Ντρέπεστε να αλλάξετε ρούχα μπροστά στον σκύλο σας???

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Ρε παιδια ειχα μια συζητηση με μια γνωστη μ,και μ ειπε οτι ντρεπεται να αλλαξει μπροστα στο σκυλο της!!! :shock:
επισης μια ''φιλη'' με ρωτησε αν ειναι συνεχως η Χιονα στο δωματιο μ,και ειπα τις περισοτερες ωρες ναι,κ μ λεει κ εκεινη''και οταν αλλαζεις???''.....

εσεις ντρεπεστε τα σκυλια σας???
εγω ομολογω πως οχι...μια χαρα αλλαζω ρουχα χωρις κανενα κολλημα.
εξαλλου και η Χιονα ξεβρακωτη ειναι συνεχως!ασχετο π τωρα εβαλε βρακι... 8)

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Αυτο ειναι ενα προβλημα που αντιμετωπιζει ο αντρας μου αλλα οχι μονο με τη Ρανια αλλα και με την κορη μας :lol: . Οποτε δε μου κανει εντυπωση μιας και το σπιτι ειναι τελειως γυναικοκρατουμενο :D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
μωρε και το δικο γυναικοκρατουμενο ειναι...αλλα δεν ντρεπομαι τη σκυλα μ!

αυτη δεν καταλαβαινει ρουχα ή οχι.και καρναβαλλος ν εχω ντυθει για εκεινη ειμαι το ιδιο...αρα που η ντροπη???και ειδικα στο σκυλο!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ε όχι και να ντρέπομαι το σκυλί μου! Πού ακούστηκε? Συχνά, όταν κάνω μπάνιο τον έχω κι αυτόν στο χαλάκι από δίπλα για παρεούλα.
Ορισμένα πράγματα βέβαια δε γίνονται ενώπιον σκύλου και ο νοών νοήτω.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ορισμένα πράγματα βέβαια δε γίνονται ενώπιον σκύλου και ο νοών νοήτω.
ειχα δει ενα θριλερ οπου ο σκυλος ''προστατεψε την αφεντικινα του''!!!ποτε ποτε ποτε σκυλια σε τετοιες...στιγμες... :lol:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Χεχεχε αρα αυτη θα ειναι η καινουρια δικαιλογια στο συζυγικο κρεββατι...

"Μην κανεις τιποτα γιατι ειναι ο σκυλος μπροστα" :lol: :lol: :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
το ειχα δει πριν 5 χρονια,στο Αλτερ.με ενα μαυρο μεγαλο σκυλι π ειχε υποστει μεταλαξη ταχα μου σε ενα εργαστηριο.το βρηκε μια κοπελα τυχαια ενω το ειχε σκασει και αυτο μπουκαρε στο δωματιο ενω...γτ ενιωσε απειλη????
μουαχαχαχα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
το προλαβανε.

παντως δεν γινεται να...μπροστα στο σκυλο...τωρα να αλλαξεις οκ!δεκτον!!! :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Λέμε βέβαια ότι τα σκυλιά δεν τα απασχολούν τα ρούχα ή η έλλειψή τους. Παρ' όλα αυτά έχω παρατηρήσει σε αδέσποτα να γαυγίζουν ή να φοβούνται ανθρώπους με μαύρα ρούχα και να αποφεύγουν ανθρώπους με γυαλιά ηλίου, γιατί προφανώς χάνουν τη σημαντικότατη επαφή με τα μάτια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σιγα μην ντρεπομαι να αλλαζω μποστα στην Εσμεραλντα!

Αυτη ερχεται μαζι μου σαν σκια, οπου παω, ακομα και στην τοιλεττα.
Επισης καθεται μπρωστα στο ντουζ και περιμενει να τελειωσω- και βεβαια ειναι και μπρωστα οταν ντηνομαστε.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
FrenchieFan said:
Σιγα μην ντρεπομαι να αλλαζω μποστα στην Εσμεραλντα!

Αυτη ερχεται μαζι μου σαν σκια, οπου παω, ακομα και στην τοιλεττα.
Επισης καθεται μπρωστα στο ντουζ και περιμενει να τελειωσω- και βεβαια ειναι και μπρωστα οταν ντηνομαστε.
Και όχι μόνο έρχεται ακόμα και στην τουαλέτα, έχει μάθει να ανοίγει και την πόρτα αν τυχόν κάνω το λάθος και την αφήσω απέξω!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Κάθεται κι εσάς στο χαλάκι του μπάνιου με μεγάλη υπομονή περιμένοντας να τελειώσετε ό,τι κάνετε?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άχου τα ζουζούνια μας! Μας λατρεύουν τελικά! :D

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Και εμείς μια απο τα ίδια, στην τουαλέττα, στο μπάνιο, όταν αλλάζουμε, όταν κοιμόμαστε (είναι πάνω στο κρεβάτι) εξάλλου όπως είπε και ο νίκος, γυμνά είναι αυτά συνέχεια!!!!
Στο μπάνιο ο δικός μας μικρούλης, μας έγλυφε τα νερά στα πόδια/χέρια για να μας στεγνώσει! :D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ετσι οπως τα λετε...ακομα και στη τουαλετα δυο -δυο...
:lol:

εχθες εκανα μπανιο και ειχε ερθει και η Χιονα μαζι.και εκει π πλατσουριζα ξαφνικα βλεπω να χωνεται μια μουσουδα απτη κουρτινα της μπανιερας και να μυριζει προσπαθωντας να καταλαβει τι παιζει εκει μεσα!χαχαχαχαχα

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
:shock: Φυσικα και δν ντρεπομαι να αλλαξω μπροστα στα σκυλια μ! Στο μπανιο δν ερχοταν γιατι μονο π ακουγε νερο εξαφανιζοταν αλλα γενικα κανενα προβλημα ν με δει να αλλαζω... σαμπως και καταλαβαινε? :lol:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Όταν πάω να μπώ στο μπάνιο τρεχει σαν σίφουνας να προλάβει Aν δεν μπει μαζί μου στο μπάνιο καθεται απ'έξω και κλαίει... :D
όχι ποτέ δεν ντραπηκα να γδυθώ μπροστα στο σκυλί μου και δεν καταλαβαινω για ποιο λόγο καποιος θα ντρεπόταν :-k