Εγώ θα ρωτήσω το εξής. Εκεί στο μπακσκετάκι αν ο σκύλος κατουρήσει τι γίνεται; πως θα καθαρίσει; θα τα ρουφήξει ο ιδιοκτήτης; γιατί να πάω εγώ και να σκάω τη μπάλα μου εκεί που κατούρησε το σκυλί;
1)Ισως...δεν αντιλεγω...εαν επρόκειτο για νεοεισερχόμενο ισως να του δινα κ το "benefit of the doubt" (ακριβως οπως ειχα κανει κ στην περιπτωση του αρχικα)1)@Μαρια&Ηρα εισαι λιγο προκατειλημμενη. 2)Αλλα οτι αφου δεν εχει αλλη επιλογη θα ξαναπληρωσει και ξαναπληρωσει
3)Φανταζομαι οτι το ιδιο θα εκανε αν ηταν αλλουνου το προστιμο.
Το θεαμα θα ηταν απλως...Θα ηταν ακρως ενδιαφερον ενα ντιμπεϊτ Παναγιώτη Μηλα και της κυριας που το παιδακι της με τη γιγια του που δεχτηκε "επιθεση" απο ελευθερο δεσποζομενο.
Μπορεί κι αυτός να το καθάρισε με ντετολ, έκατσες μέχρι τέλος; μπορεί και να τα καθάρισε όπως κάνεις στο κατάστρωμα του πλοίου. Πέρα από την πλάκα κάθε χώρος είναι για κάποιο σκοπό. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να πηγαίνουμε με το σκυλί μας όπου θέλουμε.Οπως τα καθαριζουμε και στο καταστρωμα του πλοιου, χαρτακι και μπουκαλακι με αραιωμενο ντετολ. Στην περιπτωση δε που δεν ειναι ρητορικο το ερωτημα σου να σου πω οτι στη δικη μας γειτονια εχω πετυχει και ανθρωπο να κατουραει στο μπασκετακι, μην εφησυχαζεσαι..
Μα δε μένω στην Κομοτηνή και με το Vasgial η συζήτηση αφορούσε νοσοκομεία.Καλέ η Κομοτήνη δεν είναι νησί...
υ.γ. έτσι για το στόρυ, η Ξάνθη έχει δημόσιο σκυλόπαρκο
Βρε και εγω για νοσοκομεια το ειπα για την Κομοτηνη. Πας με συναχι και βγαινεις βατραχος.Μα δε μένω στην Κομοτηνή και με το Vasgial η συζήτηση αφορούσε νοσοκομεία.
Τα λες και puppymill heavens τα συγκεκριμενα κρατη αρα...
Τι να σε πω ρε ισκ; Μπορει να παιζει το οτιδηποτε, η πρωτη λογικη εξηγηση ειναι οτι παιζουν πολυ puppymill εκει, ειδικα Τσεχία.Λες μονο για αυτο; Ή παιζει και τιποτα αλλο;