Μολις γυρισα σπιτι. Τελικα μαλλον η φιλη μου ηταν υπερβολικη σε καποια σημεια. Το σκυλι φαινεται καλα στην υγεια του, ειναι καλοζωισμενο και φοραει αντιπαρασιτικο λουρακι. Απο την αλλη μερια το μερος στο οποιο ζει ειναι το βασιλειο της βρωμας, και το σκυλι ειναι απιστευτα φοβισμενο.
Παιρνω τα πραγματα απο την αρχη. Παμε με την φιλη μου σε εκεινο το σπιτι μαζι με μισο κιλο ψητο αρνι και πατατες. Για να παρετε μια ιδεα απο τον χωρο δειτε εδω:
Η ισογεια αυλη:
(απιστευτο σκουπιδαριο και ναι, τα μαυρακια που φαινονται εδω και εκει ειναι κακα)
και το πανω μερος που συνδεεται με την αυλη με μια εξωτερικη σκαλα:
Διπλα στη σκαλα πολλες παλιες ξεσκισμενες εφημεριδες (τις δινουν στο σκυλι για να παιζει) και ενας καταδαγκωμενος κουβας.
Μολις φτανουμε εμφανιζεται το σκυλι στο πανω μερος γαυγιζοντας πολυ αγρια, αλλα με μια αμυντικη ταση. Οποτε εκανα να κουνησω το χερι μου για οποιαδηποτε κινηση αυτο εσκυβε με την ουρα στα σκελια. Αρχιζω να του πεταω μεζεδακια και σιγα-σιγα αρχιζει να κατεβαινει τις σκαλες. Ειναι απιστευτο το ποσο ετρεμε, και δεν ηταν απο κρυο! Στο μεταξυ ηεχουν βγει γειτονες και με κοιτανε με μισο ματι. Το κορυφαιο που μου ειπαν ειναι οτι ο αντρας της οικογενειας ειναι φορτηγαντζης και λειπει συνεχεια και οτι αυτην την στιγμη η γυναικα εχει παει διακοπες για ενα μηνα! Η φιλη μου μου λεει οτι δεν τους αρεσει που το ταιζω γιατι τους ενοχλει ολη μερα και ολη νυχτα και μονο θελουν να το ξεφορτωθουν (οι γειτονες). Εγω αλλα καταλαβα εχτες, αλλα τελος παντων. Εν τω μεταξυ το σκυλι εχει ερθει μεχρι κατω στην πορτα, φυσικα πολυ ησυχα και διστακτικα, αλλα επειδη η φιλη μου φοβαται τα σκυλια φευγει. Το σκυλι συνεχιζει να τρωει και στο τελος, ενω στην αρχη φοβοταν πολυ, καταληγει να γλυφει τα χερια μου. Μολις τελειωσε το φαι εφυγα και μολις με εχασε απο το οπτικο του πεδιο αρχισε να κλαιει.
Τελικο συμπερασμα: Μαλλον οι γειτονες δεν εχουν τοσο αγαθες προθεσεις οσο νομιζα, το σκυλι ειναι απολυτως παραμελημενο, αλλα οχι και αρρωστο, και επισης φαινεται να εχει φαει αρκετο ξυλο. Επισης ειναι πολυ καλο, αγαπησιαρικο,και εχω την αισθηση οτι θα εδινε και την ζωη του σε οποιον μπορεσει να του δωσει λιγη πραγματικη αγαπη.