Ξηρά τροφή Artemis Κουτάβια

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Δεν ειναι η ιδια τροφη.

Αν δε δω συστατικα,δηλαδη απο που προερχονται οι πρωτεινες,κτλ,δεν μπορω να κρινω.

Ενας φιλος μου την εδινε σε ενηλικο ροτ και το τριχωμα του θαμπωσε,σα να ηταν βρομικο.Την αλλαξε.

Herby
,εχεις βρει τροφη που ικανοποιει ολα τα παραπανω;;;;
Υπαρχει η orijen kai acana

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
imichal

θα σου πω τι έκανα εγώ και αν θέλεις το ακολουθείς!

τι ΔΕΝ θέλω να περιέχει η τροφή του σκύλου μου :

1. ΘΕΛΩ Υψηλή περιεκτικότητα αφυδατωμένου κρέατος
2. ΘΕΛΩ Κριθάρι - καφετί ρύζι - βρώμη ( ΟΧΙ σιτάρι, καλαμπόκι)εναλλακτικά 1 άμυλο \ 1 υδατάνθρακας όπως πατάτες \ γλυκοπατάτες.
3. ΟΧΙ Υποπροϊόντα
4. ΟΧΙ υλικά πληρώσεως
5. ΟΧΙ συντηρητικά (ΒΗΑ-BHT-Ethoxyquin) ( Ethoxyquin χρησιμοποιούσε η Artemis αλλα δηλώσανε επίσημα πως είναι πλέον free)
6. ΟΧΙ μυστήρια κρέατα (δηλαδή αυτά που προσδιορίζονται μονο ως κρέας η πουλερικά)

Πάρε λοιπόν τα δικά σου (θέλω) και σύγκρινε συστατικά τροφών.. θα πάθεις πλακα τι συντηρητικό και ποσα E τρώνε! Κάποια στιγμή ένας φίλος μου λέει : ok καλή η Artemis αλλα φαντάσου ποσα αποκρύβουν ... ok του απάντησα αν κρίβει η Artemis με τόσο καλά συστατικά φαντάσου τι κρίνουν οι γνωστες πλαστελίνες που ταΐζουν οι περισσότεροι! ...

Όπως και να έχει ελπίζω να βοήθησα και ότι ερωτήσεις έχεις με ρωτάς!

Fresh boneless salmon*, salmon meal, herring meal, fresh boneless herring*, fresh boneless walleye*, russet potato, sweet potato, peas, salmon oil (preserved with mixed tocopherols), fresh boneless lake whitefish*, sun-cured alfalfa, fresh boneless flounder*, fresh boneless northern pike*, pea fiber, organic kelp, pumpkin, carrots, spinach, turnip greens, apples, cranberries, blueberries, licorice root, angelica root, fenugreek, marigold flowers, sweet fennel, peppermint leaf, chamomile, dandelion, summer savory, rosemary, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, niacin, thiamine mononitrate, riboflavin, calcium pantothenate, pyridoxine, folic acid, biotin, vitamin B12, zinc proteinate, iron proteinate, manganese proteinate, copper proteinate, selenium yeast, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium. *
* DELIVERED FRESH, preservative-free and never frozen.
No dry dog food on earth can match the quality, quantity and freshness of ORIJEN’s fresh regional poultry, fish and meat ingredients.

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Skylakos δεν κατάλαβα την ερώτηση σου..
έδωσα sites για την τροφή να δεις και να συγκρίνεις συστατικά.. και ανέφερα πως είδα τεραστια διαφορα στο σκυλί μου, σε όλα τα στάδια αν δεν ανέφερα τρίχα το βρήκα περιττό.. ναι είναι σαν λαμπιόνι το σκυλί :)
Ανέφερα ξεκάθαρα πως για το δικό μου σκύλο και πάντα κατά την δικη μου άποψη και γνώση είναι η καλύτερη για την ώρα :)

Last edited:

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Fresh boneless salmon*, salmon meal, herring meal, fresh boneless herring*, fresh boneless walleye* πλακα κανεις !
δεν θα έδινα ποτε στο σκύλο μου dry με ψαρια !
Ποιος ο λόγος αφού μπορώ να του τα προσφέρω εγώ?
Όλοι ξέρουμε η μπορούμε να φανταστούμε πως κατά την επεξεργασία χάνονται όλα τα συστατικά.

