Θα το αντέξουμε κι αυτόΝα είσαι έτοιμη για μυρωδιές και πιο μαλακά κακά τις πρώτες μέρες..
Θα το αντέξουμε κι αυτόΝα είσαι έτοιμη για μυρωδιές και πιο μαλακά κακά τις πρώτες μέρες..
συνεργαζονται με κτηνιατρους αυτοι. σκεψου εγω πηγα στον κτηνιατρο μου στην τριπολη και ειχε φερει την Brit Premium. οποτε παρε τηλ και ρωτα την κτηνιατρικη με ποιους κτηνιατρους συνεργαζονται κοντα στην περιοχη σου. βεβαια μπορει να την πουλανε ακριβοτερα. ο δικος μου ειχε 37 ευρω την 15κιλη Brit Junior Medium ενω στην κτηνιατρικη την ειχανε 36 οποτε κυριλεEκανα μια ερευνα αγορας πριν στον Πειραια και δεν βρηκα τιποτα
Aυριο θα παρω στην κτηνιατρικη κορυδαλλου αλλα για να την αγορασω απο εκει θα πρεπει να μου την φερουν σπιτι :/
Αν ριξεις σε μια κροκετα λιγο νερο (οχι για την φαει ο σκυλακος) θα δεις τον ογκο που εχει στο στομαχι του σκυλου...οταν τραβηξει νερο ειναι περιπου διπλασια..Ρε παιδιά με τόσο μικρές ποσότητες μήπως δεν χορταινουν όμως?
Ο δικος μου φαινεται λιγο πιο πεινασμενος.. Αλλα απο κιλα μενει στασιμος! Δεν ξερω.. τωρα του δινω αντι για 220, 250 γρ / ημερα μπας κ του κοψω λιγο το αισθημα της πεινας.. Δεν ειδα κ καμια μεγαλη διαφορα..Ρε παιδιά με τόσο μικρές ποσότητες μήπως δεν χορταινουν όμως?