίου συμβουλών με 30 το μήνα ... χρέωση μόνο των παραπάνω, και αυτό σε έκπτωση ... ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ... ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ .... ΣΥΝΝΕΡΓΑΣΙΑ.Θελει πολλα λεφτα...αμα σκεφτει κανεις και τι αλλα πρεπει να κανουμε..
Υπήρχαν δε και προσφορές για χορηγίες, αλλά αφού δεν χρειαζόμασταν τα χρήματα, το παίζαμε άνετοι και δεν διαφημίζαμε κανέναν.