Οι Προστάτες των Κοπαδιών...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Παναία μου κάτι θηρία!!!
Σε φωτό τα βλέπεις και σου σηκώνεται η τρίχα.
Που να σου ξημερώσει, να σου πεταχτούν και μπροστά...:confused:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φανταστικές φωτογραφίες, foibos!!!

Ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις! Και αναμένουμε, με μεγάλη ανυπομονησία, τις φωτο της επόμενης "σαιζόν"...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να μην ρωτήσω τι ξεκοκαλλίζουν στην τελευταία ε; :confused:
Είπαμε....αν είσαι άτυχος και περάσεις από κοντά....;):rolleyes:

Ήταν το κουφάρι μιας αγελάδας αυτό που φαίνεται!
Ως σωστοί προστάτες των κοπαδιών τους, φροντίζουν ώστε να εξαφανίσουν από τα βοσκοτόπια κάθε τι που μπορεί να καλέσει τους θηρευτές κοντά!

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια...ούτε γω τόλμησα να πλησιάσω κοντά εκεί που έτρωγαν...ο φόβος φυλά τα έρμα...

Λεωνίδας Γ.

Active Member
12 Οκτωβρίου 2012
26
0
Απιστευτες φωτογραγιες.
Σιγουρα ειναι απο τις στιγμες που σου μενουν χαραγμενες και απλα κοιτας τις φωτο για να δεις αν θυμασε καλα το χρωμα του σκυλου.

Πραγματικα εισαι πολυ τυχερος φιλε μου, που μπορεις και θαυμαζεις αυτες τις υπεροχες φυλες την ωρα της "δουλειας" τους.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Και εγώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τις φωτογραφίες και την πληροφόρηση που μας δίνεις...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Βρίσκω συγκλονιστικό σε αυτά τα σκυλιά την έκφραση που έχουν, δείχνει την ανεξαρτησία τους, ότι ξέρουν να επιβιώνουν σε σκληρές συνθήκες, δεν είναι ετερόφωτα όπως οι σκύλοι των περισσοτέρων από εμάς αλλά έχουν μάθει να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις από τις οποίες εξαρτάται η επιβίωση και η δική τους αλλά και των κοπαδιών τους. Αυτοί οι σκύλοι έχουν άλλη ποιότητα και σου προκαλούν θαυμασμό (και φόβο..δεν πλησίαζα ούτε για 1 εκ.)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είπαμε....αν είσαι άτυχος και περάσεις από κοντά....;):rolleyes:

Ήταν το κουφάρι μιας αγελάδας αυτό που φαίνεται! ...
Ευτυχώς, Θεέ μου, που ήταν το κουφάρι της αγελάδας!!! Δε ρωτάω "τι" και "πως"...
Αγιο είχαμε, που δεν ήταν του ποδηλάτη...

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ευχαριστουμε πολύ για τις φωτό ....

Παντως barfρουν κανονικά ;) Να πω και κατι αλλο το παλευουμε με τροφές την ψαχνουμε από εδώ την ψαχνουμε από εκεί και βλέπεις αυτά τα σκυλιά που είναι σε πολύ καλή κατασταση καποια και λες μα πως

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλέ τι δεν είναι εκπαιδευμένα τα σκυλάκια...ορίστε :
Στην πρώτη.....<κάτσε>......φωτο.. & στη δεύτερη...<ξάπλα> ...φωτο!!!
Όμορφα σκυλιά!! Ευχαριστούμε!!:)

Και οι τελευταίες μάλλον φωτογραφίες για την σεζόν...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Stamatia το έχω πει και θα το λέω πάντα για ότι έχει να κάνει με αυτά τα καταπληκτικά για μένα σκυλιά... Η εντολή που έχουν άνετα... από γεννησιμιού τους θα έλεγα... είναι το κάτω! Δεν παίζονται!!!!!

Foibos σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Stamatia το έχω πει και θα το λέω πάντα για ότι έχει να κάνει με αυτά τα καταπληκτικά για μένα σκυλιά... Η εντολή που έχουν άνετα... από γεννησιμιού τους θα έλεγα... είναι το κάτω! Δεν παίζονται!!!!!
Πόσο μάλλον Αλίκη για τις ανάγκες της φωτογράφισης !!!;)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Έχετε πάρει τα νευρόσπαστα που δεν μπορούν να πετύχουν ένα παρατεταμένο πλατς...και ζηλεύετε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn