Παρατηρώ το εξής. Τα συστατικά της σαμς είναι:Μηπως επειδη τρωει τοσο λαιμαργα το παθαινει αυτο? Εγω παντως δεν θα τη συνεχιζα αν ειχε τετοια κακα. Γιατι δεν δοκιμαζεις και αρντεν?
39% φρεσκο κοτοπουλο,25% φρεσκο συκωτι,13,5% πατατα,5% καλαμποκι,8% λιπαρα πουλερικων,3% λαδι σολωμου,3% αποξηραμενα μηλα,2% μαγια,1% τοματες,0,5% μεταλλα και βιταμινες,82% πεπτικοτητα,3 781 kcal/kg μεταβολισιμη ενεργεια.
Αναλυση: πρωτεινη: 32% ,λιπος:21% ,ινες : 2,8% ,τεφρα: 6,7%,υγρασια :10%,ασβεστιο: 1,5% φωσφορος :1,1%
Αντίστοιχα της αρτνεν είναι:
Συστατικά: Αποξηραμένο κοτόπουλο* (ελαχ. 30%), Αποφλοιομένο ολόκληρο άσπρο ρύζι (ελαχ.19%), Σπόροι αραβόσιτου, Λιπαρά κοτόπουλου*, Πολτός παντζαριού, Φρέσκο κοτόπουλο (ελαχ. 5%), Αποξηραμένη μαγιά, Αυγό σκόνη, Αποξηραμένα ψάρια*, Λιναρόσπορος, Έλαια ψαριών*, Μεταλλικά στοιχεία, Βιταμίνες, Νουκλεοτίδια, Πρεβιοτικά ΦΟΣ, Πρεβιοτικά ΜΟΣ, Εκχύλισμα μούρων Cranberry, Θειική Χονδροϊτίνη, Θειική Γλουκοσαμίνη, MSM, Εκχύλισμα Γιούκα.
*Συντηρείται με μείγμα τοκοφερόλων και εκχύλισμα δενδρολίβανου.
Τυπική ανάλυση: Πρωτεΐνη 26%, Έλαια 16%, Ίνες 2,5%, Τέφρα 7%, Υγρασία 8%, Ωμέγα6 3,8%, Ωμέγα3 0,69%, Βιταμίνη Α 20000iu/kg., Βιταμίνη D3 1350iu/kg., Βιταμίνη E135iu/kg., Ασβέστιο 1,4%, Φώσφορος Ρ 0,95%, Χαλκός 22mg/kg. (ως θειικός χαλκός).
Μήπως δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά ή κάνω λάθος;