Έπρεπε να φύγω και να επιστρέψω στον μπούμπη μου - δεν σας βρήκα - σας χαιρέτισα μέσω FrenchieFan! ;-)sir-elric said:πηγαμε!
...η βασουλα (που εφυγε ετσι απλα)
συγχαρητηριαFrenchieFan said:Εμεις μειναμε μαλλον τελευταιοι!!
Αλλα οχι και αδικα!
Η Celinoula μας βγηκε 2η στην Ομαδα!!!
Μέσα! Θα πάρουμε και χρωματάκι (ψωνάρες γυναίκες!) Εκεί δεν είναι που είχαμε γίνει πέρυσι σαν τον kw1o της μαϊμούς από τον ήλιο?ROTTIE said:Noela, Ο ΚΟΕ διοργανώνει τις 2 διεθνείς εκθέσεις 10 & 11.05.2008 στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας στο Μαρκόπουλο!
denis... έχεις και τα τυχερά σου ατιμούλικο!!!EVI.T said:και γω χαρηκα που σας ειδα αν και δεν σας ειδα ολους...ειδα μονο ροτι και friench fan και μιλησαμε..denis ειδα μονο απο μακρια (κουκλος εισαι βρε!)..την αλλη φορα ελπιζω να σας δω και να σας μιλησω περισσοτερη ωρα
Ναι, στο Μαρκόπουλο είχαμε πάρει αυτό το θεϊκό βυσσινί χρωματακι! :lol: :lol: :lol:vrmode said:Εκεί δεν είναι που είχαμε γίνει πέρυσι σαν τον kw1o της μαϊμούς από τον ήλιο?
ποιος αντμιν ? παει αυτος!ROTTIE said:Πήγαμε και περάσαμε υπέροχα! Sir, ευχαριστώ για την προαγωγή! :wink:
Admin, τ’ ακούς? Τόσο καιρό σου πριονίζω την καρεκλά και τελικά τα κατάφερα και έγινα Admin στη θέση σου! :twisted:
:lol: :lol: 8)
και δεν ηταν σε πολυ καλη φαση το αγορι μας !πολυ αγχος!!EVI.T said:denis ειδα μονο απο μακρια (κουκλος εισαι βρε!)..
τα γαλλικα οντως ηταν κουκλια! αξιαγαπητα ! οπως και κατι σναουτζερ μινι που θα εδειχναν οι μικρες, πολυ γελιο!vrmode said:Nα πω κι εγώ ότι όλα τα σκυλιά ήταν ωραία...ακόμη και τα ροτ ... αλλά τα 3 γαλλικά μου έκλεψαν την καρδιά *agapoylas* ... μήπως πρέπει να πάρω ένα κοριτσάκι στον μπούμπη μου?