Οι 15 πολυπληθέστερες φυλές στην Ελλάδα (2007 - 2014)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ω ρε μάναμ τι γίνεται για την «προαγωγή της κυνοφιλίας»...

Οχι ότι δεν το υποψιαζόμουν, αφού έχω ιδίαν και βαρύνουσα γνώση από αθλητικά σωματεία και ομοσπονδίες εγχώριες και διεθνείς Ολυμπιακού αθλήμάτος (πάντως και στο εξωτερικό γινονται ακριβώς τα ίδια, απλώς πολύ πιο συγκαλυμμένα)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Το καταλαβα αυτο αλλα δεν γινεται απο την FCI, δεν μπορει να μην δωσει ο κυνολογικος ομιλος PD, αυτο που μπορει να γίνει ειναι να εχει βαλει ομιλος στον εσωτερικο κανονισμο του προυποθέσεις αναπαραγωγης και σε αυτες μπορει να βαλει και dna τεστ και εξετασεις υγειας και ακομα και οτι θελει.
Ο όμιλος Ντόμπερμαν στη Γερμανία εκδίδει ο ίδιος πεντιγκρί...οπότε δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Αυτή ακριβώς ήταν και η άποψη του κ. Κανέλου και των υπόλοιπων και συγκεκριμένων ομίλων.
Ο ΚΟΕ δεν συμφώνησε με αυτό, εξακολούθησε να έχει την αρχική του άποψη και να ψηφιστεί η τροπολογία.

Τελικά, μετά την αποχώρηση πολλών, οργανωμένα, έγινε η ψηφοφορία και η πρόταση του προεδρείου δεν πέρασε.. (έχω άποψη για το τι έγινε στην ψηφοφορία και τον τρόπο που μετρήθηκαν τα παρόντα μέλη αλλά δεν θέλω να την πω δημόσια)
Δε συμφώνησαν όλοι στη συνέλευση..μόνο 2-3 άτομα και οι υπόλοιποι απλά δεν εξέφρασαν άποψη..
Εμείς σαν μέλη του ομίλου θέλουμε να είναι υποχρεωτικές οι εξετάσεις υγείας για τη φυλή μας και ειδικά η εξέταση αταξίας.Σαν όμιλος ήδη έχουν γίνει ενέργειες ώστε για να γίνει κάποιος σκύλος πρωταθλητής και να γίνει ζευγάρωμα να χρειάζονται εξετάσεις υγείας και κρίσεις μορφολογίας.

Δε θέλω να συνεχίσω άλλο την κουβέντα για πηγαδάκια,μαγαζάκια κλπ γιατί δε με αφορά....εκεί που ήθελα να καταλήξω και είπα απο την αρχή είναι οτι υπάρχουν όμιλοι που λειτουργούν ως μαγαζάκια αλλά υπάρχουν και όμιλοι που παλεύουν για κάποια πράγματα και καλό θα ηταν να μη τσουβαλιάζονται....Θεωρώ θλιβερό ο όμιλος ή ο ΚΟΕ να πρέπει να παίζουν το ρόλο του "αστυφύλακα" ενώ θα έπρεπε οι ίδιοι οι εκτροφείς να προσπαθούν για το καλό των φυλών τους με πρώτο και κύριο μέλημα τους τις εξετάσεις υγείας των σκύλων τους.Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο να βρεί κανείς εκτροφέα που να έχει κάνει εξετάσεις υγείας εκτός απο το να επιδεικνύει τίτλους πρωταθλητών.Φυσικά έχει σημασία η μορφολογία...όπως και ο χαρακτήρας...

Last edited:

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Όλα αυτά δυστυχώς είναι που αποτρέπουν νέους ανθρώπους στον χώρο να ασχοληθούν σε συλλογικό επίπεδο. Με φρέσκιες ιδέες και κυρίως ανιδιοτελή αγάπη για τη φυλή τους.
Και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που υπάρχουν, δυστυχώς δεν αρκούν να φέρουν την αλλαγή. Η φωνή τους χάνεται...απλά.
Πλήρης απογοήτευση.
Τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.