Ο.ΦΙ.Ρ.Ε…

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ή ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Που είναι ο όμιλος οεο? Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει…
Για πείτε όσοι ξέρετε…

Που εδρεύει? Ποιοι των διοικούν?
Έχει κάποια ιστοσελίδα για να ενημερωθούμε και εμείς οι απλοί ιδιοκτήτες σχετικά με τις εργασίες και τις προσεχής εκδηλώσεις του Ομίλου? Πως μπορούμε να γίνουμε μέλη και να συμμετέχουμε στα δρώμενα?

Πιστεύετε πως έχει προωθήσει τη φυλή? Και αν ναι με ποιον τρόπο? Αν όχι, τι θα έπρεπε να έχει κάνει? (και γιατί δεν το έκανε?)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

Που εδρεύει? Ποιοι των διοικούν :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχει κάποια ιστοσελίδα για να ενημερωθούμε και εμείς οι απλοί ιδιοκτήτες σχετικά με τις εργασίες και τις προσεχής εκδηλώσεις του Ομίλου :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
το ανέκδοτο της ημέρας.

μόλις και εαν σταματήσω τα γέλια επανέρχομε.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Eίναι πολλά χρόνια που δεν ασχολούμαι με τον Όμιλο, έχω χάσει ώρες (στο παρελθόν) για τον συγκεκριμένο όμιλο, έχω κάνει (στο παρελθόν) ατέλειωτες συζητήσεις, έχω δουλέψει εθελοντικά χωρίς κανένα προσωπικό όφελος αφού ούτε εκτροφέας είμαι (και ούτε πρόκειται να γίνω), ούτε εκπαιδευτής, ούτε έμπορος ειδών συναφών με τον χώρο της Κυνοφιλίας, ούτε καν ασφαλιστής ή πολιτικός είμαι για να ελπίζω ότι με τις δημόσιες σχέσεις θα έχω οποιοδήποτε όφελος...
(Μετά το στραπάτσο της Έφης Σαρρη, είναι βέβαιο ότι δεν θα ασχοληθώ ούτε στο μέλλον με την πολιτική!!! :lol: )

Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι όταν είχαμε 400-500 μέλη και είχαμε φθάσει σε 120-130 συμμετοχές στις εκθέσεις, 2-3 μέλη προσπαθούσαμε (με σωστό ή λάθος τρόπο/αυτό δεν μπορώ εγώ να το κρίνω...) να κάνουμε πράγματα για την φυλή, και να διώξουμε όσους εκμεταλλευόντουσαν τον όμιλο για προσωπικό όφελος, ξέρετε πόσοι από τα 400-500 μέλη ενδιαφέρθηκαν?

5-6, εκ των οποίων ορισμένοι ήλπιζαν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη για να αποκτήσουν αυτοί το μαγαζί για δικό τους όφελος... (Ένας εξ αυτών κατέληξε πρόεδρος άλλης φυλής)

Άρα, για το που είναι σήμερα ο όμιλος, ποιοί τον διοικούν, τι κάνουν κλπ ας μην ψάχνουμε για κακούς, αλλά ας αναλογιστούμε τι κάνουμε (ή δεν κάνουμε εμείς) για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του συγκεκριμένου χώρου ή και των άλλων προβλημάτων της κοινωνίας που θέλουμε να είναι όλα σε σωστή κατευθυνση με μαγικό τρόπο:
Άλλοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, και εμείς να απολαμβάνουμε τους καρπούς του κόπου τους, κάνοντας κριτική για τα πεπραγμένα τους.

Όταν πάψουμε να τα περιμένουμε όλα από άλλους, και προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε (ο καθένας εκεί που γνωρίζει και μπορεί) για κάτι καλύτερο, θυσιάζοντας την βολή μας, το ελεύθερο χρόνο μας, κλπ ίσως κάτι αλλάξει κάποτε σε αυτήν την χώρα, και μαζί με όλα τα άλλα και στον ΟΦΙΡΕ.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ο μόνο που έχω να πω, είναι ότι όταν είχαμε 400-500 μέλη και είχαμε φθάσει σε 120-130 συμμετοχές στις εκθέσεις

