Α γι'αυτό πήρε το μάτι μου δυο σκυλιά που βρέθηκαν κ έχουν τσιπ αλλά δε λειτουργούσε η βάση κ ψάχνουν τους ιδιοκτήτες μέσω fb? Μεγάλη επιτυχία πάλι.Φυσικα δεν λειτουργει τιποτα ουτε η παλια ουτε η νεα βαση ( εχει πεσει απο την κινηση μαλλον) και ολα ειναι στον αερα.
Α γι'αυτό πήρε το μάτι μου δυο σκυλιά που βρέθηκαν κ έχουν τσιπ αλλά δε λειτουργούσε η βάση κ ψάχνουν τους ιδιοκτήτες μέσω fb? Μεγάλη επιτυχία πάλι.
Αυτή η βάση τι είναι πάλι; Έχουν αλλάξει 100 βάσεις, δεν περνάνε καμία παλιά βάση στις νέες, δεν ξέρω καν τι είναι πού κ τι πρέπει να κάνουμε. Στον κτηνίατρο δλδ θα πάμε για να μας δηλώσει;
τις τελευταιες 2 μερες δεν μπορουν να διαβασουν τα στοιχεια του τσιπ απο τα σκυλια που βρίσκουν ειτε γιατι ηταν πεσμενη η βαση, ειτε γιατι ακομα δεν ειχαν εγγραφει κτηνιατροι, ειτε γιατι τα σκυλια δεν εχουν περαστει, δεν ξερω ακριβως .Τι είναι τσούπρες μου, αυτο που λέτε για τα χαμένα σκυλιά;
Ποιά η σχέση με το μητρώο;
Τι εννοείτε;
Πσιφιωπήιση.Αυτή η βάση τι είναι πάλι; Έχουν αλλάξει 100 βάσεις, δεν περνάνε καμία παλιά βάση στις νέες, δεν ξέρω καν τι είναι πού κ τι πρέπει να κάνουμε. Στον κτηνίατρο δλδ θα πάμε για να μας δηλώσει;
Εντωμεταξύ κάποιοι μπορεί να νομίσουν ότι υπερβάλλεις αλλά το πόσο συχνά γίνεται ακριβώς έτσι..Πσιφιωπήιση.
Ξέρεις πως γίνεται τώρα.
Βάζουμε κάποιον που μας περισσεύει από κάποια άλλη θέση να γράψει προδιαγραφές, προκηρύσσουμε ένα διαγωνισμό, δεν φταίω εγώ, ο Θανάσης φταίει που ήταν στη θέση πριν από μένα, α ξεχάσαμε να βάλουμε στο διαγωνισμό και την μετάπτωση των δεδομένων και ο μπάμπης ο ανάδοχος που 'ναι κουμπάρος του μπατζανάκη του υφυπουργού με την εταιρεία που συστάθηκε 2 μήνες πριν την προκήρυξη δεν είχε ρωτήσει κι αυτός αν είναι εντός του έργου.
Φάτε το τώρα, πόσο κόστισε είπαμε;