Είναι τουλάχιστον, τα μισά του συνολικού πληθυσμού.
Με καλύπει σε πολύ μεγάλο ποσοστό η mareco με όσα έχει πει.Γιατί είναι θετικό;
Αλήθεια έχεις δει τέτοια σκυλιά να κυνηγάνε;
Αν δεις το έντυπο, θα θεωρήσεις ότι μιλάει για εγγραφές από γέννες της Ελληνικής εκτροφής... αλλά και πάλι αν δεν είναι έτσι, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η εικόνα που βλέπουμε στους πίνακες.Άρα είναι το σύνολο των σκύλων, όχι μόνο ελληνικης εκτροφής που έγραψες στο αρχικό ποστ;
Όχι φυσικά.. είναι οι top 15 για το 2014 με κριτήριο τις εγγραφές κουταβιών...Δηλαδή αυτές είναι όλες οι φυλές που εκτρέφονται στην Ελλάδα?
Χαζή η ερώτησή μου, αφού το έγραψες στην αρχή κιόλας... Πολύ ενδιαφέρον, ό,τι άλλο μάθεις, γράψ'το!Όχι φυσικά.. είναι οι top 15 για το 2014 με κριτήριο τις εγγραφές κουταβιών...
Αλλά μιας και το έθεσες να παραθέσω τα στοιχεία για τον αριθμό φυλών που κατεγράφησαν γέννες τους στην Ελλάδα από το 2007
2007 : 77
2008 : 117
2009 : 87
2010 : 127
2011 : 102
2012 : 86
2013 : 90
2014 : 111
Μεγάλη αλήθεια είναι αυτό και νομίζω ότι είσαι επιεικής με το ποσοστό...Η έσθηση που απέκτησα απο το λιγο που βγήκα στα πάρκα
ειναι οτι το 50% είτε μετάνιωσε που πήρε σκυλο είτε
εκανε λάθος επιλογή (για αγορά μηλάμε)
Πιο απροβλημάτιστοι (οχι εντελος) ειναι αυτοι με τις υιοθεσίες
αδέσποτων.
Η εικόνα για τις δημοφιλέστερες φυλές δεν θα αλλάξει, απλά τα νούμερα με εκπλήσουν αν αφορούν ελληνική εκτροφή. Πολλά σκυλιά, ακόμη και με μεγάλο μέσο όρο τοκετοομάδων να τα υπολογίσει κανείς, μιλάμε για πολλές γέννες. Για παράδειγμα 2500 σκυλιά με 10 σκουτάβια μέσο όρο είναι 250 γέννες. Με 2 γέννες ανά εκτροφείο βγάζει 125 εκτροφεία.Αν δεις το έντυπο, θα θεωρήσεις ότι μιλάει για εγγραφές από γέννες της Ελληνικής εκτροφής... αλλά και πάλι αν δεν είναι έτσι, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η εικόνα που βλέπουμε στους πίνακες.
2 γέννες ανά έτος για κάθε σκύλο.Η εικόνα για τις δημοφιλέστερες φυλές δεν θα αλλάξει, απλά τα νούμερα με εκπλήσουν αν αφορούν ελληνική εκτροφή. Πολλά σκυλιά, ακόμη και με μεγάλο μέσο όρο τοκετοομάδων να τα υπολογίσει κανείς, μιλάμε για πολλές γέννες. Για παράδειγμα 2500 σκυλιά με 10 σκουτάβια μέσο όρο είναι 250 γέννες. Με 2 γέννες ανά εκτροφείο βγάζει 125 εκτροφεία.