Λέγεται "Καθετοποίηση Παραγωγικής Διαδικασίας"......
Βρήκα και τη σελίδα.... είναι από τη ΒΙΚΗ, που έχει τα αλλαντικά... Είμαστε καλά??? http://www.laky.com.gr/index.asp
...
Ωπ, ακυρο. Σε μπερδεψα με αλλο χρηστη. Ναι, τελος παντων ειναι - περιπου 30-40 δολαρια τα 15kg. Δεν λεω ανακριβειες, το γραφει στα συστατικα στο site της royal. Και εγω R.C.puppy large επερνα, και ηθελα να παρω την German Shepherd γιατι νομιζα...Σε εμένα λες; Αν ναι, δεν έχω ιδεά πώς είναι στην Αμερική.
Ingredients: Dehydrated poultry meat, rice, maize, dehydrated beef and pork protein (L.I.P*), maize gluten, animal fats, hydrolysed animal proteins, barley, vegetable fibres, beet pulp, minerals, fish oils, vegetable oils (soya and borage), fructo-oligo-saccharides, psyllium husks and seeds, sodium polyphosphate, taurine, hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), DL-methionine, green tea and grape extracts (source of polyphenols), L-carnitine, marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondriotin).Ωπ, ακυρο. Σε μπερδεψα με αλλο χρηστη. Ναι, τελος παντων ειναι - περιπου 30-40 δολαρια τα 15kg. Δεν λεω ανακριβειες, το γραφει στα συστατικα στο site της royal. Και εγω R.C.puppy large επερνα, και ηθελα να παρω την German Shepherd γιατι νομιζα...
Καλα, μιλαμε η ωρα του παιδιου.aja1:χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