ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ PEDIGREE ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ,ΕΡΓΟΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ(ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ)ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ" PEDIGREE ΣΕ ΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΩΛΟΥΣΑΜΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ Η ΟΧΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΥΛΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ(ΕΚΤΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ Η ΟΧΙ.
Συγνωμη για τα κεφαλαια δεν υποστηριζω τα παπιμιλαδικα αλλα ουτε και τα εκτροφεια ομως.για κανονικο εκτροφειο εργαζομουν και πολυ γνωστο μαλιστα.το μονο λαθος μου ειναι οτι το μονο που καταλαβαινεις οταν ειναι μικρος ο σκυλος ειναι τυχον δυσπλασιες που μπορει να βγαλει αργοτερα.εχω ενα λαμπραντορ με πεντιγκρι το εχω παρει και δεν εχω πολυ καιρο που το πηρα.ο κολλητος μου πξρε πριν τεσσερα χρονια σκυλο απο το εκτροφειο που εργαζομουν (δεν λεω ρατσα γιατι θα καταλαβετε το εκτροφειο) πεντιγκρι του "εφτιαξαν" πριν απο εναν χρονο γιατι ηθελε να το ζευγαρωσει.γινεται της τρελης με τα εκτροφεια και με τα παπιμιλς.λιγα πολυ λιγα εκτροφεια τηρουν ολες τισ προυποθεσεις στο να εκτρευσουν σωστα σκυλους.αυτο ηθελα να σημειωσω μονο μην εμπιστευεστε εκτροφεις που βγαζουν ψευτικα πεντιγκρι.δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν,γνωριζω απλα κατι και ηθελα να σας το πω.
Αν έχεις κάτι να πεις να το πεις σωστά και τεκμηριωμένα!δεν αναφερω το εκτροφειο γιατι ποτε δεν ξερεις ισως καποια στιγμη δει καποιος (του εκτροφειου) την συζητηση μας και δεν θα το ηθελα αυτα.φιλε φοιβο ειλικρινα δεν εχω κανενα οφελος και κανεναν υποπτο λογο να πω κατι τετοιο.συμφωνω με ολυσ οσους λενε να ψαχτεις πολυ πριν πας σε εκτροφεα.ειναι κατι που γνωριζω και που μοιραστηκα με εσας και με ολουσ οσους θα επισκευθουν το φορουν πριν αγορασουν εναν σκυλο,αυτο ειναι ολο.
Να πεις ονόματα και να το καταγγείλεις εκεί που πρέπει λαμβάνοντας και την ευθύνη των όσων λες!
Αν δεν έχεις να πεις κάτι τότε να σιωπήσεις!
Όποιος λέει για να πει απλά δεν τον λαμβάνει υπόψη κανείς!
Πολλοί "λένε" για τα εκτροφεία αλλά κανείς δεν βγήκε να πει είμαι ο τάδε και λέω για τον τάδε εκτροφέα αυτό , αυτό και εκείνο!
Μόνο λόγια λόγια λόγια...
Και σε ερωτώ...πως θέλεις να εκλάβω τα λεγόμενα σου?
Και άντε ένας που ξέρει και είναι μέσα στα πράγματα δεν πιστεύει τι κάθεται και του λέει ο άλλος...αυτός που δεν ξέρει?
Τα παραπάνω για έναν σωστό εκτροφέα!Τώρα αν εσύ λες εκτροφέα κάποιον που είναι ιδιώτης και κάνει μισά πράγματα ε αυτός δεν λέγεται εκτροφέας!
Δεν έχω δει το αντίθετο πάντως!Να απευθυνθεί στην τάδε αρχή και να πει αυτό αυτό και αυτό!axolotl θα διαφωνήσω λίγο
Σε πολλά θέματα που έχουν ανοιχτεί, δεν λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους. Για διάφορους λόγους. Ο καθένας μας για τον δικό του.
Δεν είναι όμως κακό κατά την γνώμη μου, να δημιουργούνται και μερικές σπίθες προς κάποιες κατευθύνσεις. Να αφυπνιζόμαστε λίγο.
Στην ουσία, δεν χρειαζόμαστε ονόματα. Κοινή λογική μόνο. Και να έχουμε κάπου στην άκρη του μυαλού μας, ότι πάντα μπορεί κάποιος να μας κοροιδέψει, στον βωμό του κέρδους. Οσο κι αν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι. Δυστυχώς, δύσκολα βρίσκεις, αυτούς που δεν είναι έτσι. Δύσκολη υπόθεση, η επιλογή σκύλου από σωστό εκτροφέα. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Να ψυλιαζόμαστε με οτιδήποτε μας φαίνεται "κάπως". Να είμαστε δύσκολοι/υποψιασμένοι πελάτες. Οχι καχύποπτοι και εκνευριστικοί. Απλώς ενημερωμένοι
Όλοι όσοι εκφράζουν κάτι το εκφράζουν με μυστικοπάθεια και...δεν λένε τίποτα στο τέλος...οπότε πως να τους κοιτάξει ο άλλος?
Last edited: