Ξύλο

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Μην αφήσεις να την βάλουν στις αποσκευές υπάρχουν περιπτώσεις που σκυλιά χάσανε την ζωή τους με αυτόν τον τρόπο για αυτό κάνε φασαρία και ακόμα για σένα προσπάθησε να φύγεις μία χαλαρή ώρα μην έχει κόσμο ώστε να είσαι πιό καλά.Για το κράτε υπάρχει θέμα για την εκπαίδευση του δεν την παίρνεις την βάζεις μέσα και τελείωσε γιατί θα κάνει σαν μουρλή προφανώς,μιάς που μίλησα για θέμα και εκπαίδευση φτιάξε πρόγραμμα ανάλογα τα μαθήματα σου και διάβασε διάφορα να μάθεις ώστε στην πορεία να είστε μια χαρά γιατί απο κουτάβι παίζει ρόλο η σχέση σας.Μία καλή βολτίτσα πρίν φύγεις,φαί και μερικά χάδια και βάλε την μέσα να ηρεμήσει μαζί με ένα παιχνιδάκι που να της αρέσει..τα υπόλοιπα όπως απαλή μουσική,κεριά για ατμόσφαιρα πιστεύω τα ξέρεις δεν χρειάζεσαι ενημέρωση.;)

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το χω καταλαβει αυτο που μου λες.. Μια φορα τη χτυπησα και με το που με εβλεπε μετα εσκυβε το κεφαλι! Το καλο ειναι οτι θυμουνται μονο ενα μσαωρο και ετσι μετα απο λιγο με εβλεπε και κουνουσε την ουρα! Της ζητησα συγνωμη! Ελπιζω να μην ξαναγινει και απο μερους μου και απο μερους της! :)
Συγγνώμη, την εχεις ξαναχτυπησει???? Για ονομα του θεού... μιλάμε για κουτάβι.
Και μη μου πεις ότι σου εφαγε τα βιβλια, το εργαλειο σου κλπ... και μενα η Σελιν μου κατούρησε μια δικογραφία όταν την αφησα στο γραφείο για λιγο μόνη της. Τι επρεπε να κάνω? να την πετάξω από το μπαλκόνι? Ούτε το να δειχνεις στο σκυλι, τη ζημιά και να το κατηγορεις, βοηθά σε κάτι. Σκέψου εναν κινέζο να ωρύεται πανω από το κεφάλι σου... θα καταλάβεις εσυ τίποτα, ή θα λες "καλά μουρλος ειναι και χτυπιέται?"

Το κουτάβι σου, βαριέται μόνο του, δεν εχει τι να κάνει, στρεσσάρεται και εκτονώνεται έτσι. Καλώς ή κακώς την έννοια της "ταξης και οργάνωσης" δεν την εχουν στο dna τους.
Παρε του ΑΜΕΣΑ crate. Η ιστοσελιδα του petspot δεν ειναι ολοκληρωμένα στημένη, οποτε χτύπα τους τηλ. Εχουν τεράστια ποικιλια και ειναι εξυπηρετικότατοι!
Μην βασιζεσαι στο "μιση ώρα μνημης" γιατι εδώ δεν μιλάμε για μνημη, αλλά για βιωμα. Το ξύλο ειναι βιωμα, οι αγριοφωνάρες ειναι βιωμα... όχι μνημη. Και τα βιώματα ΔΕΝ σβήνονται!

Εκτος του ότι εκτος από βιωμα ειναι και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα πάρεις τηλ. και στα δύο κτελ απ'όπου θα πάρεις λεωφορείο (Γιάννενα και Θεσ/νίκη) και θα ρωτήσεις αν είναι όλα οκ. Θα έχεις και εκτυπωμένο το νόμο μαζί σου. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τόσο μικρό σκυλάκι αν είσαι τυπική.

Μη του δώσεις χάπι. Απλά παίξε καμιά ώρα μαζί του πριν φύγετε και οπωσδήποτε μην το ταΐσεις από την προηγούμενη μέρα για να μην έχεις θέμα με εμετούς. Είναι και μεγάλο ταξίδι όσο να πεις..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.167
ferozasea...

...αν όσα γράφεις, είναι πραγματικότητα, χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια.

...αν όσα γράφεις, είναι από βαρεμάρα, ονομάζεται flamming/trolling [διάλεξε ποιό από τα δύο σου αρέσει καλύτερα] και χρειάζεσαι επειγόντως άλλου είδους εκτόνωση, συν βοήθεια.

Σε όποια απ'τις δύο ή και σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία πιθανών ανήκουν τα γραφόμενά σου, δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να το ερευνήσω, σίγουρα δεν αρμόζουν στα θέματα που τα ποστάρεις, μη σου πω ούτε καν στο φόρουμ που τα ποστάρεις, οπότε απλώς...θα διαγράφονται.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
ferozasea όλα τα post σου που διάβασα σ'αυτό το θέμα είναι επιεικώς απαράδεκτα :shake:........

Αν αστειεύεσαι, πες το σε παρακαλώ γιατί διαβάζουν και ''περαστικοί'' το forum.

Το ξύλο δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση......για να μεγαλώσεις έναν σωστό σκύλο και να αναπτυχθεί σεβασμός και εμπιστοσύνη μεταξύ σας, θέλει υπομονή από τη μεριά σου!

Δηλαδή εσύ αν είχες ένα σκύλο από τις δύσκολες και ξεροκέφαλες φυλές, που θέλουν πολύ πολύ πολύ υπομονή τί θα έκανες??? Θα το είχες σκοτώσει στο ξύλο??? Και τι θα κατάφερνες??? Να σε φοβάται και μόλις πατούσε καλά στα πόδια του και ήταν 60 κιλά να σου έδινε μια στο λαρύγγι και να έτρεχες στο νοσοκομείο. Και μετά θα έλεγες ότι φταίει ο σκύλος.

Η σκύλα σου, σου κάνει αυτά γιατί αντιδράει κι αυτή με τη δική σου αντίδραση. ΥΠΟΜΟΝΗ χρειάζεται.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλησπερα σας!
Λοιπόν σκέφτηκα αρκέτα πριν γράψω αυτό το θέμα..
Ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν απαράδεκτο αλλά...
Όλα ξεκίνησαν πριν 3-4 μέρες...
Εφευγα απ το σπίτι το πρωί λόγω μαθημάτων.. Η Ρίτα (σπιτζ περίπου 4 μηνών) έμενε σπίτι ταϊσμένη ποτισμένη απ'όλα. Τις πρώτες μέρες όταν γυρνούσα έβλεπα πράγματα στη φωλιά της όπως πατάτες χαρτιά κτλ.. Τα έπαιρνε από μία ραφιέρα που έχω στη κουζίνα.. Άλλαξα θέση στη ραφιέρα για να μην το κάνει.Γυρνάω χθες και βλέπω τη κεραία απ το ρούτερ φαγωμένη... Νευρίασα απίστευτα αλλά δεν έκανα τιποτα..Απλά της μίλησα έντονα για να καταλάβει ότι δεν ήταμ σωστό. Σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε.. Έκρυψα τη ραφιέρα, έβαλα κάπου ψηλά το ρούτερ και έφυγα για τη σχολή με τη χαρά ότι δεν θα είχα καμία δυσάρεστη έκπληξη... Κι όμως.. Γυρνάω ύστερα από 6 ατελείωτες ώρες μάθημα και τι να δω?? Ανέβηκε στη βιβλιοθήκη και βρήκα σχεδόν όλα τα βιβλία μου σκισμένα... Δεν άντεξα... Τη ξυλοφόρτωσα πραγματικά... Τώρα το μετανιώνω βέβαια αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αντδράσω αλλιώς... Δεν μπορώ να βρω τρόπο αποτελεσματικό γι ατιμωρία.. Εχω δοκιμάσει και την απομόνωση αλλα δεν λειτουργεί.. Τι άλλο μπορώ να κάνω??

Συγνώμη δεν διαβάζω όλα τα υπόλοιπα τώρα δα
αλλά τα κάνεις όλα λάθος και όλο και πιο λάθος
όχι μόνο δεν δέρνουμε τον σκύλο ποτέ..........αλλά ειδικά το κουτάβι?????????
το οποίο με τίποτα δεν το αφήνουμε χύμα στο σπίτι ενώ λείπουμε.......
εκτός κι αν θέλουμε να πεθαίνει από την αγωνία κάθε φορά.....και να μασάει κάτι μπας και την παλέψει
όταν δαγκώσει καλώδιο και ψηθεί στον τόπο.......δεν θα μπορείς να το μαλώσεις :(
αν γνωρίζεις αγγλικά(μέχρι να το μεταφράσω το ρημάδι) διάβασε αυτό εδώ τουλάχιστον
http://www.siriuspup.com/pdfs/BEFOREphotos.pdf

ένα μικρό δείγμα
She wants to please, but she has to learn how.
Before the young pup can be trusted to have full run of
the house, somebody must teach the house rules. There's no
point keeping house rules a secret. Somebody has to tell the
pup. And that somebody is you. Otherwise, your puppy will let
her imagination run wild in her quest for occupational therapy
to pass the time of day. Without a firm grounding in canine
domestic etiquette, your puppy will be left to improvise in her
choice of toys and toilets. The pup will no doubt eliminate in
closets and on carpets, and your couches and curtains will be
viewed as mere playthings for destruction. Each mistake is a
potential disaster, since it heralds many more to come. If your
pup is allowed to make "mistakes," bad habits will quickly
become the status quo, making it necessary to break bad habits
before teaching good ones.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Το μαλτεζάκι μου είναι 4μισυ μηνών και το έχω τους τελευταίους 2 μήνες. Πριν απο αυτό, δεν είχα ποτέ άλλο σκυλάκι στο σπίτι και μαθαίνω και εγώ μέσα απο το μεγάλωμά του. Απο την πρώτη στιγμή που έπρεπε να μένει μόνο στο σπίτι για 2-3 ώρες μέχρι να έρθει κάποιος, το περιόριζα στο χωλ, έχοντάς του εκεί το νερό του το κρεβατάκι του, τα παιχνίδια του και την πάνα του βέβαια και άφηνα ανοιχτό το μπάνιο ώστε να έχει μια σχετική άπλα (φαντάσου όμως ότι έκλεινα ακόμα και το καπάκι της λεκάνης γιατί φοβόμουν). Εκεί που βρισκόταν δεν είχε καλώδια ούτε πράγματα που μπορεί να κατέστρεφε. Ποτέ δεν μου έχει κάνει ζημιά πέρα απο τα τσισάκια του που του ξέφευγαν εδώ κι εκεί. Ημουν και είμαι όμως συνέχεια "μη" και "μη", έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Πλέον τον κοιτάω και απο το βλέμα μου καταλαβαίνει ότι αυτό που πάει να κάνει είναι "κακό".
Το λάθος που έκανα και το διόρθωσα στην πορεία ήταν ότι του φώναζα -κατόπιν εορτής- για τα τσισάκια που έβρισκα σε διάφορα σημεία. Το σκυλάκι θα νόμιζε ότι είχε να κάνει με αλλοπρόσαλλη (όχι ότι δεν είμαι.....!!!).
Επίσης, η πεθερά μου του βούταγε το μουσούδι στα τσισάκια και τον μάλωνε και της το απαγόρευσα καθώς δεν το θεωρούσα σωστό να γίνεται έτσι.
Ποτέ δεν χτύπησα το κουταβομωρό μου. Θεωρώ ότι θα έχω χειρότερα αποτελέσματα με τη βία.
Αν το σπιτι σου είναι μικρό περιόρισέ το σε πάρκο ή crate. Είναι η μόνη λύση. Μην το ξαναχτυπήσεις.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Ευκολα που το σηκωνεται το χερακι σας...
Ο σκυλος θελει υπομονη και αν δεν εχετε μην αποκτατε σκυλο.

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Θα πάρεις τηλ. και στα δύο κτελ απ'όπου θα πάρεις λεωφορείο (Γιάννενα και Θεσ/νίκη) και θα ρωτήσεις αν είναι όλα οκ. Θα έχεις και εκτυπωμένο το νόμο μαζί σου. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τόσο μικρό σκυλάκι αν είσαι τυπική.

Μη του δώσεις χάπι. Απλά παίξε καμιά ώρα μαζί του πριν φύγετε και οπωσδήποτε μην το ταΐσεις από την προηγούμενη μέρα για να μην έχεις θέμα με εμετούς. Είναι και μεγάλο ταξίδι όσο να πεις..
Εγω δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο χαπι.. Μου ειπε η κυρια που νοικιαζω το σπιτι (εχει ενα μαλτεζακι) οτι ειχε χρησιμοποιησει ενα χαπι αλλα μετα το σκυλι περα απο εμετους ηταν σαν ζαλισμενο-ναρκωμενο την υπολοιπη μερα.. Δεν ειχα σκοπο να το χρησιμοποιησω υπο αλλες προϋποθεσεις αλλα μου μπηκε σαν ιεα λογω του πολυωρου ταξιδιου.. Οπως και να χει ειπα οτι θα το ερευνησω πρωτα γιατι γενικοτερα ειμαι κατα τετοιον φαρμακων.. Στη τελικη σκυλος ειναι δεν ειναι ανθρωπος... Οσο για το τηλεφωνο που μου ειπες εννοειται οτι θα παρω και θα ενημερωσω αν και απ το τηλεφωνο δεν θα χω την ευκαιρια να το διαπραγματευτω... Το σκυλι ειναι εμβολιασμενο αποπαρασιιτωμενο με τσιπακι με τα ολα του! Μονο για την λυσσα δεν εχει κανει γιατι ειναι 4 μηνων και γινεται νομιζω στους 6 μηνες (αν δεν κανω λαθος)! Και οσο για τον νομο εννοειται πως θα τον εχω εκτυπωμενο και αν μου κανουν νερα ενα τηλ στο 100 και τελειωσε η υποθεση με δημοκρατικες διαδικασιες! :Ρ

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Ευκολα που το σηκωνεται το χερακι σας...
Ο σκυλος θελει υπομονη και αν δεν εχετε μην αποκτατε σκυλο.
Δεν το σηκωνουμε καθολου "ευκολα"... Ειπα οτι εχει κανει κι αλλα και ποτε δεν την ακουμπησα... Διαβαζεται πριν απαντησετε μου το χει κανει κι αλλος αυτο το σχολιο και απαντησα παρομοιως.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σε ηλικία 4 μηνών κανονικά θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει ήδη τον κύκλο εμβολίων και να βγαίνει και τις πρώτες του τσάρκες.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Δεν υπαρχει δικαιολογια για τετοια πραγματα.
Δεν θελω να σου πω τι εχω περασει απο τα 3 μου σκυλια και το τι εχουν φαει και τι εχουν καταστρεψει επειδη δεν ειχα κανει τα σωστα πραγματα εγω.
Δεν τα χτυπησα ποτε ομως!!!
Μπορει να ενιωθα οτι θα εκραγει ο εγκεφαλος μου,να ειχα κουραστει,να εβαζα τα κλαματα αλλα δεν τα χτυπησα ρε παιδι μου.

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Σε ηλικία 4 μηνών κανονικά θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει ήδη τον κύκλο εμβολίων και να βγαίνει και τις πρώτες του τσάρκες.
To ξερω.. Αλλα απο εκει που μου το στειλαν ειχε γινει υποθετικα το πρωτο... Αλλα η κτηνιατρος μου ειπε οτι ηταν λαθος το εμβολιο και ετσι τα ξεκινησε απ την αρχη για περισσοτερη σιγουρια..

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Δεν υπαρχει δικαιολογια για τετοια πραγματα.
Δεν θελω να σου πω τι εχω περασει απο τα 3 μου σκυλια και το τι εχουν φαει και τι εχουν καταστρεψει επειδη δεν ειχα κανει τα σωστα πραγματα εγω.
Δεν τα χτυπησα ποτε ομως!!!
Μπορει να ενιωθα οτι θα εκραγει ο εγκεφαλος μου,να ειχα κουραστει,να εβαζα τα κλαματα αλλα δεν τα χτυπησα ρε παιδι μου.
Δεν προσπαθω να δικιολογηθω.. Αλλα εχω τοσα πραγματα στο κεφαλι μου και μ αυτο ξεχειλισε το ποτηρι. Τελοσπαντων εχω πει 100 φορες πιο πριν τι θα κανω απο δω και περα..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
εγώ πάντως χθές της έβαλα φωνές για κάτι που δεν έφταιγε η κακομοίρα και είχα τύψεις όλη μέρα.

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
εγώ πάντως χθές της έβαλα φωνές για κάτι που δεν έφταιγε η κακομοίρα και είχα τύψεις όλη μέρα.
Εμένα εφταιγε αλλα και εγω το ιδιο.. Μετα τη χαϊδευα, την εδινα φιλακια και νομιζω με συγχωρεσε!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Εγώ τις φώναζα επειδή μπήκε στην θάλασσα μετά απο δύο εβδομάδες απο την στείρωση και επειδή δεν είχα κάτι για τα αυτιά της να τα καθαρίζω ώστε μην πάθει πάλι ωτίτιδα.Απλά την είχα λυτή σε ένα μέρος μακριά απο την θάλασσα και κατέβηκε πρός τα κάτω και της έλεγα να έρθει αλλά με έγραψε κανονικά και αν με έβλεπε η μάνα μου ότι ήταν βρεγμένη θα μου τα έσουρνε και μπήκα μέσα για να την βγάλω και δεν είχα ψυχραιμία όμως δεν άπλωσα χέρι πάνω της και την πήρα άρων άρων με κάποια καντήλια στον αέρα.πραγματικά ένιωσα άσχημα γτ αυτή με το δίκιο της δεν έκανε κάτι όμως δεν μπόρεσα και έβγαλα τον πόνο μου αν και λάθος.Πιό μετά το βραδάκι συνεχίστηκε αφού δεν το είχα ξεπεράσει επειδή έτρωγε κάτι κακά μίας γάτας αλλά πιό χαλαρά του μάμησα την ψυχολογία χωρίς λόγο χθές αλλά δεν μπορώ να το βγάζω βόλτα με λουρί γτ δεν βοηθάει το μέρος που μένω και την λυπάμαι:lloroso:.Δεν του βάζω τις φωνές γενικότερα παρά κάτι "μη" και "οχι" σε ορισμένα σημεία και παλιότερα που με δάγκωνε άγρια.Θέλει ψυχραμία αλλιώς τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Last edited:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Photo-0526.jpg
αυτο ειναι το σημερινο της κατορθωμα,,,, μολις γυρισα απο τη δουλεια τη βρηκα να μασουλαει τον κορμο που ειχε ξεριζωσει απο το παρτερι και το ειχε παει εκει να το αποτελειωσει.. παρολο που της ειπα οταν εφυγα κατσε φρονιμη μεχρι να γυρισω γιατι αλλοιως αλοιμονο σου,,,, με εγραψε κανονικα ==))