Ντρέπεστε να αλλάξετε ρούχα μπροστά στον σκύλο σας???

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ελα ρε..Μου φαίνεται πολύ αστείο να ντρέπεσαι το ζώο σου!!!χα χα χα :D

Εγώ πάντως αλλάζω μια χαρά μπρστά τους και χαίρομαι κιόλας γιατί αμα βιάζομαι δε χρειάζεται να πάω αλλού κλπ αλλά μια χαρά άνετα αλλάζω και κατεβαίνουμε μαζί να φύγουμε.

Οι δε γάτες μας(γνωστές για τη περιέργειά τους) δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε στη τουαλέτα κ αυτές να μείνουν απέξω!
Ειδικά ο Μουφάσα όταν κανω μπανιο έρχεται απ το παράθυρο ,απ το μπαλκόνι και γκρινιάζει να μπει να πιει νερό ενώ όταν είμαστε...εχμ...στο ''θρόνο''...προσπαθεί να δει τι είναι μέσα εκεί!@!!!!!

8)

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
σιγα μην ντρεπομαι την σκυλα μου...

ετσι κ αλλιως θυληκο ειναι :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ε οχι και να ντρεπομαι το σκυλι μου..!!!
Το αγορι μου μονο π.χ οταν με φιλαει ο μικρος καθετε με ενα χαζο χαμογελο και κοιταει ..ε!! και του λεει το αγορι μου..,τι θα γινει ρε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ααααα ..δεν θα τα παμε καλαααα..!!και γελαμε.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Δεν ντρεπομαι να αλλαζω/ντύνομαι μπροστά στον σκύλο...άλλωστε κάθετε πίσω από την πόρτα του μπάνιου (πολλές φορές)...όσο για το άλλο ζηλεύει της κοπέλες πάρα πολύ... :lol: :lol: :lol:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Εχω ακούσει ότι δεν πρέπει,δεν κάνει να ναι το ζωό μπροστά όταν ...συνουσιάζονται οι άνθρωποι.
Δε θυμάμαι ακριβώςγιατί,αλλά τους βγάζει επιθετικότητα,τους κάνει κακό γιατί βλέπουν τα ζωώδη...

Το ξερετε? :?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Strays' help said:
Εχω ακούσει ότι δεν πρέπει,δεν κάνει να ναι το ζωό μπροστά όταν ...συνουσιάζονται οι άνθρωποι.
Δε θυμάμαι ακριβώςγιατί,αλλά τους βγάζει επιθετικότητα,τους κάνει κακό γιατί βλέπουν τα ζωώδη...

Το ξερετε? :?
Μπα, δεν παίζει πιστεύω.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
μουαχαχαχαχαχαχα

εμενα παντως η δικια μ δεν αφηνει ουτε τη μανα μ να με αγκαλιασει+κανεναν-καμια να κατσει στο κρεββατι μου.μπορει να βαλει το κωλο της και να αρχισει να σπρωχνει τον ''εισβολεα'' η και να γαυγιζει ασταματητα.καλα με τη καμια να θελεις να....και να εχεις 2 ματια απεναντι να σε κοιτανε με απορια!!! 8)

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
nikos_x said:
μουαχαχαχαχαχαχα

