matilda φυσικα και τα κανω αυτα. τον πηγαινω στην πανα μετα απο ολα αυτα που μου λετε και τον επιβραβευω αν τα κανει. Σχεδον ποτε δεν τα κανει οταν τον παει και πρεπει να τον αφησω και να διαβασω την γλωσσα του σωματος του ωστε να καταλαβω οτι δεν κρατιετε αλλο και ειναι ετοιμος.
Ειμαι μονιμως απο πανω του και ειναι πολυ κουραστικο γιατι ειμαι και μονος.
1 λεπτο να γυρισω απο την αλλη μπορει να τα κανει.
east49 ναι μενω σε μονοκατοικια και το γκαζον ειναι 1 μετρο απο την εξωπορτα μου.
Αν εγω τον ανοιγω και τα κανει εξω , το βραδυ που ειναι περιορισμενος και λογω του οτι ειναι 2 μηνων και σιγουρα δεν αντεχει να κρατηθει , θα τα κανει στην πανα του??
Θα μπορεσει να μαθει το : εξω την μερα , στην πανα το βραδυ?
Ο κηπος ναι ειναι περιφραγμενος αλλα γατες μπορουν να μπουν και φοβαμαι μιας και εχει κανει μονο ενα εμβολιο.
Ειμαι μονιμως απο πανω του και ειναι πολυ κουραστικο γιατι ειμαι και μονος.
1 λεπτο να γυρισω απο την αλλη μπορει να τα κανει.
το κουταβι μου δεν κοιματε ποτε 6-7 ωρες συνεχομενες. Ξυπναει μεσα στο βραδυ αρκετες φορες και τα κανει. Τα κανει πολλες φορες. καθε πρωι θελω 20 λεπτα να καθαρισω. Φαντασου τι κανει. Γεμιζει η πανα και εχει και γυρω γυρω.που στην ουσια το κουταβι μπορει να μην την χρειαστει καν αφου οταν κοιμαται αδρανουν και οι αναγκες του
east49 ναι μενω σε μονοκατοικια και το γκαζον ειναι 1 μετρο απο την εξωπορτα μου.
Αν εγω τον ανοιγω και τα κανει εξω , το βραδυ που ειναι περιορισμενος και λογω του οτι ειναι 2 μηνων και σιγουρα δεν αντεχει να κρατηθει , θα τα κανει στην πανα του??
Θα μπορεσει να μαθει το : εξω την μερα , στην πανα το βραδυ?
Ο κηπος ναι ειναι περιφραγμενος αλλα γατες μπορουν να μπουν και φοβαμαι μιας και εχει κανει μονο ενα εμβολιο.