Ελπίζω να υπάρχουν συντεταγμένες
Σε μια συζητηση που ειχα προ καιρου με Τσοπανη της Ηγουμενιτσας μου ειχε πει οτι κοβουν μονο το ενα αυτι ωστε ο "αντιπαλος" να υποθετει οτι ο σκυλος εχει δωσει "μαχη" και εχει επιβιωσει απο αυτην ...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει μιας και δεν ειμαι γνωστης. απλα παραθετω οτι το εχω ακουσει σαν δικαιολογια του κομενου αυτιου ...Πολύ ωραίες φωτογραφίες,να κάνω μάλλον ''χαζή'' ερωτηση?
Σε μερικά σκυλιά από τις πιο πάνω εικόνες έχουν κομμένο μόνο το ένα αυτί ή απλά έτσι φαίνεται?
εχω φτιαξει το ιχθυοτροφειο του Νυρεα στους βαλτους , και ειχε αρκετα μαντρια εκει ...αυτο που εγραψα το ακουσα απο τσομπανη στο συγκεκριμενο σημειο ...παιδια τα αυτια σε αυτα τα σκυλια τα κοβουν για δυο λογους
1 για να μην τα πιανουν οι λυκοι απο τα αυτια
και δευτερον υπαρχει η ιδεα οτι επιθεσεις λυκων σε κοπαδια γινετε συνηθως οταν βρεχει και ο σκυλος αν εχει κομμενο αυτι δεν θα μπορει να κοιμηθει στην βροχη και θα τον καταλαβει αμεσως...
mpampis kalia απο ηγουμενιτσα ειμαι και εγω αλλα οχι τσοπανης(αν και με βλεπω συντομα με την κριση)
υπεροχες φωτο παιδια αν παω στο χωριο συντομα θα σας δειξω και εγω εναν υπεροχο σκυλο που θα λατρεψετε..
Και αντί να γυρίσει πλευρό κάθεται ξύπνιος?και δευτερον υπαρχει η ιδεα οτι επιθεσεις λυκων σε κοπαδια γινετε συνηθως οταν βρεχει και ο σκυλος αν εχει κομμενο αυτι δεν θα μπορει να κοιμηθει στην βροχη και θα τον καταλαβει αμεσως...