:shock: :shock: :shock:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
amangos said:
Άρα, για το που είναι σήμερα ο όμιλος, ποιοί τον διοικούν, τι κάνουν κλπ ας μην ψάχνουμε για κακούς, αλλά ας αναλογιστούμε τι κάνουμε (ή δεν κάνουμε εμείς) για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του συγκεκριμένου χώρου ή και των άλλων προβλημάτων της κοινωνίας που θέλουμε να είναι όλα σε σωστή κατευθυνση με μαγικό τρόπο
Αν δεν γνωρίζει ο απλός κόσμος που αγαπάει τη φυλή που είναι σήμερα ο Όμιλος, που εδρεύει, ποιοι τον διοικούν, αν τον διοικούν καλά ΠΩΣ θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του συγκεκριμένου χώρου? Αυτό ρωτάω!

Πως θα ενημερωθώ? Που θα βρω τον όμιλο? Που εδρεύει? Πως μπορώ να συμμετέχω? Υπάρχει κάποια επίσημη ιστοσελίδα?
Γιατί οι ερωτήσεις του απλού ιδιοκτήτη που αγαπάει τη φυλή και επιθυμεί να κάνει ότι μπορεί για τη προώθηση της, να θεωρούνται το «ανέκδοτο της ημέρας»?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και όμως φίλε oscar

θυμάμε τον Έρως να κερδίζει την φυλή στο Ε.Κ.Ε.Π. και οι συμμετοχές να είναι πάνω από 120.

Παρόλα αυτά στην Ελλάδα το καταφέραμε και αυτό.

όπως κάποτε οι μπασκετικοί φίλαθλοι του Πανιώνιου φώναζαν το

Όμάδα μοντέλο την κάνατε .......... πορνείο΄

έτσι έγινε και ο Ο.Φ.Ι.Ρ.Ε.

Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι όταν είχαμε 400-500 μέλη και είχαμε φθάσει σε 120-130 συμμετοχές στις εκθέσεις, 2-3 μέλη προσπαθούσαμε (με σωστό ή λάθος τρόπο/αυτό δεν μπορώ εγώ να το κρίνω...) να κάνουμε πράγματα για την φυλή, και να διώξουμε όσους εκμεταλλευόντουσαν τον όμιλο για προσωπικό όφελος, ξέρετε πόσοι από τα 400-500 μέλη ενδιαφέρθηκαν?

5-6,
εκ
Δεν το γνωρίζω αυτό .

το ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Γενικά ο όμιλος δεν ήταν ποτέ και στα καλύτερα χέρια.

μιλάμε για μια εποχή κατά την οποία ο Έλληνας 'γνώρισε΄ τα καθαρόαιμα.

Στην χώρα λοιπόν του ότι δηλώσεις είσαι πολύ ήταν οι ΄εκτροφείς΄- ΄εκπαιδευτές΄ - ΄γνώστες΄ κ.λ.π.

όλοι αυτοί πατώντας στις αδυναμίες του συστήματος βρήκαν έναν εύκολο τρόπο να βγάλουν χρήμα.

πουλώντας σαβούρα για πρωταθλητές και άγνοια για εκπαίδευση.

η τρανή απόδειξη για ότι λέω είναι ότι εαν πάρει οποιοσδήποτε ένα περιοδικό ειδικού τύπου πριν 8 χρόνια και ένα σημερινό πλην ενός δεν θα δεί κανέναν από τους ανθρώπους που αχολούνταν τότε να αχολείται σήμερα.

και μπορεί αυτοί να έχουν αποχωρήσει η ζημιά όμως που έκαναν είναι μεγάλη.

βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο κάθε λαός έχει ότι του αξίζει να έχει.

όταν γίνονταν συνελεύσεις και τα μέλη δεν πήγαιναν.

όταν οι ταμίες κυνήγαγαν τον κόσμο για να του πάρουν το 5χίλιαρο συνδρομή.

όταν έφερναν εκπαιδευτές για σεμινάρια και ενώ ο Χ έλεγε εγώ θα φέρω 3 σκυλιά ο Ψ εγώ 4 και στο τέλος δεν πάταγε ψυχή έ κάπου δεν φταίει και ο όμιλος.

τα ερωτήματα βέβαια παραμένουν.

αφου απελπίστηκαν και είδαν ότι δεν τραβάει γιατί δεν παραιτούντε π.χ?

που είναι τώρα?

τι κάνουν?

Ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει Δ.Σ. , φυσικά δεν γίνοντε συνελεύσεις και εκλογές.

και ποιός είναι υπεύθυνος για αυτό?

πρώτα από όλους ο Κ.ΟΕ. και ύστερα εμείς.

όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί τους τα τηλ είναι στην σελίδα του Κ.Ο.Ε.

όποιος δεν έχει ίντερνετ μπορεί να πάρει τηλ στον Κ.Ο.Ε. και να τα ζητήσει.

ερώτηση όμως

Σήμερα υπάρχουν άτομα που να είναι διατεθιμένα να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με τον όμιλο?

Η απόψη μου είναι.

ΔΥΣΚΟΛΑ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάλιστα…
Στην ουσία λοιπόν ΔΕΝ υπάρχει Όμιλος. Υπήρξε κάποτε…
Που ξεκινούν και που τελειώνουν οι ευθύνες του ΚΟΕ?
Και κάτι τελευταίο…Πως θα μπορούσε να εξυγιανθεί ο Ο.ΦΙ.Ρ.Ε?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% νομίζω ότι ο Κ.Ο.Ε. έχει την πλήρη ευθύνη γαι τον έλεγχο - καλή λειτουργία του εκάστοτε κυνολογικού ομίλου (είτε γενικού είτε φυλής).

εξυγίανση δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει κατά την γνώμη μου.

μια βόμβα χρειάζετε - κλείσιμο του ομίλου και επανίδρυση με

α) καινούργιο όνομα (το παλιό θα θυμίζει καταστάσεις)

β) Δ.Σ σοβαρό με καινούργια άτομα (τα παλιά θα θυμίζουν καταστάσεις)

γ) εγγραφή μελών από την αρχή (αφού σίγουρα πολλά παλιά μέλη δεν θα θέλουν να εγγραφούν και κάποια μέλη θα θέλουν να πρωτοεγγραφούν

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
θυμάμε τον Έρως να κερδίζει την φυλή στο Ε.Κ.Ε.Π. και οι συμμετοχές να είναι πάνω από 120.
Παιδιά νομίζω ότι ήταν 180 ... ήμουν εκεί και έβγαλα τον αρσενικό που είδατε 4ο στην νέων! είχαμε χάσει τον μπούσουλα από τους πολλούς σκύλους ... περασμένα μεγαλεία ...

Στα ουσιαστικά συμφωνώ απόλυτα με τον Μάκη ...

Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ σκούρα ... πρέπει να αλλάξουν και αυτό είναι πολύ δύσκολο ...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Η γνώση του παρελθόντος είναι χρήσιμη, και απαραίτητη. Αλλά θα θεωρούσα πιο χρήσιμο να συζητήσουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι από δω και πέρα.

Πως μπορούμε να κάνουμε ένα προσκλητήριο, παλιοί και νέοι που έχουν ροτβάηλερ ή αγαπάνε την φυλή και έχουν διάθεση να ασχοληθούνε (άλλος λιγότερο-άλλος περισσότερο) να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε κάτι για να σωθεί ο όμιλος (με νέο όνομα ή και με το ίδιο, μικρή σημασία έχει)?

Εαν μαζευτούμε μπόλικοι, με υπογραφές που θα εξουσιοδοτεί μια τριμελή επιτροπή που θα πάει στον ΚΟΕ και θα παρουσιάσει μια σοβαρή πρόταση, θεωρώ 1000% σίγουρο ότι οι αρμόδιοι του ΚΟΕ θα μας βοηθήσουν. Άλλωστε το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν (σε εμένα) ότι όταν με στοιχεία και με σοβαρότητα τους παρουσιάσεις κάποιο θέμα, σε λαμβάνουν σοβαρά υπ όψιν. Όταν όμως δεν έχουν εναλλακτική, αναγκαστικά ανέχονται την κατάσταση, αλλιώς θα έπρεπε να κλείσουν τους περισσότερους ομίλους και να σταματήσει κάθε δραστηριότητα οργανωμένης κυνοφιλίας.

Τους καταλαβαίνω και τους κατανοώ.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Στην ουσία λοιπόν ΔΕΝ υπάρχει Όμιλος. Υπήρξε κάποτε…
Ομιλος ΦΙΛΩΝ ροτβάιλερ Ελλάδος .... για μένα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ...

Σήμερα ΥΠΑΡΧΕΙ όμιλος ...

-απαιτεί εξετάσεις χαρακτήρα για να δώσει έγκριση για να γίνει σκύλος πρωταθλητής Ελλάδας ...
-επίσης απαιτεί CAC ομίλου για να γίνει σκύλος πρωταθλητής Ελλάδας ...

υποστηρίζει ότι υπάρχει, στα χαρτιά υπάρχει και στον ΚΟΕ υπάρχει ... ΑΡΑ υπάρχει ... παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη και την πρόοδο της φυλής τις οποίες έπρεπε να διαφυλάττει ... εκεί έχουμε καταντήσει.

Αντί να υπάρχει η δικλείδα ασφαλείας του ομίλου, ώστε να μην γίνονται Πρωταθλητές σκυλιά που δεν το αξίζουν, έχουμε έλλειψη των κυνολογικών εκδηλώσεων που ο ομιλος ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνει, με συνέπεια τον μαρασμό της φυλής, υπάρχουν αξιολογοι σκύλοι που δεν μπορούν να γίνουν Πρωταθλητές γι' αυτούς τους λόγους ... και να είστε σίγουροι, ΔΕΝ είναι δικοί μου, αν νομίζει κάποιος οτι έχω ιδίο ώφελος να τα λέω αυτά ...

Πως μπορούμε να κάνουμε ένα προσκλητήριο, παλιοί και νέοι που έχουν ροτβάηλερ ή αγαπάνε την φυλή και έχουν διάθεση να ασχοληθούνε (άλλος λιγότερο-άλλος περισσότερο) να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε κάτι για να σωθεί ο όμιλος (με νέο όνομα ή και με το ίδιο, μικρή σημασία έχει)?
Πώς ???

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Mακάρι να υπήρχαν πολλοί χομπίστες, που θα ήταν διατεθιμένοι αφιλοκερδώς να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα για την ανάπτυξη κάποιας φυλής. Δυστυχώς όμως τέτοιοι δεν υπάρχουν, και οι ελάχιστοι που θα μπορούσαν να υπάρξουν, φεύγουν τρέχοντας μόλις δουν την κατάσταση που επικρατεί.

Με δεδομένο αυτό, οι μόνοι που απομένουν να ασχοληθούν, είναι όσοι έχουν συμφέροντα. Δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην καταντάνε τον όμιλο προσωπικό τους μαγαζάκι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αφήνουν τις διαφορές τους στην άκρη οι εκτροφείς που ασχολούνται με την φυλή, και δεν ενώνονται για να πάρουν τον όμιλο στα χέρια τους, να προσπαθήσουν να ξυπνήσουν και τους πιθανούς χομπίστες που θα ενδιαφερόντουσαν, και να ξαναζωντανέψουν τον όμιλο.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Τι μπορούμε να κάνουμε:
Να μαζευτούμε, να επικοινωνήσουμε με την Γερμανία με τον "μαμά" όμιλο, να τους πούμε τα γεγονότα και την κατάσταση, και να ζητήσουμε βοήθεια πως να ξαναοργανωθούμε και τι να κάνουμε στεπ μπαϊ στεπ, και να ακολουθήσουμε τις συμβουλές τους.

Θα βοηθήσουν 1000%

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Δεν πας μια βόλτα μέχρι τον Κ.Ο.Ε πρώτα που είναι και πιο κοντά???

άσε που θα γλυτώσεις και το :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: όταν σε ρωτήσουν από Γερμανία

"Και ο Κυνολογικός όμιλος της χώρας σας τι είπε όταν του αναφέρατε το πρόβλημα?????"

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Συμφωνώ σε αυτό ... ο ΑDRK είναι άλλο κεφάλαιο ... και ένας από τους πολλούς λόγους που δεν πρέπει να κλείσει ο υπάρχων όμιλος ...

Οσο για τα συμφέροντα, πώς το εννοείς? Εννοείται ότι θα ασχοληθούν μόνο όσοι εμπλέκονται, υπάρχει και όμιλος για την προστασία της σαρανταποδαρούσας, γιατί δεν πάμε όλοι? ... Το θέμα είναι να βάζεις το συμφέρον της φυλής πάνω από το προσωπικό σου (για μένα δεν αντικρούονται), και αυτή τη στιγμή το συμφέρον της φυλής είναι:

- Ο κόσμος να μπορεί να μάθει, να ρωτήσει για την φυλή και για τις ιδιαιτερότητές της ...

- Να μπορεί να οργανωθεί, να συναντήσει ομοιοπαθείς και να συζητήσει μαζί τους.

- Να κατευθυνθεί από Ελληνες και ξένους ειδικούς σχετικά με την εργασία, την εκπαίδευση και την συμπεριφορά γενικότερα.

- Να μπορεί να ενημερωθεί σε θέματα υγείας, να ξέρει τί να αποφύγει και τί να ψάξει ...

- Να μπορεί να πάρει λίστα εκτροφέων για τη φυλή, με ενημέρωση για το ποιός έχει γέννα και πού θα τον βρεί ...

- Οι εκτροφείς να μπορούν να αναδείξουν τα ζώα τους μέσα από διάφανες και τίμιες διαδικασίες, και να τα προστατεύσουν μέσω του ομίλου από την ασχετοσύνη μερικών από τους κριτές άλλων εκθέσεων ...

- Να μπορέσουν να αναδειχτούν θεσμοί όπως η εξέταση χαρακτήρος, να θεσπιστούν βραβεία όπως ''rottweiler της χρονιάς'' ή JUNIOR champion, τόσο χρήσιμα για την προώθηση της φυλής σε επίπεδο εξωτερικού ...

- ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ και μόνο να μπορέσουν να πουλήσουν περισσότερα ή ακριβότερα ζώα, και να ''κινηθούν'' αποκτώντας άλλα, όπως σε όλες τις χώρες του εξωτερικού γίνεται εδώ και χρόνια ...

και να βγάλουν την Ελλάδα επιτέλους από την ανυπαρξία ...

- Ο Ομιλος να προσφέρει:

-3 σεμινάρια το χρόνο (1 κυνοτεχνικό και 2 εκπαίδευσης)
-2 τουλάχιστον εκθέσεις ( με ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ σπεσιαλίστες της φυλής, όπως αναφέρεται και στο καταστατικό του ... )
-1 εξέταση εργασίας (με κρίση από κριτή εργασίας)
-3 εξετάσεις χαρακτήρα (με κρίση από 3μελή επιτροπή)
-τηλέφωνο επικοινωνίας με άτομο πρόθυμο να ενημερώσει και να συμβουλεύσει ... έστω και κάποιες συγκεκριμένες ώρες ...
-ιστοσελίδα που να ενημερώνει για όλα τα παραπάνω και να διαθέτει πληροφορίες για την φυλή ...
-δίκτυο εκπαιδευτών που να προσφέρουν υπηρεσίες με συνδρομή και να γνωρίζουν την φυλή ...
-δίκτυο κτηνιάτρων .... επίσης με ειδικές γνώσεις ...

.....κλπ κλπ

Για να προλάβω τα MOYΧAXAXAXA του Μάκη, να πώ ότι όλα αυτά ΔΕΝ είναι πολυ δύσκολα ... αρκεί να βρεθούν άτομα που να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ το Rottweiler, ειτε βγάζουν λεφτά από αυτό είτε όχι ... και αν βγάλουν έτσι ... ΜΠΡΑΒΟ τους ...

ΠΡΕΠΕΙ να συννενοηθούν κάπως οι ενδιαφερόμενοι ... εκτροφείς, ιδιοκτήτες και η νυν ηγεσία του ΟΦΙΡΕ, ή ότι έχει απομείνει από αυτήν ...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
Οσο για τα συμφέροντα, πώς το εννοείς? Εννοείται ότι θα ασχοληθούν μόνο όσοι εμπλέκονται, υπάρχει και όμιλος για την προστασία της σαρανταποδαρούσας, γιατί δεν πάμε όλοι?
Όταν ένας επαγγελματίας εκτροφέας χρησιμοποιεί τον όμιλο (τον χι όμιλο) για να προωθεί πιο εύκολα τα κουτάβια του, όταν ένας έμπορος-εισαγωγέας σκύλων χρησιμοποιεί τον όμιλο για να πουλάει τα αμφίβολης ποιότητας εισαγώμενα κουτάβια που πουλάει, όταν ένας εκπαιδευτής σκύλων χρησιμοποιεί τον όμιλο για να μαζεύει πελάτες για εκπαιδεύσεις και τσιμπάει προμήθειες για να πουλήσει τα κουτάβια των γνωστών του και φίλων του... είναι φυσικό ο όμιλος να καταλήγει στην αναξιοπιστία, στην αδράνεια και στην ανυποληψία.

Όταν τέτοιοι άνθρωποι εμπλέκονται (συνήθως) με τα διοικητικά ομίλων, και ο ΟΦΙΡΕ δεν έχει αποτελέσει εξαίρεση, οι συνεργαζόμενοι επιβραβεύονται, αι οι αντιμαχόμενοι την κατάσταση αυτή χαρακτηρίζονται εχθροί του ομίλου και της φυλής.

Συζητώντας με έναν Γερμανό κριτή που είχε έρθει στην Ελλάδα πριν 8 χρόνια περίπου (αν ψάξω στο αρχείο μου θα βρω ποιός είναι, έχω κρατήσει αρχείο τα πάντα από τότε που είχα εμπλακεί με τα θέματα του ομίλου, απλώς είναι στο πατάρι και βαριέμαι να τα ψάξω για να βρω απλώς ένα όνομα), μου είχε πει πως ο ίδιος υπήρξε εκτροφέας και εκπαιδευτής, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολιότανε με τις μέλισσες!!!
Μου είπε πως αν δεν αναλάβουν τον όμιλο άνθρωποι υπεράνω υποψίας, άνθρωποι που δεν αγωνιούν να κερδίσουν από εμπορικές πράξεις με τα σκυλιά της φυλής, πάντα θα υπάρχει ανυποληψία... Όσο δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αναγκαστικά οι επαγγελματίες του χώρου θα ασχολούνται με τα διοικητικά του ομίλου, αλλά ο στόχος είναι να μην εμπλέκονται οι επαγγελματίες στα διοικητικά ενός ομίλου.

----------------------------

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ μαζί σου Denis

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
Συμφωνώ σε αυτό ... ο ΑDRK είναι άλλο κεφάλαιο ... και ένας από τους πολλούς λόγους που δεν πρέπει να κλείσει ο υπάρχων όμιλος ...
Καλώς ή κακώς, ο ΟΦΙΡΕ έχει αναγνωριστεί από τον ADRK και είναι μέλος του. Γι αυτό θεωρώ ότι θα βοηθήσει, η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα επί της ουσίας εκθέτει τον ADRK, και έχουν κάθε λόγο να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
- Να κατευθυνθεί από Ελληνες και ξένους ειδικούς σχετικά με την εργασία, την εκπαίδευση και την συμπεριφορά γενικότερα.

- Να μπορεί να πάρει λίστα εκτροφέων για τη φυλή, με ενημέρωση για το ποιός έχει γέννα και πού θα τον βρεί ...

- Να μπορέσουν να αναδειχτούν θεσμοί όπως η εξέταση χαρακτήρος, να θεσπιστούν βραβεία όπως ''rottweiler της χρονιάς'' ή JUNIOR champion, τόσο χρήσιμα για την προώθηση της φυλής σε επίπεδο εξωτερικού ...
Τι γίνεται όταν ο πρόεδρος για παράδειγμα έχει "αγοράσει" τον όμιλο, προκειμένου να πουλάει κουτάβια από πάπυμιλς? Θα προωθήσει ποτέ εξετάσεις χαρακτήρα και θα κάνει λίστες με προτεινόμενες γέννες κλπ?

Όταν ο Πρόεδρος είναι εκπαιδευτής (κατά δήλωσιν) και είναι άσχετος από εκπαίδευση για εργασία κλπ, θα επιτρέψει στους ανταγωνιστές του να τους προτείνει ο όμιλος "του"???

Υπάρχει ο όρος conflict of interest (ελπίζω να μην σκοτώνω την ορθογραφία του)... Αυτό συμβαίενι με τους επαγγελματίες, θεωρητικά θα έπρεπε να βλέπουν το συμφέρον τους στην σωστή ανάπτυξη, αλλά η πράξη λέει άλλα!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα