Ούτε τουαλέτα δεν μπορω να πάω χωρις να έρθει!HELP

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο σας φαινεται παραλογο που θελουν 2-3 μηνων σκυλια να ειναι μαζι σας και κλαινε οταν δεν ειναι.
ειναι σαν να θελετε ενα μωρο 2 μηνων να το αφησετε μονο του για 20 λεπτα και να μην κλαιει...

και ειδικα για το χασκυ να εισαι χαρουμενος αν αυτο το κανει και οταν ωριμασει... και να μην σε αφηνει απο τα ματια του (εγω δεν θα προσπαθουσα να το το κοψω)

για μενα καποια πραγματα ο σκυλος πρεπει να τα μαθαινει απο τον 4 μηνα και μετα... οχι ποιο πριν

Πχ Η Luna (ελβ ποιμ) μου οταν παω πλεον στο μπανιο με ανοικτη την πορτα καθεται απ εξω ισα με την νοητη γραμμη που ξεκιναει ο χωρος του μπανιου μεχρι να βγω... πριν το μαθει αυτο ειχε μαθει το μεινε και το εμαθε πριν 1 μηνα ... ειναι τωρα 5,5 μηνων...
(δεν εκλαψε ουσιαστικα ποτε)

(κατα τα αλλα υπομονη αχαχαχα :D)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν υπάρχει σκυλί που να μένει μέσα στο σπίτι και να μην αισθάνεται κάπως όταν μένει μόνο του και να ανυπομονεί μέχρι την ώρα που θα επιστρέψει ο ιδιοκτήτης του... δεν είπε κανείς ότι βλέπει κάτι παράλογο.

Το θέμα είναι το πως θα διαχειριστεί ο σκύλος αυτή την πίεση και την αίσθηση εγκατάληψης που αισθάνεται... το κουτάβι της κοπέλας προφανώς δεν μπορεί να τη διαχεριστεί. Τέτοιες περιπτώσεις από το κλάμμα καταλήγουν, στην καταστροφή και από την καταστροφή ακόμα και σε πανικό. Το ζήτημα όταν έχουμε ένα σκύλο είναι να του τονώνουμε την αυτοπεπείθηση ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί καταστάσεις που του προκαλούν στρες και άγχος. Αυτό που περιγράφει η κοπέλα οδηγεί στο λεγόμενο άγχος αποχωρισμού το οποίο είναι είδος "ψυχικής ασθένειας" και δεν περνάει από μόνο του αλλά απλά χειροτερεύει.

Ούτε η Κλαίρη έκλαψε... από το πρώτο βράδυ και αναγκάστικε να μείνει μόνη της από την επόμενη κιόλας ημέρα. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα σκυλιά είναι ίδια.

Προτιμώ να έχω ένα σκύλο που δεν παιθαίνει στο κλάμμα όταν φεύγω, αλλά εκδηλώνει το πόσο του έλλειψα όταν επιστρέψω... δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βγει από το ίδιο δωμάτιο χωρίς να βαλαντώνει στο κλάμμα το κουτάβι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97