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Παιδιά μην τρελαίνεστε θα σας πω εγώ!
Μετά από πολύ πολύ πολύ ψάξιμο, αναλύσεις, συγκρίσεις,απόψεις κατέληξα να δουλεύω εδώ και πολύ καιρό την Artemis(American Company)Medium Large breed puupy! http://www.artemiscompany.com/
Μια τροφή εξαιρετικά καλή!
Μέχρι να φτάσω στην τροφή, στροβίλιζε στο μυαλό μου γιατί μια τόσο καλή τροφή να μην έχει την εμβέλεια των υπολοιπων που ξέρουμε?
Είναι δυνατόν μια τόσο καλή τροφή να μην έχει σπάσει ταμεία? E ναι λοιπόν μπορεί! Δεν την γνωρίζουν σχεδόν πουθενά ευρώπη! Ερωτήσεις που έκανα σε κάθε είδους εκτροφοις δεν ξέρανε τίποτε!..
Οι Αμερικανοι δε? την δουλεύουνε αβέρτα!
Στο κιριος πιάτο τώρα!

Πριν πάμε στην Artemis περάσαμε από Royal ( με εμετούς)- Hills που είναι σαν πλαστελίνη (αφαγία) - Αcana (που δεν μας χάλασε) και φτάσαμε εδώ! Δουλεύοντας την Artemis,κόψανε εμετούς έχουμε διπλάσια ενέργεια (και την τρώω και εγώ για σνακ) αέρια φυσιολογικά, ''κουκούδια'' κανονικα! Για μένα οτι καλυτερο για το χιονόσκυλό μου!

Όσο αναφορά τα συστατικά: http://www.dog.gr/artemis.html

Προσοχή καμία σχέση με την Ελληνική Artemis που κατα την δική μου πάντα άποψη είναι για τα μπάζα!
ποσους υδατανθρακες εχει?

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ποσους υδατανθρακες εχει?

Το δεύτερο στοιχείο είναι καστανό ρύζι.Το καφέ ρύζι είναι ένα ποιοτικό συστατικό ... ένα σύνθετο υδατανθράκων, η οποία (μετά το ψήσιμο), είναι αρκετά εύκολο να χωνέψει. 51% googlin it :)

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Απλα για τα σκυλια ισχυει ακριβως το αντιθετο απο τους ανθρωπους
Δηλαδη δεν ειναι καθολου χρησιμοι οποτε οσο πιο λιγοι τοσο το καλυτερο

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Απλα για τα σκυλια ισχυει ακριβως το αντιθετο απο τους ανθρωπους
Δηλαδη δεν ειναι καθολου χρησιμοι οποτε οσο πιο λιγοι τοσο το καλυτερο
ναι ναι δεν αντιλέγω με όσα λες. Μπορώ να σου γράφω για ώρες και να συγκρίνουμε .. απλά έγραψα την άποψη μου σε μια τροφή που εμπιστεύομαι.
Είναι καθαρά ατομική επιλογή.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο! :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Skylakos δεν κατάλαβα την ερώτηση σου..
έδωσα sites για την τροφή να δεις και να συγκρίνεις συστατικά.. και ανέφερα πως είδα τεραστια διαφορα στο σκυλί μου, σε όλα τα στάδια αν δεν ανέφερα τρίχα το βρήκα περιττό.. ναι είναι σαν λαμπιόνι το σκυλί :)
Ανέφερα ξεκάθαρα πως για το δικό μου σκύλο και πάντα κατά την δικη μου άποψη και γνώση είναι η καλύτερη για την ώρα :)
Εννουσα τα συστατικα της ελληνικης Αρτεμις.H αμερικανικη ειναι καταπληκτικη τροφη εχω ακουσει,αλλα στην Κρητη δεν τη φερνουν.
Ταιζα ακανα μεχρι και πριν 3 μερες.Εξετασεις αιματος αριστες,τριχωμα λαμπερο,αλλα διαρροιες,διαρροιες,διαρροιες.Ειναι τι ταιριαζει σε καθε σκυλο.Παντως κι εγω θα συνιστουσα να παρει και ο φιλος μας ακανα και αν ταιριαζει στο σκυλο του,να μεινει εκει χωρις αμφιβολια.Βεβαια το κοστος ειναι το διπλασιο απο την ελληνικη Αρτεμις.

Οσον αφορα αυτο με τα ψαρια,και η ακανα εχει τροφη με ψαρι οπως και αλλες τροφες.Προοριζεται για σκυλια ευαισθητα στο πεπτικο συστημα ή παχυσαρκα.

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Η ακανα παντως,δεν ειχε δεχτει.:mad:

Για την ωρα,θα τον αφησω σε αυτη που ξεκινησα μια και κανει ωραιοτατα κακακια,να συνελθει το εντερο του και αργοτερα τα πειραματα.;)