Ντομπερμαν παρατημενο σε ταρατσα

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
και η αμεληση καθηκοντος αμεληση καθηκοντος. δηλαδη τι να αφησουν το σκυλι να πεθανει επειδη ολοι τα ξυνουν? Ζαμε.. Αν δε βγει ακρη στην Ελλαδα στην Ευρωπη μπορει να τους κοψουν τον κω..Αρκει να θελησει κανεις να το τραβηξει. Εγω παντως μεταξυ τυψεων οτι το αφησα να πεθανει και κλοπης γκες τι θα προτιμουσα. Ε και αν με τραβαγανε στα δικαστηρια θα τραβαγα ιδιοκτητη αστυνομια και υγειονομικο! μεχρι ευρωπαικα δικαστηρια:)

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Τελικα εμαθα οτι πηγαν και στον εισαγγελεα. Τα ιδια Παντελακη μου! Η εισαγγελεας "ελειπε", μια υπαλληλος μονο τους εγραψε στο βιβλιο πεπραγμενων και απο τοτε δεν εχουν ακουσει τιποτα αλλο. Την Δευτερα θα δοκιμασουν να ξαναπανε για μια δευτερη προσπαθεια.

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Το σκυλι δεν το γνωριζω. Και γενικως για αυτη την περιπτωση εμαθα 10 λεπτα πριν ποσταρω το θεμα. Απλως μετεφερα οτι μου ειπαν. Προσωπικη αποψη για την κατασταση (σωματικη και ψυχολογικη) του σκυλου θα εχω το μεσημερι, οταν παω να τον δω μετα την δουλεια.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τύφλα να χει η «απόδραση από το Αλκατραζ»…

Πρώτα απ’ όλα καλώς ήρθες Niva2gr!
Δεύτερον, αφού απ’ ότι γράφεις:

Niva2gr said:
Μια φορα την εβδομαδα πηγαινε εκεινος ο αψυχος και το ταιζε.
Γιατί δεν τον πιάνετε να του μιλήσετε ήρεμα και πολιτισμένα? Ούτε απειλές, ούτε φωνές, ούτε εισαγγελείς κτλ! Εξηγήστε του πως μπορείτε να τον απαλλάξετε από τον κόπο της φροντίδας του σκύλου, ότι θα αναλάβετε όλα τα έξοδα του εσείς κτλ και παρακαλέστε τον να σας τον δώσει. Υποσχεθείτε του πως θα τον ενημερώνετε για την προσωρινή φιλοξενία και υιοθεσία του, πως θα μπορεί να πηγαίνει να βλέπει το σκύλο στο νέο του σπίτι αν το επιθυμεί κτλ.

Είμαι σίγουρη πως με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε ευκολότερα και γρηγορότερα άκρη διότι, απ’ ότι γράφεις, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σας....

Αν δεν θέλετε, ντρέπεστε, φοβάστε κτλ στείλτε μου το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη για να επικοινωνήσω εγώ μαζί του.

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Καλως σας βρηκα Rottie! Οχι, τετοιους φοβους εγω προσωπικα δεν εχω. Και εγω ξερω μονο οτι εχω γραψει μεχρι τωρα εδω για την υποθεση. Απο οτι καταλαβα ισως να εχουν μιλησει και με τον ιδιοκτητη. Τελος παντων θα βγαλω και εγω μια ακρη πιστευω αργοτερα που θα παω εκει.

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Μολις γυρισα σπιτι. Τελικα μαλλον η φιλη μου ηταν υπερβολικη σε καποια σημεια. Το σκυλι φαινεται καλα στην υγεια του, ειναι καλοζωισμενο και φοραει αντιπαρασιτικο λουρακι. Απο την αλλη μερια το μερος στο οποιο ζει ειναι το βασιλειο της βρωμας, και το σκυλι ειναι απιστευτα φοβισμενο.

Παιρνω τα πραγματα απο την αρχη. Παμε με την φιλη μου σε εκεινο το σπιτι μαζι με μισο κιλο ψητο αρνι και πατατες. Για να παρετε μια ιδεα απο τον χωρο δειτε εδω:
Η ισογεια αυλη:

(απιστευτο σκουπιδαριο και ναι, τα μαυρακια που φαινονται εδω και εκει ειναι κακα)

και το πανω μερος που συνδεεται με την αυλη με μια εξωτερικη σκαλα:

Διπλα στη σκαλα πολλες παλιες ξεσκισμενες εφημεριδες (τις δινουν στο σκυλι για να παιζει) και ενας καταδαγκωμενος κουβας.

Μολις φτανουμε εμφανιζεται το σκυλι στο πανω μερος γαυγιζοντας πολυ αγρια, αλλα με μια αμυντικη ταση. Οποτε εκανα να κουνησω το χερι μου για οποιαδηποτε κινηση αυτο εσκυβε με την ουρα στα σκελια. Αρχιζω να του πεταω μεζεδακια και σιγα-σιγα αρχιζει να κατεβαινει τις σκαλες. Ειναι απιστευτο το ποσο ετρεμε, και δεν ηταν απο κρυο! Στο μεταξυ ηεχουν βγει γειτονες και με κοιτανε με μισο ματι. Το κορυφαιο που μου ειπαν ειναι οτι ο αντρας της οικογενειας ειναι φορτηγαντζης και λειπει συνεχεια και οτι αυτην την στιγμη η γυναικα εχει παει διακοπες για ενα μηνα! Η φιλη μου μου λεει οτι δεν τους αρεσει που το ταιζω γιατι τους ενοχλει ολη μερα και ολη νυχτα και μονο θελουν να το ξεφορτωθουν (οι γειτονες). Εγω αλλα καταλαβα εχτες, αλλα τελος παντων. Εν τω μεταξυ το σκυλι εχει ερθει μεχρι κατω στην πορτα, φυσικα πολυ ησυχα και διστακτικα, αλλα επειδη η φιλη μου φοβαται τα σκυλια φευγει. Το σκυλι συνεχιζει να τρωει και στο τελος, ενω στην αρχη φοβοταν πολυ, καταληγει να γλυφει τα χερια μου. Μολις τελειωσε το φαι εφυγα και μολις με εχασε απο το οπτικο του πεδιο αρχισε να κλαιει.

Τελικο συμπερασμα: Μαλλον οι γειτονες δεν εχουν τοσο αγαθες προθεσεις οσο νομιζα, το σκυλι ειναι απολυτως παραμελημενο, αλλα οχι και αρρωστο, και επισης φαινεται να εχει φαει αρκετο ξυλο. Επισης ειναι πολυ καλο, αγαπησιαρικο,και εχω την αισθηση οτι θα εδινε και την ζωη του σε οποιον μπορεσει να του δωσει λιγη πραγματικη αγαπη.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
με λίγα λόγια

το βαρέθηκαν και αν τους μιλήσετε θα το δώσουν με χαρά

το σκυλί δεν είναι επιθετικό και μπορεί να ζήσει με κάποια οικογένεια

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Ναι, δεν ειναι τραγικα τα πραγματα. Μονο που πρεπει να περιμενουμε να γυρισουν απο τις διακοπες.

Και δεν ειναι μονο ομορφος, αλλα τοσο γλυκος και καλος που αυτη την στιγμη δεν μπορω να ξεκολλησω το μυαλο μου απο αυτον! Δυστυχως τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν δευτερο σκυλο.

pikolina

Active Member
23 Αυγούστου 2008
26
0
41
Δήλεσι - Βοιωτίας
www.laraguidedogs.gr
Ηι,
Ειναι οντως τραγικο....Ειχα ντομπερμαν και ειναι και τα αγαπημενα μου σκυλια.
Σε ποια περιοχη ειναι?Ξερει κανεις ηλικια?Τα αφεντικα θα συμφωνησουν στο να το δωσουν?Αν ναι ενδιαφερομαι....Βεβαια οι δικοι μου θα τρελαθουν αλλα δεν με νοιαζει....:mad:Θα δω τι μπορω να κανω...Θα μετακομισω στις Λιας αν χρειαστει...χιχιχιχ.
Ενημερωστε με μονο και θα σας πω και γω αν μπορω να το παρω...:)

Α....ξεχασα να ρωτησω ειναι αρσενικο η θυληκο?Γιατι αν ειναι θυληκο θα γινει χαμος με τη σανα ειναι πολυ ζηλιαρα...:D

ειναι πολυυυυυυυυυ ωραιοοοοοοοοοο,ποιανου χερι ειναι αυτο????:shock:
λετε να μπορω να το παρω?:D

Last edited by a moderator:

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Το σκυλι ειναι στην Λιβαδεια, ειναι αρσενικο, δεν πρεπει να ειναι πανω σπο 2 ετων, και δεν αποκλειεται να το δωσουν για υιοθεσια. Ουτως η αλλως δεν νοιαζονται για αυτο. Οπως και να εχει θα σε ενημερωσω Pikolina.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Eνα μηνα διακοπες? Οπ και στο ενα μηνα τι θα γινοταν, θα πεθαινε? Ακου τι θα κανα εγω θα χρησιμοποιουσα τους γειτονες και τις κακες προθεσεις τους και θα τους προετρεπα να πανε εισαγγελεα και τσουληδες ως πρεπει. θα επερνα και υγειονομικο ξανα. Μετα θα επερνα την κυρια και στην αρχη με το καλο (δε νομιζω να το δωσει βεβαια) και μετα λεγοντας οτι αν δεν το δωσει οικειοθελως θα κανεις μηνυση. (εχεις και ολη τη γειτονια μαρτυρες) οτι το παραμελει και οτι ειναι καποιες χιλιαδες προστιμο και τι αλλο δε θυμαμαι, αν θυμαται κανεις ας πει. Μην τα χαλασεις με τους γειτονες θελετε το ιδιο πραγμα αν και για αλλους λογους!

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Ναι, αλα δεδομενου οτι το σκυλι δεν ειναι του θανατα, αν παω και πολυ κοντρα στον ιδιοκτητη ισως το σκυλι να φαει και καμια φολα απο αυτον. Στον εσαγγελεα θα ξαναπανε απο Δευτερα, αλλα την πρωτη φορα που πηγαν και η Εισαγγελεια τους εγραψε εκει που δεν πιανει μελανι. Απευθυνθηκαν σε ολες τις αρχες εδω αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανενας. Ποσο μαλλον να καταφρουν να κανουν και μηνυση. Τελος παντων, το καλυτερο θα ειναι να καταφερουν κατι με τον εισαγγελεα προς το παρον.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
παρτε με το γλυκο. Μετα Α. αν δεν εχει τσιπ ειναι παρανομος. Αν αυτο το σκυλι εχει τσιπ μονο επειδη το βαλε ο κτηνιατρος θα ναι. Μετα αν εχει και σκυλι χαθει αξαφνα επισης προβλημα. Μηνυση πας και την κανεις δε σε εμποδιζει κανεις. Οι αρχες αυτη τη στιγμη ειναι παρανομες. Δε λεω να το κλεψετε θα βρεθει αλλκιως ακρη ειμαι σιγουρη αλλα ειναι κωμικοτραγικο να μιλαμε για νομιμοτητα δικιασου τη στιγμη που αστυνομια υγειονομικο κλπ παρανομουν. Το σκυλι εχει παρατηθει ενα μηνα? πως ζει ενα ζωο ενα μηνα? Ειναι η δεν ειναι πηγη μολυνσης (δευτερευον για μενα αλλα ειναι επιχειρημα υπερ σου)? Που ειναι οι αρχες? Αν αυτοι ειναι μπανανοπολιτες δε σημαινει οτι ειμαστε και ολοι οι Ελληνες το ιδιο. Ε και οι νομοι ειναι σαφεις και με το μερος σας. Στο χερι σας να παρετε το σκυλι. Αφου παιζει να το παρει και η πικολινα

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Το σκυλι παει μια φορα την εβδομαδα καποιος και του αφηνει μισο σακι ξηρα τροφη και εναν κουβα νερο. Ετσι επιβιωνει. Αλλωστε αυτοι εχουν φυγει εδω και μερες.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ποιος? Τον εχουν βαλει αυτοι? Αν το σκυλι ριξει το νερο κατα λαθος. θα μεινει 7 μερες ανευ? Μπαι μπαι σκυλι τοτε. Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και για το σκυλι και για την υγιεινη . Δεν αφηνεις ενα μερος μες στο σκατο. Για αυτο το υγειονομικο ΟΦΕΙΛΕ να ερθει. Αλλα πουουου. Ας σου κανουν μετα μηνυση. Ε αυτο θα ειναι ανω ποταμων. Ειπαμε επισης οτι αν αυτοι ειναι μπανανανθρωποι εγω δεν ειμαι και θα τους συρω μεχρι και ευρωπη αν συμβει κατι τετοιο σε μενα. Αν μπορω να βοηθησω και εσας ευχαριστως.Ακους εκει ο καθε ανικανος να μην μπορει να κανει μισο πραμα σωστα και να συζηταμε αν ειναι παρανομο η οχι να σωσουμε το σκυλι οχι μονο απο τα αφεντικα του αλλα απο την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και τη ΒΛΑΚΕΙΑ των ελληνικων αρχων.

niva2gr

Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
xritaki, αν ηξερα τι να το κανω το σκυλι μετα ισως και να το σκεφτομουν να το κλεψω. Αλλωστε δεδομενου οτι η αυλη ειναι ισογεια θα ηταν κατι πολυ ευκολο αυτο. Επισης δεν ειμαι καθολου σε οικονομικη θεση να βγαλω περα αγωγες αυτη τη στιγμη. Τελος παντων το σκυλι ζει ετσι εδω και ενα χρονο. Δεν θα αλλαξει τιποτα ιδιαιτερο αν περιμενουμε τουλαχιστον να ερθουν οι ιδιοκτητες.