Δεν ειδα ουτε να γραφει καπου ΒΗΤ ή ΒΑΗ κ ειναι grain free.. Η brit care οχι η premium..Καλημέρα, μπορεί να δει κάποιος αν περιέχει χημικά;
ΒΗΤ ή BAH...
Αν λέει Gain Free κλπ...
Λέω να τη δοκιμάσω κι εγώ.
Δεν ειδα ουτε να γραφει καπου ΒΗΤ ή ΒΑΗ κ ειναι grain free.. Η brit care οχι η premium..Καλημέρα, μπορεί να δει κάποιος αν περιέχει χημικά;
ΒΗΤ ή BAH...
Αν λέει Gain Free κλπ...
Λέω να τη δοκιμάσω κι εγώ.
Αυτό σημαίνει ότι μόνο η Brit Care είναι grain free, ή ότι για την premium δεν ξέρεις;Δεν ειδα ουτε να γραφει καπου ΒΗΤ ή ΒΑΗ κ ειναι grain free.. Η brit care οχι η premium..
Μόνο μία τροφή της Brit είναι grain free και είναι η Venison&Patato.Αυτό σημαίνει ότι μόνο η Brit Care είναι grain free, ή ότι για την premium δεν ξέρεις;
Ευχαριτώ
Ναι Μπερνα εχεις δικιο σορρυ! Grain free εννοουσα οτι δεν εχει καλαμποκι κ σιταρι..Μόνο μία τροφή της Brit είναι grain free και είναι η Venison&Patato.
Οι άλλες περιέχουν ρύζι (BritCare), και καλαμπόκι και σιτάρι (Brit).
,,,Καλησπερα παιδιά!Το βαρος που αναγραφεται στη δοσολογια αφορα το προσδωκομενο βαρος του σκύλου ή αυτο στο οποιο βρισκεται μια δεδομενη στιγμη?
Επειδή από μάρκα σε μάρκα τροφής αλλάζει αυτό, κι εγώ έχω το πινακάκι της adult, θα μπορουσες να βγάλεις μια φωτογραφία το πινακάκι, να σου πούμεΚαλησπερα παιδιά!Το βαρος που αναγραφεται στη δοσολογια αφορα το προσδωκομενο βαρος του σκύλου ή αυτο στο οποιο βρισκεται μια δεδομενη στιγμη?
Στην Brit αναφερομαι.Τα πινακακια ειναι στην πρωτη σελιδα του συγκεκριμενου νηματος.Το σκυλακι τωρα ειναι 7kg και ειναι 3,5 μηνων. Θα φτασει γυρω στα 15-20kg. Οποτε ποσο ειναι να δινω?Επειδή από μάρκα σε μάρκα τροφής αλλάζει αυτό, κι εγώ έχω το πινακάκι της adult, θα μπορουσες να βγάλεις μια φωτογραφία το πινακάκι, να σου πούμε
Συγνώμη λίγο άσχετη ερώτηση. τι σου είπε ο φίλος σου για την βιταμίνη Ε; Εγώ την έχω προτείνει και στο θέμα για τα λάδια επειδή έκανα έρευνα στο ιντερνετ. τι ακριβώς σου είπε ο φίλος σου; οτι την προτείνει γενικότερα; Έχω την εντύπωση ότι ειναι πολυ απαραιτητη τελικά. Αλλά το ψάχνω. Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε θέμα να μην ενοχλούμε εδώ.Από όσο έχω διαβάσει τα ΒΗΤ και ΒΑΗ είναι καρκινογόνες ουσίες.
Τα υπόλοιπα πρόσθετα που έχουν όλες οι τροφές;
Μου 'πε ένας φίλος για Vitamin E. Ισχύει;;;
Αυριο θα περάσω από pet shop, να δω την Brit...
Αν και με βλέπω σε λίγο καιρό να αγοράζω καταψύκτη.....