αυτός ο τοπ δεν είχε κανένα διαιτολόγιο με ξίδι ? πρόληψη κάνει μόνο με αυτές τις τροφές σε συσκευασία ?Nαι ο ίδιος. Δεν πουλάει τροφές παρεμπιπτόντως αλλιώς δεν θα πατούσα το πόδι μου εκεί
Προληπτικά είπε γιατί θεωρεί γιατί επειδή βρέθηκαν ιζήματα στα ούρα πιθανόν να μην τα έπιασε ο υπέρηχος. Μπορεί και να στέκει, μπορεί και όχι. Ναι μεν ο υπερηχολόγος που πήγα θεωρείται top, πλην όμως έχω ακούσει τελευταία και για λάθος διαγνώσεις σε υπέρηχους, που άλλο ήταν και άλλο αποδείχτηκε όταν ανοίχτηκε η κοιλιά του σκύλου. Οπότε κρατάω επιφυλάξεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Λέω να δώσω λίγο "συντηρητικά" την Urinary και μετά από 3 μήνες να ξαναδώ ούρα και να δούμε τι θα δείξει. Θα φτιάξω και το ματζούνι της Yasemin να το δώσω κι αυτό λίγο συντηρητικά και είδομεν.
δηλαδή λέμε ρε παιδί μου.. αν είναι κανένας άλλος υπεροχος-λόγος θα δώσει για πρόληψη σε έναν άνθρωπο... θα του πει ας πούμε.. ξέρεις φίλε θα τρως κριμ κράκερ παπαδοπούλου (παράδειγμα), υπάρχει βέβαια πάντα και το σε Α4 ''ειδικό'' διαιτολόγιο.. που ειναι μπύρα FIX.. για όλους ! (κάτι τραγικό ΘΟΥ-ΒΟΥ)
καλή ποιότητα νερού.. όχι πολλές και διαφορετικές τροφές (μπαρφ και μαγειρευτό και ξηρά), μικρός σκυλάκος είναι 4 γκαντ shake.. κάντου λιγο γκίλι ντάιετ για παραλία εξπρές.. κοίτα να μην έχει μπαχαρικά το μαγειρευτό αλάτια κτλ.. διάλεξε ένα είδος και αυτό.. αν διαλέξεις μπαρφ (μπέξιτ δηλαδή) μην διαλέξεις πάαααρα πολλά συστατικά, μείγματα κτλ.. αν διαλέξεις ξηρά (μενουμευρωπαίος) σε βλέπω στα 3 το ένα δώρο..