Ντίκος-Labrador

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
lab,

Χαίρομαι πολύ όταν αυτά που λέγονται στο φόρουμ πιάνουν τόπο :) Πρόσεχε μόνο τη διατροφή τώρα.

Κούκλος ο Ντίκος, να τον χαίρεσαι, και να επισκέφτεσαι το φόρουμ λίγο πιο συχνά ;) :)

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Nα σαι καλά Berna.
Μια ερώτηση ακόμη. Αυτά τα κάτι σαν κλουβιά που βάζουν οι κυνηγοί κυρίως στο πίσω μέρος των αυτοκινήτων τους για να μετακινούν τα κυνηγόσκυλα πως λέγονται;

y.gBerna μέσα στο Βελιγράδι μένεις?Έχω 3 πολύ καλούς φίλους στο Zemun

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Nα σαι καλά Berna.
Μια ερώτηση ακόμη. Αυτά τα κάτι σαν κλουβιά που βάζουν οι κυνηγοί κυρίως στο πίσω μέρος των αυτοκινήτων τους για να μετακινούν τα κυνηγόσκυλα πως λέγονται;

Crate?

Μέσα στο Βελιγράδι, και μερικές φορές πάμε βόλτα στο Zemun, δίπλα στο ποτάμι :) Αν φέρεις ποτέ τον Ντίκο οπωσδήποτε να πάτε εκεί!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μετά από πολλή σκέψη(μήπως και το μετανοιώσω) προχθες τον στείρωσα.
Είχαμε πάρει την απόφαση ότι θα τον στειρώσουμε το δικό μας εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν μας βοηθούσαν τα οικονομικά μας... Όταν λύθηκε αυτό περάσαμε στην φάση των αμφιβολιών και του έντονου ψαξίματος... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όσον αφορά την φράση σου που παραθέτω...

Άσχετα από τη στείρωση, πως τα περνάτε τώρα με το Ντίκο?

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

Και μόνο που όταν με βλέπει έρχεται δίπλα μου και τρίβεται με την ουρά να κοντεύει να σπάσει....δε θέλω τπτ άλλο απ αυτόν

υ.γ emoticons δεν εχει εδώ?

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
Nα σαι καλά Berna.

άλλοι τα λένε μπαγκαζιέρες άλλοι "σκυλιερες".και υπάρχουν και κάποια που στηρίζονται στον κοτσαδόρο του αυτοκινητου,αν θες τέτοιο υπάρχει ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλα φτιάχνεις και μονος σου αν είσαι μερακλής

lab

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2009
61
0
Thessaloniki
Χαιρετώ την παρέα μετά από αρκετό καιρό. Ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί με το σκύλο μου τον Ντίκο.
Μπροστά από το σπίτι μας περνούν αποχέτευση και υπάρχει φόβος να μείνει για πολυ καιρό ο δρόμος σκαμένος. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κίνδυνος για τον σκύλο να πάθει κάτι από την εισπνοή σκόνης. Καποιος μου είπε για άσθμα

Υ.γ Τωρα θυμήθηκα πως υπάρχει θέμα για την υγεία. Αν κρίνει σωστό καποιος αντμίν ας το μεταφέρει.