Νομοτυπία ή συμφέρον;

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Είναι σαν να μου λες οτι τα χωριά κ οι κοινότητες που μαζεύονται κ αποφασίζουν να μην πληρώσουν το χαράτσι στην ΔΕΗ το κάνουν εις βάρος δικό μου που θα το πληρώσω!Όχι,αυτοί έχουν "balls" όπως λέμε στη νεοελληνική κ εγώ είμαι απλά ένας συμβιβασμένος πρόθυμος να πληρώσω οποιοδήποτε κεφαλικό φόρο μου φορτώσει το κράτος.
Plain and simple ..
Aν εισαι λογιστης,οικονομολογος κλπ πες μου που εχεις γραφειο για να ΜΗΝ περασω ουτε απ'εξω :D

Τετοιου τυπου λογικες μας οδηγησαν εδω που ειμαστε ...δεν ξερω ποια ειναι τα νεοελληνικα balls στα οποια αναφερεσαι αλλα ξερω σιγουρα ποια ειναι τα τρια .....μοουυυυ που θα παρουμε αν συνεχισουμε ετσι :D

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
...και το Βιβλίο Αγορών του? τι θα γράφει?
ή το Βιβλίο Εσόδων - Εξόδων?
ή οι απογραφές της Αποθήκης του (αν είναι στοιχειωδώς μεγαλούτσικη εταιρεία)?
Μπορει να δηλωσει πχ οτι οι τροφες ληξανε , χαλασανε κ.α
μπορει να πεσει ... μαγειρεμα στα νουμερα
μπορει να κανει μια περαιωση με λιγοτερα χρηματα και μετα ολα καλα και αγια...

Παντως αυτος που δεν κοβει δεν το κανει μονο για το καλο του πελατη το κανει και για το καλο της τσεπουλας του.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τρόικα: Θα κλείσουν 25.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

''Περαίωση''....όταν το κράτος μετατρέπεται σε στυγνό εκβιαστή επιβραβεύοντας την παρανομία .....
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση ... οι μικρομεσαιες επιχειρησεις θα κλεισουν :

1) ειτε γιατι δεν ειχαν ποτε σκοπο,στοχο,στοιχειωδες πλανο (πχ δεκα mini market σε 3 χιλιομετρα δρομο βλ.οδος Ιπποκρατους στο κεντρο)

2) ή γιατι δε μπορεσαν να προσαρμοστουν στους νεους ορους του εμποριου (πχ μπουτικ παλαιας κοπης και μοδας, πελατειακη εξυπηρετηση επιπεδου Ουγκαντας κλπ)

3) ή γιατι εμεις επιλεξαμε να τις κλεισουμε ωστε να ψωνιζουμε φθηνοτερα και να μπορουμε να χαλαμε (για) περισσοτερα (μια βολτα απο τα Πρακτικερ,Καρφουρ,ΙΚΕΑ,Media markt,Leroy Merlin,Zara κλπ σε κανει να πιστευεις οτι ζεις μια εικονικη πραγματικοτητα αναφορικα με την πραγματικη καταναλωση σε αυτη τη χωρα)

Το Κρατος ηταν παντα εχθρικο και ασαφες για τη μικρομεσαια επιχειρηση ...ακομα και τις καλες ημερες.

Δε μιλαω εξω απο το χορο ... ειμαι ιδιοκτητης νομοταγους μικρομεσαιας επιχειρησης με ετος ιδρυσης το 2009 (ποσο χειροτερα δηλαδη ? :)) Δε ελπιζω σε πλουτο (παρε-χρυσο-καλυτερα) αλλα νομιζω πως με συνεση και δουλεια, μπορεις να ζεις αξιοπρεπως χωρις να κλεβεις κανεναν (τους πελατες ή το κρατος σου)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μαλλον δεν μπαινει στον κοπο κανεις να σκεφτει τι ''κληρονομια'' αφηνει στην αγορα καθε μια επιχειριση που κλεινει γιατι δεν μπορει να επιβιωσει...Να το πω, περιττο δεν ειναι ; Οποιος ειναι μεσα στην αγορα, ξερει καλα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