Ο Άργος και η σχεση του σκύλου με τον άνθρωπό του.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
superman ,ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές...........
πές μας και το άλλο με τον κέρβερο ρε φίλε!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
οχι γιατι θα ειμαι οφ τοπικ!
αλλα μπορω να σας κανω αναλυση καποια στιγμη πως μας γαλουχουνε απο μικρα παιδια με τα υποκαταστατα!
γιαυτο καταληγομε στα ναρκωτικα!
ξεκιναει απο τον καουτονικ,τον καρνεισον,τον ποπαυ με το σπανακι,το σουπερ γκουφυ κ τα φυστικια και μετα με τον οβελιξ και τη μαρμιτα!
για σκεφτειτε το λιγο

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
στο θεμα μας......
Ωραια γκραβουρα....

Uploaded with ImageShack.us
Aμα κρινω απο τη φωτο,η εικονα του σκυλου δειχνει παραμελειμενος...νηστικος και κουρασμενος...:confused:Θα μου πεις και ο Καραμανλης κουρασμενος ητανε αλλά ητανε και 100τοσα κιλα...:Dενω αυτος ο Άργος πετσι και κοκκαλο.
Τι δειχνει λοιπον η εικονα αυτη;Οτι η Πηνελοπη δεν ασχοληθηκε καταρχας με την εκγυμναση του σκυλου.Που σημαινει οτι δεν του αφιερωνε ελευθερο χρονο.Τα πραγματα σοβαρευουν κι αλλο απο την εικονα του κοκκαλιαρη σκυλου δηλαδη η Πηνελοπη ουτε καν φαγητο σταθερο και καλο του παρειχε...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Οι μνηστηρες την εραβαν-ξηλωναν την Πηνελοπη...αλλά μαλλον οχι ενας ενας αλλά ολοι μαζι...και μαλλον μια γυναικα με τοσους μνηστηρες,παιζει σοβαρα να το γυριζανε και σε backdoor το συστημα οι ερωδιοι...
Δεν εξηγειται αλλιως...ναι η γκραβουρα λεω...
Και μετα ηρθε ο Οδυσσεεααααας...πραγματικα μετα την Οδυσσεια ηρθε σε αλλη Οδυσσεια... και τιθεται το ερωτημα εκει:Τι κανεις;Μενεις ή λες "χαρηκα που τα ειπαμε...γεια και παλι για αλλα τοσα χρονια"...Και ο Άργος;Γιατι πεθανε;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βρε mathosalas νομιζω....
ο σκυλος θελει να απεικονιστει γερασμενος.. οι ηλικωμενοι πολλες φορες στην τεχνη παρουσιαζονται αδυνατοι και κουρασμενοι...

Ημουν απο τα παιδακια... "μπαμπα πες μου για τον Οδυσσεα και τον σκυλο του... " αυτο επι καθε βραδυ!
(αρνουμαι να πιστεψω οτι ο σκυλος ηταν τοσο του πεταματου... θα στεναχωρηθω πολυ! )
Θελω να πιστευω οτι η κυρια που επλυνε τα ποδια του Οδυσσεα και τον αναγνωρισε απο το σημαδι του (πως την 'λεγαν βρε παιδια??? ) ταιζε και φροντιζε το σκυλο του Οδυσσεα! ναι! γιατι αγαπουσε πολυ τον Οδυσσεα! δεν θα αφηνε τον σκυλο του! αντε! τωρα ! μη μου το χαλας! Επισης ο σκυλος γυρνουσε ελευθερος δεν , αρα ολη μερα στην βολτα ηταν ..

Οσο για την Πηνελοπη..... τωρα που μεγαλωσα και εμεθα τον κοσμο.. ισως αναθεωρω... αλλα , οταν θελουμε να πουμε καποια γυναικα πιστη, την λεμε Πηνελοπη.. οχι Αργο... χμμμ...

ναι μια ιστορια που θυμαμαι ακομα και την φωνη του πατερα μου να την λεει , τοσο πολυ με ειχε αγγιξει αυτη η πιστη...του Αργους... οχι της κυρα Πηνελοπης αδιαφορη μου χε μεινει αυτη.. αν και βασικα δεν εχω λογο να αμφιβαλλω για λογου της, θα μπορουσε να ειχε παντρευτει αλλο τοσα χρονια... εδω αλλες και αλλες στις 3 του μακαριτη αλλον βαλανε στο σπιτι.... οχι 20 χρονια! κατσε....
εεμμαααα!!!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σ'αυτή την ιστορία ο καθένας έριξε τις κλασικές δικαιολογίες σε υπερθετικό βαθμο....
Πηνελόπη: Που ήσουνα τόσο καιρό?
Οδυσσέας: Άσ'τα..... μεγάλη γκίνια....δεν με γούσταρε ο Ποσειδώνας και μου έκανε την ζωή ποδήλατο...φορτούνες.....τέρατα...
Πηνελόπη: Τουλάχιστον δεν έκανες παπάτζες?
Οδυσσέας: Έ μωρε.....μια-δυο με μαγέψανε και τους έριξα κάτι για να ξεφύγω....μην φανταστείς....χωρίς αίσθημα...ΕΣΥ?
Πηνελόπη: Ε'...τα ίδια...δουλειές στο σπίτι.....ράβε-ξήλωνε όλη μέρα....
ROFL!:D:D

Είχε τη δεκαετία του 1970 ο ΚΥΡ μια ΤΡΟΜΕΡΗ σειρά με την Οδύσσεια να κλαίει κανείς από τα γέλια.

Δεν έχω καιρό αυτή τη στιγμή να γράψω περί τα ομηρικά, αλλά την Οδύσσεια τη διαβάζουμε με πολλές από τις τάξεις μου και το τι δάκρυ κορόμηλο ρίχνουν οι φοιτητές δεν περιγράφεται!!

Last edited:

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Την ευρυκλεια λες...
Κατι Ονοματα ομως...αντε να λενε τη γυναικα ετσι ή καπως ετσι και να θελεις μετα να την δεις και λασουσουρελα λασουσουρελα ζετεμ μον σερι μοναμουρ τρεμπιεν...γινεται;:p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Κατι Ονοματα ομως...αντε να λενε τη γυναικα ετσι ή καπως ετσι και να θελεις μετα να την δεις και λασουσουρελα λασουσουρελα ζετεμ μον σερι μοναμουρ τρεμπιεν...γινεται;:p
ωχ....και που ν' ακουσεις και το δικο μου βαφτιστικο ονομα...η απολυτη ξενερα:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros