Ξηρά τροφή

Ξηρά τροφή που δίνω στο σκύλο μου/σκυλιά μου

• Royal Canin

Votes: 139 25,3%
  • Hill's

Votes: 37 6,7%
  • Orijen

Votes: 41 7,5%
  • Purina ProPlan

Votes: 50 9,1%
  • Eukanuba

Votes: 14 2,6%
  • Friskies

Votes: 9 1,6%
  • BritCare

Votes: 17 3,1%
  • Acana

Votes: 101 18,4%
  • Κάποια άλλη (γράψτε ποια)

Votes: 107 19,5%
  • Δεν ταΐζω το σκύλο μου/σκυλιά μου ξηρά τροφή

Votes: 34 6,2%

• Total voters
    549

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
εγω ταιζω την arden grange lamb/rice και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.:)....δυστυχως δεν την εχετε βαλει στην λιστα και βλεπω καποιες που απλα δεν μας ενθουσιασανε οταν τις δοκιμασαμε..... :)

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
LastBreath, αν αυτά είναι μόνο που αναφέρονται πάνω στο σακί της τροφής, δε θα την ξαναέδινα καθόλου.
Στην ουσία δε γράφει συστατικά.
Βρήκα και τη σελίδα.... είναι από τη ΒΙΚΗ, που έχει τα αλλαντικά... Είμαστε καλά??? http://www.laky.com.gr/index.asp

Μη σου πω ότι θα άλλαζα και κτηνίατρο! :eek:
Δε θέλω να είμαι υπερβολική, αλλά η τροφή είναι εντελώς μα παντελώς ύποπτη. Δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ καμία μα καμία αναφορά για την προέλευση των προϊόντων και διαφημίζει... πολύχρωμες τροφές στο banner??? Και αυτό το πουλάει και το προτείνει και κτηνίατρος για να του προσδώσει κύρος?!
Ακόμη και η frieskies που είναι υπό του μέτριου σαν ποιότητα, λέει στα συστατικά της προέλευση και ανάλυση κανονική.
Σταμάτησέ τη σου προτείνω και ψάξε κάποια άλλη τροφή οικονομική.
Εμείς που έχουμε πολλά ζώα, δίνουμε Nutram. Διάβασε, ψάξτη και γενικώς βρες άλλη τροφή επειγόντως.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Σε εμένα λες; Αν ναι, δεν έχω ιδεά πώς είναι στην Αμερική.
Ωπ, ακυρο. Σε μπερδεψα με αλλο χρηστη. Ναι, τελος παντων ειναι - περιπου 30-40 δολαρια τα 15kg. Δεν λεω ανακριβειες, το γραφει στα συστατικα στο site της royal. Και εγω R.C.puppy large επερνα, και ηθελα να παρω την German Shepherd γιατι νομιζα...

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
E, ναι! Μη χαθεί κανένα υποπροϊόν της ΒΙΚΗ! Κρίμα θα'ναι!
Έγκλημα κάνει ο κτηνίατρος πάντως.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ωπ, ακυρο. Σε μπερδεψα με αλλο χρηστη. Ναι, τελος παντων ειναι - περιπου 30-40 δολαρια τα 15kg. Δεν λεω ανακριβειες, το γραφει στα συστατικα στο site της royal. Και εγω R.C.puppy large επερνα, και ηθελα να παρω την German Shepherd γιατι νομιζα...
Ingredients: Dehydrated poultry meat, rice, maize, dehydrated beef and pork protein (L.I.P*), maize gluten, animal fats, hydrolysed animal proteins, barley, vegetable fibres, beet pulp, minerals, fish oils, vegetable oils (soya and borage), fructo-oligo-saccharides, psyllium husks and seeds, sodium polyphosphate, taurine, hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), DL-methionine, green tea and grape extracts (source of polyphenols), L-carnitine, marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondriotin).

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
http://www.royalcanin.co.uk/my_pet/dog_products/breed_health_nutrition.aspx

http://www.royalcanin.co.uk/pdf/german_shepherd.pdf

http://www.royalcanin.co.uk/pdf/bulldog.pdf

http://www.royalcanin.co.uk/PDF/pug.pdf

http://www.royalcanin.co.uk/PDF/dalmatian.pdf

http://www.royalcanin.co.uk/pdf/boxer.pdf

http://www.royalcanin.co.uk/my_pet/dog_products/breed_health_nutrition/labrador_retriever.aspx

Αμα δεις τα συστατικα, πρεπει να εισαι πολυ καλοπροαιρετη για να πιστευεις οτι αυτες οι μικρομετρικες διαφορες σε διατροφικα στοιχεια ισχυουν..... Επρεπε να ειχαν 6 εργοστασια και να τρεφεται ολη η γη με royal canin για να κανουν τετοια παραγωγη. Αληθεια, η Golden Ritriever απο τη Labrador, πιστευεις πραγματικα οτι διαφερουν σε κατι αλλο ελκτος απο το σχημα της κροκετας; Ουτε το κρεας πουλερικων πιστευω σαν 1ο συστατικο... ΟΛΕΣ εχουν το ρυζι, εκτος απο αυτες τις δυο. Ασυμφορο για εναν εργοστασιαρχη που πουλαει στην ιδια τιμη με τον ανταγωνισμό... Οι συσκευασιες ομως και 10 διαφορετικα μαχαιρια κροκετας, δεν κοστιζουν τιποτα! Εχει ακομα περισσοτερη πλακα αν προσεξεις οτι ολες οι κροκετες εχουν και ακριβως το ιδιο χρωμα! :D

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Ορθώς...

Η Γραμμή Παραγωγής είναι η ίδια, τα καζάνια είναι τα ίδια, τα συστατικά είναι τα ίδια, απλά αλλάζει το καλούπι της κροκέτας μετά το extruder, όπου γίνεται η σχηματοποίηση της κροκέτας... Θα χρειαζόταν υπερβολικά (ασύμφορα) logistics για να γίνει αποδοτική η παραγωγική διαδικασία για τόσους κωδικούς, οι οποίοι σε τελική ανάλυση, διευρύνουν ελάχιστα το κοινό που καταναλώνει Growth κωδικούς...

Εν αντιθέση, υπάρχουν άλλοι κωδικοί οι οποίοι έχουν καθαρό τμήμα της αγοράς (Junior, Puppy, Εκτροφικοί) και χρειάζονται τη Γραμμή παραγωγής για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οπως και να εχει και η κροκετα ειναι πολυ σημαντικη, να μην μπορει να την καταπιει, ειδικα το λαμπραντορ που ειναι λαιμαργο και καταπινει το φαΐ του, που μπορει να εχει ως αποτελεσμα τη συστροφη στομαχου.
Αυτος ο πρωτος λογος γιατι παιρνω τη συγκεκριμενη τροφη, ο δευτερος ειναι που για καποιο λογο ειναι πολυ πιο φτηνη απο τη Royal Canin Maxi ενω το σκυλι μου που εχει και ευαισθητο στομαχι ειναι μια χαρα.

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
friskies και παλι friskies.
Φτηνη και την ξεσκιζει το κουταβι!
Εδω και 10 μερες που τρωει χυμα απο pet shop με 3 ευρω το κιλο ξηρα τροφη, πιο πολυ παιζει με το φαγητο του παρα το τρωει. Ισα που βαζει κατι στο στομα του. Αλλα λιγο λιγο με το ζορι θα την καταφερει που θα παει... Αναγκαστικα. Τι να κανει? Αμα πεινασει θα τη φαει και ας μην του αρεσει! Δε θα κατσει να ψοφησει και απο την πεινα! Και οταν τελειωσει αυτη που δεν του αρεσει θα του παρω παλι friskies να χαρει.

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
polystrofos, κρίμα δεν είναι να ταΐζεις κουτάβι με φτηνή τροφή των 3 ευρώ??? Δώστου έστω friskies... τι να πω!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ασε γιατι ξυπνησα με πονοκεφαλο και μου εφτιαξε την διαθεση:D! Δεν χανω ποστ!

Χριστινα μου,γιατι να αλλαξει τροφη ο πολυστροφος? Αφου ειναι ευτυχισμενο το κουταβι με την friskies!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Κριμα ειναι να τρωει το κουταβι τροφη των 3ων ευρω.
Επισης κριμα ειναι να τρωμε εμεις πιτα γυρο των 2 ευρω και μαλιστα την ιδια πιτα για 3 μερες! Την τεταρτη μερα την περναμε μεσα στην τουαλετα με πονους στο στομαχι.
Εχετε φαει ποτε πιτα γυρο που την εχετε αφησει στην κουζινα σας για 3 μερες? Και μαλιστα το φαγητο σας να ειναι για 3 μερες ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΥΡΟ! Η ΙΔΙΑ!
Πολυ θα ηθελα να του παρω τροφες που κανουν 100 ευρω η κροκετα, αλλα οχι μονο αυτα εχουμε αυτα δινουμε, αλλα στερουμαστε τα παντα για να εχει εστω κατι το κουταβι.
Παντως πολυ χαιρομαι που σας κανω να γελατε, ειναι μια απο τις δουλειες μου αυτη! :p

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πριν πεταξεις το πυροτουβλο μαθε οτι δεν ταιζουμε ολοι 100 ευρω κροκετα. Υπαρχουν αξιοπρεπεις τροφες με 35-40ευρω το 15κιλο αλλα εσυ δεν εχεις μπει ΚΑΝ στον κοπο να ενημερωθεις και να μαθεις.

Τα περι πιτας και γυρου ειναι κλασικες πολυστροφολογιες:D.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
που να δείς τα περι φουσκωτής κούκλας που θέλει να αγοράσει :paja1::paja1::paja1:

τελικά απ τους χαλασμένους γύρους είναι όλα-sympathy:-|

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
nikos θα σε στεναχωρησω αλλα ειναι η πικρη αληθεια! Γι'αυτο εξαλλου δεν τιθονταν ποτε θεμα για crate και τον δενουμε μεσα στο σπιτι σε ενα σωληνα οταν θελουμε να τον περιορισουμε.
Μετα απο ενα μηνα καταφερα να μαζεψω 25 ευρω για να του παρω ενα κλουβακι μεταφορας.
Οι πιο φτηνες που βρηκα που ειναι και καλες και αξιοπιστες ειναι οι friskies παντως τις οποιες το σκυλι τις καταβροχθιζει με ολη τη σημασια της λεξης! Και θα ειναι οι επομενες που θα του ξαναπαρω οταν τελειωσει με το ζορι αυτες που δεν του αρεσουν.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αν σε αρχισω παλι,θα ειμαι off topic.:paja1:

Στη ιδια τιμη ειναι η Purina Tonus. To μη χειρον βελτιστον.Παρε αυτην. Η friskies ειναι κουνελοτροφη,ΟΧΙ σκυλοτροφη.

Υ.Γ. Αν τολμησεις να μου πεις ''μα εχει σκυλο το σακουλι απ εξω,τι λες κουνελια'' θα εκτοξευσω ρουκετα να σε βρει οπου και να εισαι! WAKE UP!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι