Ωραια....μας βολευει αυτό...ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ....Ο νόμος μιλάει για διαστάσεις!
Εσύ διαλέγεις αν θέλεις αν είναι από πλαστικό, από ύφασμα, από ξύλο, από...λαμαρίνα κτλ κτλ
Θα το απορριψουν λογω "τεραστιων" διαστασεων!!!Ωραια....μας βολευει αυτό...ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ....
Όχι μωρέ το αγοράκι μου...είναι πανέμορφος κι θα τον δεχτούν...εγώ σκεφτόμουν να κάνω διακανονισμό...μέχρι κι να πάρω εισητήριο για την διπλανή μου θέση σκέφτηκα για να βάλω εκεί το κλουβί...Θα το απορριψουν λογω "τεραστιων" διαστασεων!!!
Aυτο οντως μπορεις να το κανεις! Για να ειναι 3,5 ωρες οπως λες θα ναι κανενα 25αρι το εισητηριο αρα δεν θα τους χαλασει να γεμισουν αλλη μια θεση! Απλα παρε τηλεφωνο νωριτερα και ρωτησε!Όχι μωρέ το αγοράκι μου...είναι πανέμορφος κι θα τον δεχτούν...εγώ σκεφτόμουν να κάνω διακανονισμό...μέχρι κι να πάρω εισητήριο για την διπλανή μου θέση σκέφτηκα για να βάλω εκεί το κλουβί...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ εννοειται οτι δεν ειναι τερας το κοριτσακι μου!!!! Απλα δεν βγαζεις ακρη μ αυτους εδω..Όχι, καλέ. Μην τσακωθείς.
Εξήγησέ του ότι είσαι φοιτήτρια, δεν μπορείς να ταξιδεύεις βράδυ τέτοια ώρα μικρό κορίτσι, ειδικά σε τέτοια διαδρομή. Αν δεν κάνει πίσω, δείξε του φωτογραφία της Ρίτας να καταλάβει ότι δε μιλάς για κανένα τέρας.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα μου πει περιμενε να παω κομμωτηριο πρωτα!!! :Ρ Η αληθεια ειναι πως ναι τον εχω απλα λογω ηλικιας δεν με υπολογιζουν και πολυ... Αυτο φοβαμαι... Αλλα νταξει ειμαι διατεθημενη να φτασω στα ακρα...!!!!Οτι να'ναι!
Ελλας το μεγαλείο σου!
Απο τη στιγμή που ο νόμος είναι με το μερος σου μη φοβάσαι τίποτα..... πες κι ενα " θα σας βγάλω στα κανάλια" πάντα πιάνει