Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Στην ψυχολογία την δική μου είναι και ανώτερος κύριε Γιάννη!!:)

2. ...Εννοείτε ότι και Μαλτέζ να έχεις θα πεθάνει για σένα!

3. ...Αλλά άλλα κιλά κόκκαλα, σαγόνια και δύναμη έχει ένα Corso ένα bullmastif κτλ και άλλα έχει το Collie αυτό εννοώ.
1. Ετσι σε θέλω!!!:D

2. Σε φιλικό μου σπίτι (κάπου στα Βόρεια Προάστεια της Αττικής), το θηλυκό Westie της οικογένειας... όχι μόνο ξεσήκωσε το σπίτι και τη γειτονιά από τα γαυγίσματα... αλλά επιτέθηκε και έτρεψε σε φυγή τον (ή τους) ληστές (βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία σε όλη τη διαδρομή της φυγής, μέχρι εκεί που δεν μπορούσε να τους φτάσει το σκυλάκι)...
πριν προλάβει να κατέβει ο ιδιοκτήτης, με το "νόμιμο" πιστόλι ανά χείρας...

3. Εδώ, δεν μπορώ να διαφωνήσω ιδιαίτερα... αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί θα πάμε στο θέμα "ποιός σκύλος έχει τα δυνατότερα σαγώνια"!!!:cool:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...εγω μενω σε διαμερισμα κ εχω ενα αυτοκολητο στην πορτα μου με φατσα πιτ μπουλ οπου γραφει προσοχη ο χωρος φυλασεται , γνωμη μου πρεπει κ τα διαμερισματα να προειδοποιουν!...
Κι εγώ σε διαμέρισμα μένω...
τώρα, μη με ρωτήσεις αν τα λιοντάρια μπορούν να σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι... οι λεοπαρδάλεις, ίσως...

Και έχω πινακίδα (που μου έκανε δώρο το μέλος Ricos):

"Shhh... Bullmastiff is sleeping here" !!!

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Κι εγώ σε διαμέρισμα μένω...
τώρα, μη με ρωτήσεις αν τα λιοντάρια μπορούν να σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι... οι λεοπαρδάλεις, ίσως...

Και έχω πινακίδα (που μου έκανε δώρο το μέλος Ricos):

"Shhh... Bullmastiff is sleeping here" !!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!;):D:smile:

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Να ρωτησω τωρα και εγω σαν νεος που ειμαι...εαν μπει κλεφτης στο σπιτι και ο σκυλος μου τον σακατεψει υπαρχει περιπτωση εκτος απο τρεχαματα στα δικαστηρια να ζητησουν την ευθανασια του σκυλου;

Υ.Γ. Συμφωνω απολυτα με τις αποψεις που εκφραστηκαν μεχρι στιγμης.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...υπαρχει περιπτωση εκτος απο τρεχαματα στα δικαστηρια να ζητησουν την ευθανασια του σκυλου;
Οπως θα έπρεπε να έχεις ήδη καταλάβει (τουλάχιστον από το δικό μου post): Ναι!!!
Αυτό είναι το πρώτο που μπορεί να ζητηθεί...:(

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τιποτα και κανεις δεν σου δινει το δικαιωμα να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.
Το δικαστηριο δεν προστατευει τον κλεφτη σε σχεση με τον ιδιοκτητη και μη λετε τετοια...!

Οταν σκοτωσεις εισαι δολοφονος. Τελος...

Επισης παρα το τεραααααααστιο κυμα μεταναστευσης.. τα πρωτεια στην παρανομια.. εξακολουθουν να τα κρατανε οι ελληνεςκαι λυπαμαι πολυ για αυτο, θα βολευε ολους το αναποδο....

Το έγκλημα ανήκει ξανά στους... Έλληνες κακοποιούς. Εντυπωσιακή αύξηση, της τάξης από 15 έως 20%, παρουσιάζει η συμμετοχή ελλήνων σε όλα τα σοβαρά αδικήματα που διαπράχθηκαν σε όλη την χώρα το 2011, σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Αντίθετα από την εικόνα που καλλιεργείται από ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και άλλους παράγοντες ότι «η έξαρση της εγκληματικότητας σχετίζεται με την δράση των ανεξέλεγκτων αλλοδαπών κακοποιών» οι αριθμοί αναδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.
πηγηΤΟ ΒΗΜΑ - Οι έλληνες κακοποιοί παίρνουν τα «πρωτεία» στο έγκλημα - κοινωνία

και οχι! δεν ειμαι συριζαια...:pir:

Απο κει και περα τα σκυλια μου ειναι συναγερμοι πανω απο ολα και αν ειμαι ξυπνια δεν θα τα αφηνα να πειραξουν κανενα παρα μονο να τον αποτρεψουν την εισοδο του στο σπιτι...
Επισης... αν βρει κατι αξιας ο κλεφτης σπιτι μου.. ας ενημερωσει και εμενα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κι αν τον δεις και ψάχνει για λεφτά, να σηκωθείς γρήγορα, να ψάξετε μαζί ;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Απο κει και περα τα σκυλια μου ειναι συναγερμοι πανω απο ολα και αν ειμαι ξυπνια δεν θα τα αφηνα να πειραξουν κανενα παρα μονο να τον αποτρεψουν την εισοδο του στο σπιτι...
Συμφωνώ, εν γένει, μαζί σου, kasi,

Εξάλλου, δεν ξέρω αν είδες (επίτηδες, σε ξεχωριστό post) ότι έγραψα: "δεν με αφορά η εθνικότητα - υπηκοότητα - ιθαγένεια"... ούτε εγώ είμαι συριζαίος...

Από εκεί και πέρα κι εγώ, αν είμαι ...ξύπνια, τα ίδια θα (προσπαθήσω να) κάνω, αν μπορέσω να σκεφτώ ιδιαίτερα ψύχραιμα...

Ταυτόχρονα, ότι έγραψα κι εγώ αφορά τη "μαγική" λέξη σου, που τονίζω: ΜΟΝΟ !!!
Αυτό θέλω κι εγώ, τελικά... πως θα υλοποιηθεί, όμως?
Κυρίως, αν κοιμάμαι (ξεβράκωτος κλπ, όπως αναρωτήθηκα)...

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Τιποτα και κανεις δεν σου δινει το δικαιωμα να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.
Το δικαστηριο δεν προστατευει τον κλεφτη σε σχεση με τον ιδιοκτητη και μη λετε τετοια...!

Οταν σκοτωσεις εισαι δολοφονος. Τελος...

Επισης παρα το τεραααααααστιο κυμα μεταναστευσης.. τα πρωτεια στην παρανομια.. εξακολουθουν να τα κρατανε οι ελληνεςκαι λυπαμαι πολυ για αυτο, θα βολευε ολους το αναποδο....

πηγηΤΟ ΒΗΜΑ - Οι έλληνες κακοποιοί παίρνουν τα «πρωτεία» στο έγκλημα - κοινωνία

και οχι! δεν ειμαι συριζαια...:pir:

Απο κει και περα τα σκυλια μου ειναι συναγερμοι πανω απο ολα και αν ειμαι ξυπνια δεν θα τα αφηνα να πειραξουν κανενα παρα μονο να τον αποτρεψουν την εισοδο του στο σπιτι...
Kasi το αρθρο μιλαει για αυξηση του ποσοστου συμμετοχης ελληνων κακοποιων οχι για πρωτια σε ενεργειες. Ας ριξουμε μια ματια και στο αστυνομικο δελτιο καθημερινα και θα βγαλουμε συμπερασματα οπως και τον αριθμο των ξενων σε σχεση με τους Ελληνες στις φυλακες! Επισης και καθημερινα στους δρομους ποιον φοβασαι αντικειμενικα τωρα οτι θα σου επιτεθει τουλαχιστον με μεγαλυτερη πιθανοτητα?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Φύγαμε γυναίκα... τη Salve μην ξεχάσεις! :rolleyes:
Πάρτε τον Παλαιοκώστα ένα τηλεφωνάκι! Θα φροντίσει για τη μεταγωγή σας χωρίς έξοδα και με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί ως γνωστόν εκεί διαθέτουν και ελικοδρόμιο!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Kasi το αρθρο μιλαει για αυξηση του ποσοστου συμμετοχης ελληνων κακοποιων οχι για πρωτια σε ενεργειες. Ας ριξουμε μια ματια και στο αστυνομικο δελτιο καθημερινα και θα βγαλουμε συμπερασματα οπως και τον αριθμο των ξενων σε σχεση με τους Ελληνες στις φυλακες! Επισης και καθημερινα στους δρομους ποιον φοβασαι αντικειμενικα τωρα οτι θα σου επιτεθει τουλαχιστον με μεγαλυτερη πιθανοτητα?
Το άρθρο μιλάει για αύξηση του ποσοστού συμμετοχής Ελλήνων σε όλα τα σοβαρά αδικήματα. Αυτά δεν αποτελούν ενέργειες? (τα σοβαρά αδικήματα)
Ή μήπως είναι σαν τα γκρουπ στο fb...Όπου "συμμετέχουν" κακοποιοί, αλλά δεν "ενεργούν"...:confused:
Ή απλώς δεν καταλαβαίνω την τοποθέτηση σου...:rolleyes:

(αν ήξερες μόνο πού μένει και πού δουλεύει η kasi...)

Για μένα είναι άτοπο να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών κακοποιών.
Άσε που και περισσότεροι ξένοι να είναι μέσα, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και κακοποιοί...
Πόσες φορές δεν μάθαμε/ακούσαμε/είδαμε ότι μπαγλαρώνουν κόσμο και κοσμάκη μόνο και μόνο γιατί έχουν άλλο χρώμα, κοίταξαν το όργανο (!!!) στραβά ή και καθόλου, κλπ κλπ...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Σίγουρα οι καιροί έχουν αλλάξει και όλοι είμαστε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, αλλά και οι Έλληνες έχουν βιώσει την προσφυγιά (και την ξαναβιώνουν πλέον). Δεν έχει να κάνει με εθνικότητα-χρώμα-ύψος-βάρος* και λοιπά. Και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν "αναγνωρίζει" ο σκύλος (για να είμαι και ον τόπικ) που θα θέλει και θα μπορέσει να υπερασπιστεί το σπίτι και τους δικούς του...

*(τα δύο τελευταία, αστειευόμενη τα λέω, σαφέστατα)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
panosdog αν ηξερες που δουλευω και που μενω ισως να μη με ρωταγες :) ...
Μενω Κυψελη..γεννημα θρεμμα και οσο ζω Αθηνα (ελπιζω καποια στιγμη να αλλαξει αυτο) , θα μενω κεντρο ετσι εμαθα και δεν αλλαζει.. down town πραγματα.. ;-)
Δουλευω στο tροπικο και ξακουστο Αγιο Παντελημονα..
Καμια φορα μαλιστα πηγαινοερχομαι με τα ποδια.. :) Ισως να μη μου εχει συμβει κατι, γιατι εχω ενα σκυλο παντα διπλα μου..
Ναι εχουν ερθει στιγμες που εχω φοβηθει.. ομως αδικως, (φτου-φτου) κανεις δεν με εχει πειραξει. Oμολογω ομως οτι οσο και να προσπαθησω να μην λαβω υποψην μου τη μουρμουρα των γυρω, προκαταβαλομαι..
Συγκεκριμενα, η δουλεια μου ειναι στα 100 μετρα απο το αστυνομικο τμημα, και εχω πολλους γνωστους πιτσιρικαδες που μπηκαν στην ομαδα Διας και την Δελτα... οποτε ξερω και για την πλειοψηφια των μεταναστων στις φυλακες και ο λογος δεν ειναι γιατι ολοι αυτοι ειναι εγκληματιες..

κ.Γιαννη...Τα ειδα και συμφωνουμε, επισης..δεν ξερω πως αυτο το ΜΟΝΟ μπορει να γινει και οταν κοιμομαστε.. εμεις κοιμομαστε με τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες, "το μαρεκο" το ξερει και με βριζει για αυτο... ομως χωρις αιρκοντισιον τι να κανω η ερμη??
δεν ξερω..!! πονταρω οτι καποιο απο τα 3 βρωμοσκυλακια μου θα γαυγισει πριν πατησει ο αλλος στην βερνατα και θα μαζεψει παλι πισω το ποδι του.. (καλα τον χειμωνα, ειναι ολα αμπαρωμενα)
Οποιος απο τους 2 μας βρει την απαντηση να την πει στον αλλο οκ? ;-)

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν "αναγνωρίζει" ο σκύλος (για να είμαι και ον τόπικ) που θα θέλει και θα μπορέσει να υπερασπιστεί το σπίτι και τους δικούς του...
Ετσι μπράβο!
Ο σκύλος αναγνωρίζει μόνο ένα πράγμα:

Το "άγνωστο" (ή και γνωστό, για αρκετές φυλές και πολλά σκυλιά)...
Που μπήκε μέσα στη "φωλιά" του...
Την ώρα που η οικογένεια κοιμάται...

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Το άρθρο μιλάει για αύξηση του ποσοστού συμμετοχής Ελλήνων σε όλα τα σοβαρά αδικήματα. Αυτά δεν αποτελούν ενέργειες? (τα σοβαρά αδικήματα)
Ή μήπως είναι σαν τα γκρουπ στο fb...Όπου "συμμετέχουν" κακοποιοί, αλλά δεν "ενεργούν"...:confused:
Ή απλώς δεν καταλαβαίνω την τοποθέτηση σου...:rolleyes:

(αν ήξερες μόνο πού μένει και πού δουλεύει η kasi...)

Για μένα είναι άτοπο να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών κακοποιών.
Άσε που και περισσότεροι ξένοι να είναι μέσα, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και κακοποιοί...
Πόσες φορές δεν μάθαμε/ακούσαμε/είδαμε ότι μπαγλαρώνουν κόσμο και κοσμάκη μόνο και μόνο γιατί έχουν άλλο χρώμα, κοίταξαν το όργανο (!!!) στραβά ή και καθόλου, κλπ κλπ...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Σίγουρα οι καιροί έχουν αλλάξει και όλοι είμαστε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, αλλά και οι Έλληνες έχουν βιώσει την προσφυγιά (και την ξαναβιώνουν πλέον). Δεν έχει να κάνει με εθνικότητα-χρώμα-ύψος-βάρος* και λοιπά. Και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν "αναγνωρίζει" ο σκύλος (για να είμαι και ον τόπικ) που θα θέλει και θα μπορέσει να υπερασπιστεί το σπίτι και τους δικούς του...

*(τα δύο τελευταία, αστειευόμενη τα λέω, σαφέστατα)
Δεν μπορω να ξερω που δουλευει η kasi ξερω ομως οτι πριν λιγα χρονια κοιμομασταν εξω τα καλοκαιρια και με ανοιχτα παραθυρα ολοι εκτος αν εισαι πολυ μικρη η ζουσες αλλου και δεν το ξερεις! Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο την τοποθετηση μου?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...πονταρω οτι καποιο απο τα 3 βρωμοσκυλακια μου θα γαυγισει πριν πατησει ο αλλος στην βερνατα και θα μαζεψει παλι πισω το ποδι του...
ή θα μείνει κρεμασμένος από το μπαλκόνι, μέχρι το πρωί!!!

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Τωρα ξερω και που δουλευει η kasi.
Kasi κουραγιο και καλη λευτερια εκει κατω τι αλλο να πω θεε μου!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
το πιο ευκολο πραγμα ειναι να βγαλεις ενα αποτελεσμα που θες μεσω στατιστικων ερευνων...αν δεν δω ολα τα χαρακτηριστικα της ερευνας δεν πιστευω τιποτα...

Η γνωμη μου? οποιος μπει στο σπιτι μου ειτε κραταει οπλο ειτε οχι θεωρειται επικινδυνος για εμενα και δρω αναλογα... και σιγουρα δεν θα παω φυλακη για κανεναν που...η! Αν γινει το κακο απλα φροντιζεις να μην παει ποτε κανεις στο δικαστηριο... Αφου ετσι θελουν ετσι θα γινεται...

Και δεν περιμεναμε καποιο νομο για να εχουμε νομιμα οπλα στο σπιτι μας...και οι καραμπινες μια χαρα κανουν τη δουλεια τους...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
:D:D:D

.. ελπιζω να ειναι και Α. σπιτι γιατι εγω ειμαι ικανη να του δωσω κανα χερακι βοηθειας...
Εδώ που τα λέμε...

Εφόσον θα είχε μείνει κρεμασμένος μέχρι το πρωί... κι εγώ θα του έδινα κανα χεράκι βοηθείας... πάντα με τον Casper δίπλα, να κάνει τα "αφρικανικά" του!:D

Status
Κλειδωμένο θέμα