εμενα παντως η δικια μ δεν αφηνει ουτε τη μανα μ να με αγκαλιασει+κανεναν-καμια να κατσει στο κρεββατι μου.μπορει να βαλει το κωλο της και να αρχισει να σπρωχνει τον ''εισβολεα'' η και να γαυγιζει ασταματητα.καλα με τη καμια να θελεις να....και να εχεις 2 ματια απεναντι να σε κοιτανε με απορια!!! 8)
+1
Κοπέλα στο σπίτι δεν μπαίνει η άμα μπει...πίσω από την πόρτα ακούω να κάνει τον λύκο... η να πάει να ξύσει την πόρτα ή να γαβγίζει με το παραμικρό...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ο αρσενικος π ειχα δεν εκανε ετσι!βασικα ζουσε και εξω,αλλα δεν ειχε προβλημα να αγκαλιαζομαι-χαιρεταω-φιληθω(σταυρωτα :lol: )με επισκετες. ζηλευε αλλα οχι ετσι ρε παιδι μου.Η Χιονα οπου κ ν ειμαι εξασφαλιζει οτι δεν θα με ακουμπησει κανενας. :lol:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω δεν την εχω τεσταρει σε αυτα.βγαινω εξω... :lol: :lol:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Oυτε εγω τον ντρεπομαι τον μικρο,οταν κανω μπανιο εχω ανοιχτη την πορτα γιατι γεμιζει υδρατμους μεσα και ειναι αστα να πανε,ερχεται και αυτος μεσα και καθεται για παρεα.Η αδερφη μου τον ντρεπεται πολυ :lol:

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
nikos_x said:
ο αρσενικος π ειχα δεν εκανε ετσι!βασικα ζουσε και εξω,αλλα δεν ειχε προβλημα να αγκαλιαζομαι-χαιρεταω-φιληθω(σταυρωτα :lol: )με επισκετες. ζηλευε αλλα οχι ετσι ρε παιδι μου.Η Χιονα οπου κ ν ειμαι εξασφαλιζει οτι δεν θα με ακουμπησει κανενας. :lol:
Τα θυληκα ειναι "κτητικά" με τα αρσενικά αφεντικά τους...οπώς και τα αρσενικά με της αφεντικήνες τους...και το έχω ακούσει από πολλούς!

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
μαλλον πρεπει να της αλλαξω το ονομα....
πρεπει να την μετονομασω σε .......spy!!!υπερκατασκοπο....
ολα θελει να τα μαθαινει...
και αμα ακουσει να φιλαω και να γλυκομιλαω στην γυναικα μου,
ερχεται τροχαδην να χωσει τη μουσουδα της να εισπραξει και
αυτη το φορο της!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλέ το παιδί μου είναι διακριτικό! Αν αρχίσω τα ματς-μουτς φεύγει!!!
Όταν ήταν μικρότερος και με τη μάνα μου να αγκαλιαζόμουν έκλαιγε, αλλά τον αγνοούσαμε και έμαθε πως δεν είναι το κέντρο του κόσμου όοοοολη την ημέρα. Κάνουμε και διαλείμματα :lol: :lol: :lol: :lol:

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
nikos_x said:
εχθες εκανα μπανιο
Μπα το αποφασισες Νικολακη?? :lol: :lol:
Εγω δεν ντρεπομαι ουτε την μικρη μας ουτε τον γατο μου..[Που ειναι κ αντρακλας(χωρις @@)]
Μου φαινεται καπως κουλο να ντρεπεσαι τα ζωα σου...

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
είπαμε να μην ντρεπόμαστε στο μπάνιο αλλα δεν θέλω να υπαρχει κοινό στις πολύ ιδιωτικές στιγμές....όταν ήταν μικρο, καθόταν και έκλαιγε εξω από τη πόρτα, τωρα ευτυχώς το ξεπέρασε και καθεται ύσυχός αλλα πάλι μπάστακας έξω από τη πόρτα... η κακια πεθερα .. :D

Όταν βλεπει κάποιον να έρχεται να μαγγαλιασει πάντα τρεχει και αυτός και του γαυγίζει, νομίζω ότι μου δείχνει ότι με προστατευει, καλα όταν με χαιδευει καποιος ή εγω καποιον άλλο παντα μπαινει στη μέση βαζει τη μούρη του στα χερια μου για να τον χαιδεψω με το ζόρι. Αλλα γενικά δεν δημιουργει πρόβλημα

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Αμα το συνεχισεις ετσι, σε βλεπω να εχεις μονιμο δεσμο με τη Χιονα
(που εχει και την ιδια συχνοτητα μπανιου, μαλλον)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: