Νutra gold;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
καπου διαβασα οτι η nutra gold ειναι η μονη με πιστοποιηση απο την AAFCO
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο. ;)

Αυτό που αναφέρεται είναι πως τα tests που έγιναν στην τροφή με βάση τα πρότυπα της Αμερικάνικης Ένωση Ελέγχου Ζωοτροφών, απέδειξαν πως η τροφή αποτελεί μια ισορροπημένη διατροφή για σκύλους.

Last edited:

giannis_kl

Member
19 Μαϊου 2011
7
0
:)

kalispera..
arxika den katalavainw giati tetoio kolima me tin orijen k tin acana. k ade me tin origen na to katalavw an kai toso ipsila pososta proteinis nomizw oti stin ellada mono se kapoia kinigoskula pou kinigane kathimerina xreiazete.i acana den einai kati idiaitero. einai enas pio ftinos kodikos tis eteria gia na adagonistei tis upolipes. kapoies acana den einai olistikes k einai panakrives. proxthes agorasa tin nutra gold meta apo arketo psaximo borw na pw gia to setter mou. 56 euro to 15 kilo. logiki timi pistevw gia olistiki trofi. tha epanelthw se vathos xronou na sas pw telika suberasmata. elpizw na min me diapseusei.. :p

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
μακρια απο nutra..Την εδινα στον Αρη οταν ηταν κουταβι και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη.....κακη υφη τριχωματος,ευκοιλιες και δεν ειχε και καλη αναπτυξη..οποτε την κοψαμε μαχαιρι και την γυρισαμε σε royal...

giannis_kl

Member
19 Μαϊου 2011
7
0
makria apo royal mou eipe o ktiniatros pou den exei oute ena diafimistiko mesa sto iatrio :) k den mou proteine kati allo! einai baxalo vasika i istoria me tis trofes. gia tin orijen px pou isws einai i kaliteri emena evgale dermatopathies k pliges sto swma me pion (alergia). k apo tin alli apo oses exw dokimasei sta skilia mou isws i kaliteri itan i hills gia tin opoia vevaia xeroume oloi ti akougete... k gi auto distazw na tin xanadwsw.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
κοιτα...η καλυτερη τροφη για τον σκυλο σου ειναι αυτη που του ταιριαζει καλυτερα....αυτη δηλαδη που του κανει ωραιο τριχωμα,καλα κακα κια κυριως να του αρεσει..εμενα π.χ η nutra ηταν η χειροτερη τροφη που του εδωσα ποτε...η royal ειναι μια πολυ καλη τροφη...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τη συστηνει ο κτηνιατρος σου...ποιες τροφες εχει στο κτηνιατρειο του??

giannis_kl

Member
19 Μαϊου 2011
7
0
to xerw auto alla lia alla epeidi to grafoume 5 fors se kathe selida.. (i kaliteri einai auti pou teriazei sto skulo sou.. bla bla bla:) )to apefiga! me siblirwses ;) auto einai pou me provlimatise me tin royal oti o sigekrimenos den exei kamia trofi k kanena diafimistiko mesa sto ktiniatrio tou. oses fores tou exw pei gia trofi i apadisi einai magirepse tis! kati akoma pou den to vlepw suxna einai i posotita sta kaka k gia emena einai polu simadiko. an trwei 300g kai vgazei 400 kati den paei kala... opote as exoume k auto sto nou mas!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φίλε μου gannis_kl μην γράφεις greeklish!Δεν επιτρέπονται από τον κανονισμό του forum!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
μπορει να μην παιρνει ποσοστα απο αυτη τη τροφη..γενικως καλυτερα ειναι να της μαγειρευεις απ'οτι να της δινεις την καλυτερη ξηρα τροφη του κοσμου... ;-) ....εγω θα σου προτεινα να ρωτησεις και αλλον κτηνιατρο..πραγματικα δεν εχω ξανακουσει να λενε κακα λογια για την royal...

giannis_kl

Member
19 Μαϊου 2011
7
0
μετα απο ένα μήνα περίπου και όλα δείχνουν πολύ καλά. τριχομα, κοπρανα,κλπ κλπ και απο διάθεση άλλο τίποτα. ξαναλέω ότι είναι σκυλι που βγαίνει 3 φορες τη βδομάδα στο βουνό για 2-3 ώρες. σιγουρα το μαγιρευτο είναι ότι καλίτερο Λια άλλα χρόνος και χρήμα είναι κάπως δύσκολο να βρεθούν. (δεν έχω πρόθεση να προτείνω η να απορρίψω κάποια τροφή απλά επισυνάπτω τα αποτελέσματα του δικου μου test. :p όσα περισσότερα ξέρουμε στην πράξη πιστεύω τόσο το καλίτερο).
Υ.Γ ρώτησα τον κτηνίατρο ξανά για την royal kanin και μου είπε ότι κάποιοι κοδικοί είχαν κατηγορηθεί για καρκίνους. (???)

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Κατι ειχα ακουσει κι εγω για κωδικους αλλα τους απεσυραν απο την αγορα και γενικως ειχε βγει ανακοινωση οποθ αναφεροντουσαν οι κωδικοι για να γνωριζει ο ιδιοκτητης...ουτε εγω του δινω μαγειρευτο αλλα ξηρα αλλα οποτε προλαβαινω του μαγειρευω και κατι του αληταμπουρα..:)